Man - Fre 9 - 16
Meny
HomeReiser til Sør-Amerika og Mellom-AmerikaArgentinaBreer, høyland med sjøer & hovedsteder
15 dager:

Breer, høyland med sjøer & hovedsteder

Høydepunkter på denne reisen:

Buenos Aires, Los Glaciares nasjonalpark, Lago Argentino, Perito Moreno-breen, Bariloche, båttur på Lago Nahuel Huapi, båttur på Lago Frias, Tronador-fjellet, båttur på Lago Todos los Santos, vulkanene Orsono, Tronador og Puntiagudos, Petrohué-fossene, Puerto Varas, Santiago de Chile.

Følgende er inkludert i reisen:

 • Fly fra Norge til Buenos Aires med flybytte underveis
 • Fly fra Santiago de Chile til Norge med flybytte underveis
 • 2 innenriksflyvninger i Argentina: Buenos Aires – El Calafate – Bariloche
 • 1 innenriksflyvning i Chile: Puerto Montt – Santiago de Chile
 • Buss og båt over Andesfjellene: Bariloche – Puella – Puerto Varas
 • Transfers fra og til flyplasser – foregår i mindre internasjonale grupper
 • 12 overnattinger på gode hoteller inkl. frokost
 • Individuell rundreise; dog foregår alle utflukter i mindre internasjonale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltagere
 • Det er avgang daglig

Følgende utfluktspakke er inkludert:

 • Halvdags byrundtur i Buenos Aires
 • Heldags utflukt til Los Glaciares nasjonalpark med Perito Moreno breen
 • Utflukt i Bariloche og omegen
 • Byrundtur i Santiago de Chile
 • Inngangsbilletter til nevnte severdigheter
Tillegg for enkeltrom 8.650 kr.
Rabatt blir gitt ved 6 eller flere personer
Velg denne reise fordi…

Denne reisen er en blanding av storbyferie og natureventyr. Du kan glede deg til å oppleve Argentinas og tangoens hovedstad, Buenos Aires, Sør-Amerikas svar på Paris, med brede boulevarder, storslagne bygninger og hyggelige strøk. Du opplever den maleriske naturen med besøk til den turkisfargede sjøen Lago Argentino med de fantastiske blålige breene og den vakre byen Bariloche, ofte kalt Andesfjellenes Sveits på grunn av sine vakre omgivelser med dypblå sjøer, elver og snødekte fjelltopper. Reisen avsluttes i Chile, der du opplever landets flotte natur med besøk til Petrohué-fossene og landets dypgrønne sjøer, omgitt av fjell og vulkaner.

Reisen avsluttes med to overnattinger i den chilenske hovedstaden Santiago de Chile, der skyskraperne står i sterk kontrast til de flotte historiske bygningene og grønne parkene.

Detaljert dagsprogram
Dag 1: Flyreisen til Argentina
Dag 1: Flyreisen til Argentina

Avreise fra Norge med mellomlanding underveis til Buenos Aires.

Dag 2: Ankomst i Buenos Aires
Dag 2: Ankomst i Buenos Aires

I ankomsthallen i Buenos Aires blir du møtt av en sjåfør som kjører deg til hotellet. Byen er kjent som Sør-Amerikas Paris på grunn av dens eleganse, de brede boulevardene, de hyggelige strøkene og de storslåtte klassiske og moderne bygningene. Buenos Aires har en fantastisk atmosfære med hyggelig kaféliv, pulserende byliv og melankolsk tangokultur. Du har tre overnattinger i denne vidunderlige byen, så det er god tid til å oppdage de forskjellige deler av byen og merke stemningen.

Overnatting Hotel Waldorf

Oppgraderingsmulighet:

Dag 3: Byrundtur i Buenos Aires
Dag 3: Byrundtur i Buenos Aires

Denne morgenen blir du hentet på hotellet for å få en spennende introduksjon til Buenos Aires på en 3 timers byrundtur.

Du besøker bl.a. de historiske områdene La Boca og San Telmo. I det gamle arbeiderkvarteret La Boca finner du hus som er vakkert malt i ulike, sterke farger. San Telmo, Buenos Aires’ eldste bydel, er blitt et spennende kunstnerkvarter. Du kommer også til bydelene Palermo og Recoleta og det mer moderne Puerto Madero, et nyere havneområde med massevis av kafeer og restauranter
Byrundturen fortsetter på verdens bredeste bulevard: 9 de Julio Avenida, med det berømte vartegnet Obelisco og Corrientes Avenida, gaten der byens teatre og kinoer ligger på rekke og rad. Her finner du også Teatro Colón – det flotte operahuset.
Du ser også mange av byens storslåtte plasser, bl.a. Plaza de Mayo, Plaza San Martin og Plaza Alvear.

