• Fornøyde gjester siden 2006
 • Dedikerte reiseeksperter
 • Gjennomtestede kvalitetsreiser
 • Lokale guider valgt med omhu
 • Prisgaranti
 • Assistanse 24/7
 • Medlem av Reisegarantifonden
12 dager

Argentina: Andesfjell & Iguazú

Opplev stemningsfylte Buenos Aires, de fargerike Andesfjellene ved Salta og de flotte Iguazúfallene midt i den frodige regnskogen.

Vi støtter bæredyktig utvikling i Latinamerika. For hver reise du kjøper hos oss, planter vi 10 trær i Brasil. Les mere om bæredyktighetsprosjektet her.

Argentina: Andesfjell & Iguazú Argentina: Andesfjell & Iguazú
12 dager

Argentina: Andesfjell & Iguazú

Opplev stemningsfylte Buenos Aires, de fargerike Andesfjellene ved Salta og de flotte Iguazúfallene midt i den frodige regnskogen.

Vi støtter bæredyktig utvikling i Latinamerika. For hver reise du kjøper hos oss, planter vi 10 trær i Brasil. Les mere om bæredyktighetsprosjektet her.

Hva er inkludert i prisen?
Følgende er inkludert i turen
 • Fly fra Norge til Buenos Aires med flybytte underveis
 • Fly fra Sao Paulo til Norge med flybytte underveis
 • 2 innenriksflyvninger i Argentina: Buenos Aires – Salta – Puerto Iguazú
 • 1 innenriksflyvning i Brasil: Foz do Iguaçu – Sao Paulo
 • Transport fra og til flyplasser (foregår i mindre internasjonale grupper)
 • 9 overnattinger på gode hoteller inkl. frokost
 • 1 x lunsj (dag 3)
 • Individuell rundreise; dog foregår alle utflukter i mindre internasjonale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltagere
 • Mulighet for daglig avgang

Følgende utfluktspakke er inkludert:

 • Halvdags byrundtur rundt i Buenos Aires
 • Spektakulært tangoshow inkl. argentinsk middag
 • Halvdags utflukt i Salta
 • Heldags utflukt til Andesfjellene med bl.a. “Fjellet med de Syv Farger”
 • Utflukt til verdens største fossefall Iguazú
 • Inngangsbilletter til nevnte severdigheter

Reisen kort & godt

Argentina er virkelig et skattkammer for naturelskere. På denne reisen vil du oppleve landets vakre byer og de fantastiske landskapene med bl.a. fosser, regnskog og de storslagne Andesfjellene. Du kan se frem til hovedstaden Buenos Aires, Sør-Amerikas svar på Paris, med brede boulevarder, imponerende bygninger og hyggelige strøk. Drar du litt utenfor byen, har du mulighet til å ta en båttur på Tigre-deltaet eller besøke den berømte, vidstrakte pampasen med kveg og cowboys. Du opplever den sjarmerende byen Salta med godt bevarte bygninger fra kolonitiden og Humahuaca-kløften, kjent for sine sjarmerende, små landsbyer og imponerende klippeformasjoner i alle verdens farger. Reisen slutter ved verdens største foss, Iguazú, omgitt av frodig regnskog, der du kan nyte et enestående plante- og dyreliv med flotte, fargerike tukaner og små nysgjerrige nesebjørner.

Derfor skal du velge denne reisen

 • Vår korteste Argentina-tur gir deg en smaksprøve på landets hovedstad og det nordlige Argentinas høydepunkter
 • Gled deg til Buenos Aires’ brede bulevarder, stemningsfylte kvarterer, gode mat og fascinerende tangoshow
 • Opplev Andesfjellenes magi ved den imponerende kløften Quebrada de Humahuaca og fjellet med de 7 farger
 • Kom helt nær det brusende Iguazú-vannfallene på små gangbroer som bringer deg rundt mellom de mange fossene

Prisene våre inkluderer alltid

 • Alle fly – både internasjonale og innenriks
 • Alle transfers på destinasjonen
 • Alle planlagte utflukter og aktiviteter
 • Alle overnattninger
Se all bilder
Bilder
Detaljert dagsprogram
Dag 1: Flyreisen til Argentina

Avreise fra Norge med mellomlanding underveis til Buenos Aires.

