• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden

Overnatting: Argentina

Her kan du lese mer om hotellene vi bruker på våre rundreiser til Argentina. Du kan i tillegg se bilder av stedene.
Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Hoteller som er inkludert i våre rundreiser

Kenton Palace Bariloche

Bariloche

Det firestjerners hotellet Kenton Palace Bariloche ligger i sentrum av byen San Carlos de Bariloche, bare 10 minutters gange fra den vakre sjøen Nahuel Huap.

Hotellet har en Health Club & Spa, der du blant annet finner en badstue, spa, vekselvarme dusjer (såkalt skotsk dusj) og et treningsrom. Massasje kan kjøpes lokalt.
Ved siden av den imponerende lobbyen finner du restauranten Araucaria, som serverer både internasjonale og regionale retter. Det er også her frokosten serveres.

Hotellet har også en pianobar der det serveres snacks, vin og andre drikkevarer.

Alle rom på hotellet har kabel-TV, minibar, sentralvarme og safe. Det er dessuten gratis Wi-Fi på hele hotellet.


Hotel Waldorf

Buenos Aires

Waldorf Hotel ligger sentralt i sentrum av Buenos Aires, bare to kvartaler fra den store plassen Plaza General San Martín og ett kvartal fra gågaten Florida. Den er full av butikker og kafeer.

Hotellet har knapt 120 rom fordelt på 9 etasjer. Alle rom har Wi-Fi, kabel-TV, minibar, telefon, safe, hårtørker, aircondition og oppvarming.

Din inkluderte frokost spiser du i frokostrestauranten, som buffet. Denne restauranten er kun åpen til frokost, men det er mulig å bestille småretter på rommet om dagen ved å kontakte hotellets room service. Det serveres alltid gratis vann, kaffe og te i restauranten.


Hotel Sierra Nevada

El Calafate

Sierra Nevada Hotel ligger sentralt i El Calafate, rett ved den hyggelige hovedgaten og bare noen få hundre meter fra Argentino-sjøen.

Hotellet er på 2 etasjer og har i alt 40 rom. Alle rom har TV, telefon, safe, sentralvarme og enten terrasse eller balkong. Det er også gratis Wi-Fi på hele hotellet.

Din inkluderte frokost serveres som buffet på hotellets restaurant, og her er det også utsikt til sjøen.  Restauranten tilbyr også à la carte-lunsj og middag seks dager i uken (unntatt tirsdag).

Sierra Nevada Hotel har et lille treningsrom gjestene kan bruke og en frodig hage med fargerike blomster der du kan sitte og slappe av. Det er dessuten gratis sykler på hotellet, og du kan f.eks. sykle på promenaden langs Argentino-sjøen, der du blant annet kan oppleve et spektakulært fugleliv.


Los Hielos

El Calafate

Hotellet ligger vakkert til ved Lago Argentino og er bygget i harmoni med Patagonias naturlige omgivelser.

Rommene er romslige og hyggelige og har alle utsikt til sjøen. De har Wi-Fi, TV, telefon, minibar, sikkerhetsboks samt hårtørker. Alle rom har enten balkong eller terrasse, der du kan nyte panoramautsikten over den kjempestore sjøen. Etter en dag rik på opplevelser kan du slappe av i hotellets badstue og utendørs boblebad.

Restauranten serverer autentiske retter fra regionen og de berømte argentinske vinene.


Hotel Argentino

Mendoza

Hotellet er beliggende i hjertet av Mendoza ved den sentrale plassen og ikke langt fra butikker, restauranter og kafeer.

Rommene er komfortable og har TV, Wi-Fi, klimaanlegg, minibar og sikkerhetsboks. Det finnes dessuten et innendørs svømmebasseng. Restauranten serverer tradisjonelle retter.


La Cantera Lodge de Selva by DON

Puerto Iguazú

Midt i den tropiske regnskogen, ca. 5 km fra Puerto Iguazú, ligger den hyggelige og rustikke jungellodgen La Cantera.

Lodgen har 24 rom, og alle har en liten terrasse med utsikt til den frodige regnskogen. Rommene har også kabel-TV, safe, minibar, aircondition og Wi-Fi.

På små gangstier av tre kommer du fra rommene og ned til basseng- og restaurantområdet. Her kan du slappe av og ta en forfriskende dukkert i det store svømmebassenget etter en dag med mange opplevelser.