Resten av dagen er til fri disposisjon.

Argentinsk middag og tangoshow kan kjøpes i tillegg:

Overnatting Hotel Waldorf

Dag 4: Buenos Aires
Dag 4: Buenos Aires

Dagen er til fri disposisjon, slik at du kan utforske Buenos Aires på egen hånd.

Her er et utvalg av turer i Buenos Aires som kan kjøpes i tillegg:

Overnatting Hotel Waldorf

Dag 5: Fly fra Buenos Aires til El Calafate
Dag 5: Fly fra Buenos Aires til El Calafate

Du forlater hovedstaden og setter kursen sørvestover til El Calafate, der store naturopplevelser venter. Byen har en fantastisk beliggenhet med de omkringliggende Andesfjellene og den utrolig vakre turkisfargede sjøen Lago Argentino.

Overnatting Los Hielos

Dag 6: Perito Moreno-breen
Dag 6: Perito Moreno-breen

I dag skal du på heldagsutflukt til Los Glaciares-nasjonalparken, et område på 6 000 km2, like ved grensen til Chile. Parken er inkludert på UNESCOs verdensarvliste og består av Lago Viedma og fjellene i nord samt de tre store breene Upsala, Viedma og Perito Moreno i sør.

Turen går over det patagonske slettelandskapet før du kjører inn i selve nasjonalparken. Du kommer til sjøen Lago Argentino, som er den største ferskvannssjøen i Argentina med et areal på 1 466km2. Her er det et rikt fugleliv og hvis du er heldig, får du se rosa flamingoer. Den 60 meter høye og 4 km brede blålige Perito Moreno-breen kan ses på lang avstand og det er flere utsiktspunkter underveis, før du kommer helt inntil breen. Her kan du høre de enorme brakene når store isstykker faller av den aktive breen og ned i sjøen. Det er et imponerende skue, og du skjønner raskt hvorfor nasjonalparken er på UNESCOs verdenarvsliste. Breen er oppkalt efter den argentinske oppdagelsesreisende Francisco Perito Moreno, som i slutten på det 19. århundret var med på å utforske deler av det sørlige Argentina.

Overnatting Los Hielos

Dag 7: El Calafate
Dag 7: El Calafate

Ingen utflukter er planlagt. Dagen er til fri disposisjon, slik at du kan utforske El Calafate på egen hånd.

Overnatting Los Hielos

Dag 8: Bariloche
Dag 8: Bariloche

Du blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen der du flyr til Bariloche. Her blir du møtt av en sjåfør som kjører deg til hotellet ditt.

Bariloche ligger på grensen til Chile og kalles Andesfjellenes Sveits. Byen har et fantastisk plante- og dyreliv og er omgitt av dypblå sjøer, elver og snødekkede fjelltinder. Det er uten tvil et av de vakreste stedene du kan tenke deg.

Overnatting Kenton Palace Bariloche

Dag 9: Rundtur i Bariloche
Dag 9: Rundtur i Bariloche

I dag skal du på halvdagsutflukt. Du starter ved Ezequiel Bustillo Avenue som går langs Nahuel Huapi- sjøens bredde. Du kommer til Playa Bonita, og derfra kan se Huemul-øya midt ute i sjøen. Du fortsetter gjennom det vakre landskapet og kommer til Campanario Hill. En heis bringer deg til toppen, 1050 moh., og derfra har du en imponerende utsikt over området med Nahuel- og Moreno- sjøene, El Trebol-lagunen, San Pedro- og Llao Llao-halvøyene, fjellene Otto, Lopez, Goye og Catedral, Victoria Island hvis myrte-busker sies å ha inspirert noen av Walt Disneys rådgivere da de tegnet bakgrunnen til filmen Bambi samt områdets viktigste by, San Carlos de Bariloche.

Du fortsetter til Llao Llao-halvøya med to arkitektoniske juveler – San Eduardo-kapellet og Llao Llao-hotellet, som er blitt restaurert og gjenåpnet etter å ha vært glemt i årevis. Du fortsetter turen langs Pañuelo havn og krysser broen over Angostura-elven, som forener sjøene Nahuel Huapi og Moreno. Du når Panorama Point, der det er en storslått utsikt over Moreno-sjøen og Llao Llao-halvøya. På veien tilbake til Bariloche krysser du broen over Moreno-sjøen og går langs El Trebol-lagunen til Ezequiel Bustillo Avenue.

Ettermiddagen er til fri disposisjon.