Dag 2: Ankomst i Buenos Aires

I ankomsthallen i Buenos Aires blir dere møtt av en sjåfør som kjører dere til hotellet som ligger sentralt i Buenos Aires. Byen er kjent for å være Sør-Amerikas svar på Paris på grunn av sine brede bulevarder, hyggelige kvartaler og praktfulle bygninger. Her er det en fantastisk atmosfære med hyggelig kaféliv, pulserende byliv og melankolsk tangokultur. Med 3 overnattinger i denne vidunderlige byen er det tid til å se forskjellige delene av byen og oppleve stemningen.

Overnatting:
Oppgraderingsmuligheter:
Dag 3: Bytur rundt i Buenos Aires

Denne morgenen blir du hentet på hotellet for å få en spennende introduksjon til Buenos Aires på en 3 timers byrundtur.

Du besøker bl.a. de historiske områdene La Boca og San Telmo. I det gamle arbeiderkvarteret La Boca finner du hus som er vakkert malt i ulike, sterke farger. San Telmo, Buenos Aires’ eldste bydel, er blitt et spennende kunstnerkvarter. Du kommer også til bydelene Palermo og Recoleta og det mer moderne Puerto Madero, et nyere havneområde med massevis av kafeer og restauranter
Byrundturen fortsetter på verdens bredeste bulevard: 9 de Julio Avenida, med det berømte vartegnet Obelisco og Corrientes Avenida, gaten der byens teatre og kinoer ligger på rekke og rad. Her finner du også Teatro Colón – det flotte operahuset.
Du ser også mange av byens storslåtte plasser, bl.a. Plaza de Mayo, Plaza San Martin og Plaza Alvear.

Om kvelden opplever vi et uforglemmelig tangoshow. Kvelden begynner med tradisjonell argentinsk middag etterfulgt av et show med melankolske tangorytmer, fantastiske sangere og musikere samt fremragende tangodansere. Det er et flott show av utmerket kvalitet.

Overnatting:
Dag 4: Buenos Aires

Dagen er til fri disposisjon, slik at du kan utforske Buenos Aires på egen hånd.

Dag 5: Fly fra Buenos Aires til Salta

I dag flyr vi videre til Salta i det nordlige Argentina. Ved ankomst i Salta blir vi hentet på flyplassen og kjørt til hotellet. Salta er en hyggelig by med godt bevarte bygninger fra kolonitiden og brosteinsbelagte gater rundt den grønne plazaen. Fra sentrum kan man dessuten se fjellene som omkranser byen.

Overnatting:
Dag 6: Bytur rundt i Salta

På formiddagen drar vi på rundtur i byen, og ser også nærmere på de nærliggende omgivelsene. Byen kjennetegnes av den spanskpregede arkitekturen fra 1582, de lave husene og de smale gatene. I sentrum er det en tradisjonell plaza med en flott katedral. Vi reiser også litt utenfor byen til San Bernardo-fjellet som tilbyr en flott panoramautsikt over byen og dalen. Før vi drar tilbake til byen drar vi forbi Quebrada de Castellanos, Vasqueros-elven, Lesser og San Lorenzo. Vi avslutter turen med et marked hvor det selges bl.a. kunsthåndverk.

Overnatting:
Dag 7: Humahuaca-kløften

I dag skal vi på heldagstur til Quebrada de Humahuaca, som er på UNESCOs liste over verdens naturarv. Det er en dyp kløft som elven Rio Grande flyter gjennom. Dalen er en viktig transportvei mellom Andesfjellene og slettene ved Jujuy. Turens høydepunkt er «Fjellet med de sju farger», hvor mineraler, sol og vind har gitt fjellet 7 forskjellige fargenyanser. Turen går også gjennom forskjellige små landsbyer hvor det blir tid til en tur på det lokale indianermarkedet. En flott kjøretur tar oss gjennom det tørre landskapet med store kaktusplanter. Vi stopper blant annet ved «Malerens Palett» med klippeformasjoner i utallige farger før vi reiser tilbake til Salta etter en dag fylt med flotte og særpregede naturopplevelser.

