• Fornøyde gjester siden 2006
 • Dedikerte reiseeksperter
 • Gjennomtestede kvalitetsreiser
 • Lokale guider valgt med omhu
 • Prisgaranti
 • Assistanse 24/7
 • Medlem av Reisegarantifonden

Reiser til Argentina

Argentina kan by på fantastiske storbyer, enestående kultur og vakre, meget varierte naturopplevelser.

Bli fortryllet av Argentinas sjarm på en av våre reiser og opplev Argentinas skjønnhet med egne øyne.

Se alle våre reiser til Argentina nedenfor.

Hvis du har spørsmål, skal du ringe reisekonsulentene våre på 21 95 01 29.

Argentina Argentina

Reiser til Argentina

Argentina kan by på fantastiske storbyer, enestående kultur og vakre, meget varierte naturopplevelser.

Bli fortryllet av Argentinas sjarm på en av våre reiser og opplev Argentinas skjønnhet med egne øyne.

Se alle våre reiser til Argentina nedenfor.

Hvis du har spørsmål, skal du ringe reisekonsulentene våre på 21 95 01 29.

Hvorfor skal du reise til Argentina?

Med en av verdens største fosser i nord, breer i sør og Andesfjellene som strekker seg gjennom hele landet, er Argentina virkelig de store og varierte naturopplevelsenes land. I tillegg til flott natur er Argentina kjent for sin interessante spansk kulturarv, lidenskapelig tango og smakfullt oksekjøtt.

La det sjarmere av dette flotte reisemålet som byr på store naturopplevelser, vakre storbyer, store kulturelle opplevelser og like store biffer.

Våre rundreiser i Argentina

Nedenfor kan du lese mer om noe av de opplevelsene som venter deg på de ulike reisene.

Buenos Aires

Buenos Aires er Argentinas hovedstad og kjent som Sør-Amerikas Paris med sine brede bulevarder og vakre arkitektur som mange forelsker seg i. Byen ble grunnlagt på 1500-tallet og er også en av Argentinas eldste byer.

Tangoens hovedstad

Argentina, og spesielt Buenos Aires især, er kjent som tangoens fødested. Og i Buenos Aires har du alle muligheter til å oppleve den forføriske tangoen, kanskje med egne ben, uansett om du er nybegynner eller dreven tangodanser. Se tangoen som danses i gatene, stikk innom en av de lokale tangostedene, milognas, eller dra på et av de forrykende tangoshowene.

Tangoen er ikke bare en dans og musikksjanger – det er en livsstil! Du har ikke virkelig besøkt Buenos Aires før du har opplevd den sensuelle tangoen, både dansen og stemningen.

Sjarmerende bydeler

Buenos Aires har mange interessante bydeler, der du blant annet kan beundre den spanske og italienske kulturarven.

I La Boca, eller arbeiderkvarteret, kan du se ”Caminito”, et gatemuseum med fargerike hus som var typiske for de italienske immigrantene på 1800- og 1900-tallet.

San Telmo er Buenos Aires’ eldste bydel og kjent som byens kunstnerkvarter, med brosteinsbelagte gater, antikvariater og selvfølgelig mange kunstnere og musikere som bor og arbeider i området.

I et av Buenos Aires’ mer velhavende områder, Recoleta, ligger det mange museer og kulturelle severdigheter, og det er også her du finner den berømte Recoleta kirkegården, der bl.a. Eva Perón (Evita) ligger begravet.

Andre opplevelser i Buenos Aires

 • Argentina er en kjent fotballnasjon som har oppfostret noen av verdens største fotballstjerner. Hvis du er fotballfan, kan du gå på en fotballkamp mellom de lokale rivalene River Platé og Boca Juniors, også kalt ”Superclásico”.
 • Buenos Aires er et godt utgangspunkt for en tur til pampasen, det store argentinske steppeområdet. Besøk en estancia, en argentinsk farm, bli kjent med lokale cowboyer og smak på det berømte argentinske oksekjøttet i form av en fantastisk BBQ.
 • Se Buenos Aires fra et sykkelsete på en av våre ekstrautflukter. Dette er en meget underholdende måte å oppleve byen på. Du får se hovedstaden fra et annet perspektiv, og samtidig får du litt mosjon.