Den inkluderte frokosten serveres som buffet med et stort utvalg brød, kaker, frukt, yoghurt, pålegg, kaffe, te og juice. Restauranten, El Boyero serverer også lunsj og middag, og her kan du spise velsmakende lokale og internasjonale retter.

Lodgen tilbyr flere korte vandre- og sykkelturer, og på dem kan du lære mer om områdets opprinnelige beboere, guarani-indianerne, og den interessante faunaen og floraen. Turene er helt gratis, det er bare å melde seg på i resepsjonen.


Australis Yene Hue

Puerto Madryn

Hotellet ligger sentralt i Puerto Madryn, rett ved vannet. Det er det første hotellet i Argentina som er blitt sertifisert som bærekraftig med miljømerket ”Most Green Hotels”.

Hotellet tilbyr store rom med moderne fasiliteter som gratis Wi-Fi, aircondition, sentralvarme, minibar, TV, hårtørker og badekar.

I tillegg har Australis Yene Hue en egen kafe der de serverer frokost, lunsj og middag med vegetariske valgmuligheter.

Hvis du har lyst til å slappe av, kan du ta en dukkert i det oppvarmede svømmebassenget innendørs, varme deg opp i saunaen eller bestille en massasje (mot ekstra betaling).


Brizo Hotel

Salta

Brizo er et moderne hotell som ligger i Saltas kommersielle- og kulturelle sentrum, bare 4 kvartaler fra den vakre plassen Plaza 9 de Julio. Plassen er omgitt av flotte kolonitidsbygninger, bl.a. byens katedral og det populære arkeologiske museet MAAM.

Hotellet har 70 store rom, og de er moderne innredet med innslag av lokalbefolkningens flotte, fargerike håndverk i form av bilder på veggene. Rommene har også kabel-TV, safe, minibar, aircondition og Wi-Fi.

Det er utendørs svømmebasseng og et stort treningsrom hotellets gjester kan bruke.

Hotellet har hele tre restauranter. I 2. etasje ligger frokostrestauranten, der den inkluderte frokosten serveres som buffet. I første etasje ligger restauranten og baren Los Cerros som serverer smakfulle lokale og internasjonale retter. Hvis du bare er litt småsulten, kan du spise tapas og snacks på hotellets takterrasse med flott utsikt over byen og San Bernardo-fjellet. Vi kan også varmt anbefale å nyte solnedgangen her oppe med et glas lokalprodusert rødvin i glasset.


Hotel Almeria

Salta

Dette hyggelige hotellet befinner seg midt i byen Salta som ligger i Lerma-dalen, 1152 meter over havet og ved foten av Andesfjellene. Det er 3 kvartaler til den sentrale og hyggelige Plaza 9 de Julio.

Rommene er innredet i andalusisk stil, og er utstyrt med TV, telefon, minibar, aircondition og hårtørrer. Det er en spa-avdeling i 3. etasje med god utsikt over byen og Andesfjellene.

Superior-hoteller - oppgradering

Hotel Calafate Parque

El Calafate

I et rolig område i hjertet av El Calafate ligger det sjarmerende Calafate Parque Hotel. Bare 100 meter herfra finner du byens livlige hovedgate, med et stort utvalg restauranter, utstyrs- og suvenirbutikker.

Hotellet har 50 pent innredede rom fordelt på tre etasjer. Alle rom har telefon, kabel-TV, minibar, sentralvarme, hårtørker, safe og Wi-Fi.

I tillegg har hotellet et wellness- og fitness-område, loungeområde med bar og en meget god restaurant med tradisjonelle argentinske retter.

30 minutters bruk av jacuzzi og wellness-områder pr. dag er inkludert. Dette reserveres i resepsjonen. Mot ekstra betaling kan du også bestille massasje.

Du kan glede deg til å bli tatt gått hånd om på dette hyggelige hotellet, for her kombineres patagonisk varme og gjestfrihet med høy service og komfort.


Gran Melía Iguazú

Puerto Iguazú

Det er ikke mange hoteller som kan skryte av å ha utsikt til et av verdens 7 nye underverker, men det kan faktisk Gran Melía. Hotellet har nemlig en helt unik beliggenhet, midt i den frodige jungelen inne i nasjonalparken Iguazú, med en ubeskrivelig vakker utsikt til vannfallene.

Det luksuriøse hotellet har 183 rom, som alle har balkong med enten utsikt til jungelen eller vannfallene. Rommene har også Wi-Fi, aircondition, satellitt-TV, strykejern- og brett, minibar, safe, hårtørker, badekåpe og toalettartikler.