Overnatting:
Dag 8: Fly fra Salta til Puerto Iguazú

Vi forlater Andesfjellene og setter kurs for Puerto Iguazú, som ligger tett opp til grensen til Paraguay og Brasil. Her venter storslåtte naturopplevelser som fosser og regnskog. Byen ligger ca. 20 km fra selve fossen, men vi skal bo på en mindre innkvartering i regnskogen ca. 6-7 km utenfor byen.

Dag 9: Iguazúfallene på argentinsk side

Iguazúfallene er verdens største, og består av 275 mindre og større fosser langs en 2,7 km lang strekning på Iguazú-elven. Fossene løper ofte sammen og velter utfor den opp til 85 meter høye hesteskoformede klippeformasjonen i øredøvende vannfall.

Sammenlignet med en annen berømt foss, Niagara i Nord-Amerika, er Iguazú både langt større og mer imponerende. Niagara har en årlig gjennomstrømning på 2,8 mill. liter vann i sekundet, og gjennomstrømningen ved Iguazú er på 6,5 mill. liter vann per sekund. Ved synet av Iguazú skal den tidligere amerikanske førstedame, Eleanor Roosevelt, angivelig ha utbrutt: «Niagara er jo bare en dryppende vannkran». Iguazú er oppført på UNESCOs liste over særlig bevaringsverdige severdigheter.

I dag besøker vi den argentinske siden av Iguazúfallene. Takket være gangbroer kan vi her gå ut til den mest imponerende delen av fossen, hvor vi bl.a. kan se ned på Garganta del Diablo (Djevelens gap). Vi fortsetter via gangstier og broer på en fantastisk tur rundt fossefallene. Regnskogen rundt fossen har et enestående dyre- og planteliv med orkideer, utallige fuglearter og kjempefirfisler.

Dag 10: Iguazúfallene på brasiliansk side

I dag går turen til den brasilianske siden av fossen. Vi krysser broen som forener de to byene, og etter å ha blitt kontrollert av tollmyndighetene kan vi fortsette inn i nasjonalparken.

og med at vi krysser grensen mellom Argentina og Brasil må du ta med passet på denne turen. De fleste fossene ligger på den argentinske siden, men det er den brasilianske siden som har den beste utsikten. Du får sett fossefallene fra forskjellige vinkler og via en heis er det tilgang til en utsiktsplattform. Her er det en fantastisk utsikt helt opp til Djevelens gap, hvor du blir innhyllet i disen fra fossen. På gangstiene er det også gode muligheter for å se de små nesebjørnene som nysgjerrig følger med.

Dag 11: Hjemreise

Vi kjører til flyplassen Foz do Iguaçu på brasiliansk side, og flyr derfra til Sao Paulo. Her bytter vi fly før reisen fortsetter mot Europa.

Dag 12: Hjemkomst

Ankomst til Norge.

Tillegg for enkeltrom 4.650 kr.
Unike fordeler ved grupper fra 6 personer – innhent tilbud i dag for å se alle fordelene.
Når vil du reise?
Avreisedato
Alle oppgitte priser er pr. person
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
Kontakt reisekonsulent Tom Søndergaard

Skriv til:
info@lamatours.no

Ring til:
21 95 01 29

Åpningstider:
Hverdager fra 9.00 - 16.00

Hvorfor reise med Lamatours.no?
Hvorfor så mange velger oss

Vi er alltid med deg

 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen

100 % praktisk

 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper

Erfaring

 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av latinamerikanske samarbeidspartnere

Best verdi for pengene & Full beskyttelse

 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Lamatours.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.