Iguazú-fossefallet

Iguazú-fossefallet ligger på grensen mellom Argentina, Brasil og Paraguay.

Iguazú består av 275 større og mindre fosser, spredt over 2,7 km, med en høyde som varierer mellom 60 og 82 meter.

På reisene våre får du oppleve de buldrende vannmassene både fra den argentinske og den brasilianske siden.

På den argentinske kommer du tett på den største av fossene, Garganta del Diablo (Djevelens gap) via et nettverk av gangbroer. Regnskogen rundt fossene har dessuten på et fantastisk plante- og dyreliv.

På den brasilianske siden får sett fossene fra forskjellige vinkler, og du får adgang til en utsiktsplattform, der det er en fantastisk utsikt til Garganta del Diablo.

Mendoza – Argentinas vinhovedstad

Argentina har en vintradisjon som går flere hundre år tilbake i tid.

Mendoza er en av Argentinas eldste byer, opprinnelig grunnlagt av spanjolene på 1560-tallet, men i dag spesielt kjent som Argentinas vinhovedstad. Området ligger i den vestlige delen av Argentina, står for nesten 70 % av landets vinproduksjon og er kanskje mest kjent for Malbec-vinen.

Du besøker vingårder i vinområdene Lujan de Cuyo og Maipu, der du får lære mer om produksjonsprosessen, fra innhøsting av druer til ferdig vin.

Los Glaciares nasjonalpark

I den sørlige delen av Argentina ligger byen El Calafate, hovedstaden i Santa Cruz-provinsen. El Calafate er et godt utgangspunkt for å utforske Los Glaciers nasjonalpark, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste og bl.a. har en uvanlig flora.

Parken har mere end 350 breer, og den mest berømte er Perito Moreno-breen som er 60 meter høy og 4 km bred. Den blålige breen kan ses på lang avstand, og når is av og til faller ned i sjøen er det en helt spektakulær naturopplevelse.

Andre høydepunkter i Argentina

Argentina er full av flotte opplevelser, og det er også verdt å nevne de følgende:

 • Halvøya Peninsula Valdés er et dyrerikt område, der du bl.a. kan oppleve sjøelefanter, seler og havfugler. Enkelte tider på året kan du, mot å betale ekstra, bli med på hvalsafari, der du kan se spekkhuggerne. Halvøya er også oppført på UNESCOs verdensarvliste.
 • Salta er en sjarmerende by med godt bevarte kolonitidsbygninger og brosteinsbelagte gater. Dra til Humahuaca-kløften ikke langt fra Salta, en dyp kløft som deles av Rio Grande-elven, og beundre ”Fjellet med de syv farger”, der mineraler, sol og vind har gitt fjellet forskjellige fargenyanser.
 • En reise i Argentina er ikke fullendt før du har fått en smakebit av det argentinske kjøkkenet. Argentina er kjent for sitt legendariske oksekjøtt. Prøv asado, eller barbeque, som opprinnelig ble tilberedt av landets cowboys og er en klassiker i det argentinske kjøkkenet. Hvis du liker søte saker, bør du få med deg den populære desserten dulche de leche, karamellpudding kokt på kondensert melk.