Overnatting Kenton Palace Bariloche

Dag 10: Peulla
Dag 10: Peulla

I dag forlater du Argentina og setter kursen mot Chile. Du blir hentet på hotellet og kjørt til Puerto Pañuelo, der en katamaran venter på at ta deg med på en fin båttur over sjøen Lago Nahuel Huapi til Puerto Blest – en tur på ca. en time. Når du ankommer Puerto Blest finner du en buss som venter på å kjøre deg til Puerto Alegre ved sjøen Frias. Her seiler du på den dypgrønne sjøen med utsikt til det snøkledte fjellet Tronador 3491 moh., til Puerto Frias, omgitt av grønn vegetasjon. Herfra fortsetter du med buss til byen Puella gjennom de fantastiske Andesfjellene. På turen kan du nyte den frodige vegetasjonen og utsikten til det snøkledte fjellet Tronador med dets 9 breer. Du kjører inn i Perez Rosales-nasjonalparken og ankommer til Peulla, som ligger ved sjøen Lago Todos los Santos.

Overnatting Hotel Natura Patagonia

Dag 11: Puerto Varas
Dag 11: Puerto Varas

Morgenen er til fri disposisjon, slik at du virkelig kan nyte dette vakre stedet.

Senere seiler du med katamaran over sjøen Todos Los Santos, også kaldt ”smaragdsjøen” pga. dens dypgrønne farge. På seilturen kan du nyte utsikten til de snødekte vulkanene Orsono, Tronador og Puntiagudos. Etter knapt 2 timer legger katamaranen til ved Petrohué, der du skal besøke Petrohué- fossene. Du fortsetter med buss langs sjøen Lago Llanquihue, der det er en fantastisk utsikt til Osorno-vulkanen og Calbuco-landskapet. Du ankommer Puerto Varas, som ligger utrolig vakkert til ved sjøen, med snødekte vulkaner i bakgrunnen. Det er en meget velholdt by som ble grunnlagt i 1854 av tyske immigranter, noe som også gjenspeiles av byens arkitektur.

Overnatting Hotel Bellavista

Dag 12: Santiago
Dag 12: Santiago

Du blir hentet på hotellet og kjørt til Puerto Montt-flyplassen der du flyr til Chiles hovedstad, Santiago de Chile. På flyplassen blir du møtt av en sjåfør som kjører deg til hotellet ditt.

Av Chiles 16 millioner innbyggere bor 6 millioner i Santiago de Chile. Den chilenske hovedstaden ligger vakkert til, omgitt av de snøkledte Andesfjellene mot øst og kystfjellkjeden mot vest. Santiago er en moderne og innbydende storby med skyskrapere og spennende og sjarmerende strøk.  Noen av verdens beste vinmarker finner du også rett utenfor byen.

Overnatting Hotel Diego Velazquez

Dag 13: Byrundtur i Santiago
Dag 13: Byrundtur i Santiago

I dag skal du på byrundtur og oppleve noen av byens viktigste severdigheter. På turen vil du blant annet ha panoramautsikt over Bellavista-området, Santiagos kulturelle hjerte med fargerike bygninger, kafeer, restauranter, kunstgallerier samt musikere og teatergrupper som opptrer i gatene. Du besøker det sentrale markedet med ferske matvarer, den tidligere stasjonen Estación Mapocho som nå er kultursenter, kunstmuseet Museo de Bellas Artes som er en kopi av Petit Palais i Paris og Santa Lucia-åsen med en utrolig flott utsikt over byen, som man mener er det stedet der Santiago de Chile ble grunnlagt av Valdivia.

Deretter besøker du den sentrale plassen Plaza de Armas, Cerreo Central, som huser Syd-Amerikas mest effektive postvesen, landets største katedral som er bygget i barokkstil, det historiske museet som skildrer Chiles historie, kongressen der Chiles lovgivende forsamling holdt til inntil det ble lukket i 1973 samt presidentpalasset Palacio de la Mondea, der president Allende begikk selvmord under militærkuppet i 1973.

Du opplever også Santiago de Chiles moderne bydel, også kjent som Sanhattan, oppkalt etter Manhattan i New York, med flotte skyskrapere og grønne områder. Før dagens byrundtur avsluttes besøker du kunsthåndverksbutikken Faba, der man har spesialisert seg på å lage smykker av den blå og sjeldne stenen lapis lazuli, som kun finnes i Chile og Afghanistan.

Overnatting Hotel Diego Velazquez

Dag 14: Hjemreisen starter
Dag 14: Hjemreisen starter

I dag er tiden kommet til å si farvel til Argentina og Chile. Du blir kjørt til flyplassen, der du setter kursen mot Europa.

Dag 15: Hjemkomst
Dag 15: Hjemkomst

Ankomst til Norge.

Få gratis tilbud
SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
21 95 01 29
info@lamatours.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 16

Få gratis tilbud

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.