På hotellets hovedrestaurant, Merkado Restaurant, serveres din inkluderte frokost. Vi kan love deg at du ikke kommer til å gå sulten fra denne overdådige frokostbuffeten. Restauranten serverer også lunsj og middag, og her kan du kan bestille smakfulle lokale og internasjonale retter. Hvis du er interessert i vin, vil du kunne glede deg over restaurantens store vinkjeller som inneholder noe for enhver smak. Fra restauranten er det selvfølgelig utsikt til vannfallene.

Hotellet har et stort svømmebasseng i hagen, og der kan du ta en forfriskende dukkert eller bare ligge med lukkede øyne og lytte til brusen fra vannfallene – det er ren terapi.

Hvis du vil slappe litt ekstra av, kan du stikke innom Yasí SPA, som er inkludert i prisen. Massasje eller wellness-behandlinger må betales ekstra. Du kan også bruke hotellets treningsrom og delta i yoga-økter.

Hotellet har flere barer og hyggelige lounge-områder, der du kan spise en lett lunsj eller slappe av med en kop kaffe.

Solnedgangen oppleves best fra den nybygde takterrasse med en kjølig drink i hånden og selvfølgelig med en fantastisk utsikt.


Mercure Iguazú Hotel Iru

Puerto Iguazú

Midt i den frodige regnskogen ligger Mercure Iguazú Hotel Iru. Det er et moderne hotell fra 2015 som er bygd i harmoni med den unike naturen som omgir hotellet.

Hotellet er på 2 etasjer og har i alt 100 store rom. Alle rom har stor flatskjerm-TV, telefon, safe, minibar, hårtørker, aircondition og Wi-Fi. De har også en liten terrasse eller altan der du kan sitte og nyte den vakre naturen.

En overdådig frokostbuffet er inkludert i prisen, og den serveres i hotellets vakkert innredede restaurant, der servicen er upåklagelig. Restauranten serverer også lunsj og middag, og da kan du glede deg til velsmakende lokale- og internasjonale retter.

I den tropiske hagen er det jacuzzi og et stort svømmebasseng der du kan ta en forfriskende dukkert og kanskje kose deg med en eksotisk drink fra pool-baren. Svømmebassenget er ikke oppvarmet, så det kan være litt kjølig i juni og juli.

Hotellet har dessuten et stort møte- og konferanserom og et lite treningsrom gjestene kan bruke. Hvis du har lyst til å unne deg litt ekstra, kan du kjøpe en massasje eller skjønnhetsbehandling på hotellets spa.


Design Suites

Salta

Dette hotellet har en unik beliggenhet bare 2 kvartaler fra byens sentrale plass, Plaza 9 de Julio, og rett ovenfor den rolige parken Plaza Belgrano. Her er det gangavstand til de fleste av byens store attraksjoner, bl.a. de flotte katedralene, det arkeologiske museet MAAM og de mange restaurantene og butikkene som ligger rundt plassen.

Hotellet består av to bygninger, en moderne bygning i 11 etasjer og en vakker gammel kolonitidsbygning. Her har man på en elegant måte klart å forene nytt og gammelt og beholde sjarmen fra kolonitiden.

I den gamle bygningen ligger restauranten, og her serveres den inkluderte frokostbuffeten. Restauranten tilbyr også à la carte-lunsj og middag alle ukedagene (unntatt søndag). Hotellet har også en hyggelig bar med tilhørende loungeområde, og her kan du beundre verkene til lokale kunstnere mens du drikker kaffen din.

I den nye bygningen ligger 47 av hotellets i alt 51 rom. Her er det også treningsrom og en liten wellness-avdeling bl.a. med badstue og skotske dusjer.

Rommene er store og moderne innredet med minibar, safe, kabel-TV, aircondition, oppvarming, hårtørker og Wi-Fi. Det er støydempede vinduer, så du kan sove uforstyrret selv om hotellet ligger midt i sentrum av byen.

På hotellets tak kan du ta deg en svømmetur i det lille, oppvarmede svømmebassenget og slappe av i jacuzzien med en drink i hånden og fantastisk utsikt over byen.

Vi bruker cookies til å gjøre hjemmesiden vår mer brukervennlig og relevant for deg, samt til å vise deg målrettede annonser. Du samtykker i dette hvis du klikker videre.

Du kan si nei takk til cookies ved å klikke her. Vi bruker en cookie for å huske ditt nei.

Les mer her.