Kombinert reise til Argentina og Chile

Tre av våre reiser kombinerer det beste av Argentina med en reise til Chile. Chile er et land med flott natur og den interessante hovedstaden, Santiago de Chile, er helt klart verdt et besøk.
Avhengig av hvilken av de tre reisene du velger, kan du se og oppleve følgende:

 • Chiles hovedstad, Santiago de Chile, en vakker by omgitt av de snøkledte Andesfjellene. Vandre rundt i byens kulturelle hjerte, Bellavista-kvarteret. Tilbring litt tid i Sanhattan, den moderne bydelen som er oppkalt efter Manhattan og se andre av byens severdigheter.
 • Torres del Paine nasjonalpark ligger på den sørligste spissen av Andesfjellene. Opplev snøkledte fjelltopper, turkisfargede sjøer, fossefall og selvfølgelig de berømte ”Torres del Paine” (tårnene), som også har gitt parken sitt navn. Gå på vandring i parken og se dens flotte natur og dyreliv.
 • Seiltur med katamaran over sjøen Todos Los Santos, som har en imponerende, dypgrønn farge. Se de snødekte vulkanene Orsono, tronador og Puntaigudos, og avslutt seilturen ved den vakre Petrohué-fossen.

Kombinert reise til Argentina og Brasil

En av reisene våre kombinerer Argentina med en reise til Brasil. I Brasil finner du noen av Sør-Amerikas største severdigheter, blant annet den Brasilianske siden av Iguazú-fossefallene.

I tillegg er Brasil verdenskjent for storbyen Rio de Janeiro. Rio er Brasils største by, og forbindes ofte med livlige karneval, deilige badestrender og fotball i verdensklasse.

I Rio får du bl.a. oppleve:

 • Kristus-statuen som er 38 meter høy, en av Rios største attraksjoner og utnevnt til et av verdens syv nye underverker.
 • Sukkertoppen, et annet av Rio de Janeiros vartegn. Du kommer til fjellet via en svevebane, og på toppen venter en utrolig 360 graders utsikt over Rio.
 • Fargestrålende sambashow, der du vil se de fantastiske draktene og kostymene vi også kjenner fra Rios verdensberømte karneval.

Du vil ha noen dager til fri disposisjon til å utforske byen på egenhånd eller dra på en av våre ekstra- utflukter.

Hvis du har spørsmål

Vi har samlet all reiserelevant informasjon om Argentina på siden ”praktisk informasjon om Argentina”. Her kan du lese mer om visum, værforhold og mye annet.

Du er også velkommen til å kontakte våre reisekonsulenter. De vet alt om våre reiser til Argentina og de andre reisene vi tilbyr i Mellom- og Sør-Amerika.

Vi gleder oss til å hjelpe deg med å finne ditt livs reise.

Lamatours.no – drømmereiser til Latin-Amerika.

Se et utvalg bilder
Bilder
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
Hvordan gjør du det?
Slik bestiller du din drømmereise hos oss

Finn din drømmereise

For alle våre reiser kan du se dagsprogrammet og drømme deg bort med bilder og videoer. Du kan lese mer om overnatting, kombinasjonsmuligheter, alt det praktiske – og se priser og avreisedatoer for de neste 18 månedene.

Har du spørsmål og ønsker?

Du er alltid velkommen til å ringe eller skrive til oss. Vi sitter klare til å besvare alle dine spørsmål, lytte til ønskene dine og gi deg ærlig og kompetent rådgivning basert på våre mangeårige erfaringer med reiseopplevelser i Latin-Amerika.

Innhent et uforpliktende tilbud

Du får et detaljert tilbud på reisen som du kan lagre, skrive ut eller dele med reisefellene dine. Hvis du bestemmer deg for å bestille reisen, kan du enkelt gjøre det via tilbudet.

Hvorfor reise med Lamatours.no?
Hvorfor så mange velger oss

Vi er alltid med deg

 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen

100 % praktisk

 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper

Erfaring

 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av latinamerikanske samarbeidspartnere

Best verdi for pengene & Full beskyttelse

 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs

Vi bruker cookies til å gjøre hjemmesiden vår mer brukervennlig og relevant for deg, samt til å vise deg målrettede annonser. Du samtykker i dette hvis du klikker videre.

Du kan si nei takk til cookies ved å klikke her. Vi bruker en cookie for å huske ditt nei.

Les mer her.