• Fornøyde gjester siden 2006
 • Dedikerte reiseeksperter
 • Gjennomtestede kvalitetsreiser
 • Lokale guider valgt med omhu
 • Prisgaranti
 • Assistanse 24/7
 • Medlem av Reisegarantifonden
ForsideReiser til Sør-Amerika og Mellom-AmerikaArgentinaArgentina & Chile: Breer, høyland med sjøer & hovedsteder
15 dager

Argentina & Chile: Breer, høyland med sjøer & hovedsteder

Opplev Argentina og Chiles spennende hovedsteder kombinert med flott natur ved Perito Moreno-breen og i hyggelige Bariloche, der du er omgitt av sjøer og snødekte fjell.

Vi støtter bæredyktig utvikling i Latinamerika. For hver reise du kjøper hos oss, planter vi 10 trær i Brasil. Les mere om bæredyktighetsprosjektet her.

Argentina & Chile: Breer, høyland med sjøer & hovedsteder Argentina & Chile: Breer, høyland med sjøer & hovedsteder
15 dager

Argentina & Chile: Breer, høyland med sjøer & hovedsteder

Opplev Argentina og Chiles spennende hovedsteder kombinert med flott natur ved Perito Moreno-breen og i hyggelige Bariloche, der du er omgitt av sjøer og snødekte fjell.

Vi støtter bæredyktig utvikling i Latinamerika. For hver reise du kjøper hos oss, planter vi 10 trær i Brasil. Les mere om bæredyktighetsprosjektet her.

Hva er inkludert i prisen?
Følgende er inkludert i turen
 • Fly fra Norge til Buenos Aires med flybytte underveis
 • Fly fra Santiago de Chile til Norge med flybytte underveis
 • 2 innenriksflyvninger i Argentina: Buenos Aires – El Calafate – Bariloche
 • 1 innenriksflyvning i Chile: Puerto Montt – Santiago de Chile
 • Buss og båt over Andesfjellene: Bariloche – Puella – Puerto Varas
 • Transfers fra og til flyplasser – foregår i mindre internasjonale grupper
 • 12 overnattinger på gode hoteller inkl. frokost
 • Individuell rundreise; dog foregår alle utflukter i mindre internasjonale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltagere
 • Mulighet for daglig avgang

Omfattende utfluktspakke:

 • Halvdags byrundtur i Buenos Aires
 • Heldags utflukt til Los Glaciares nasjonalpark med Perito Moreno breen
 • Utflukt i Bariloche og omegen
 • Byrundtur i Santiago de Chile
 • Inngangsbilletter til nevnte severdigheter

Reisen kort & godt

Denne reisen er en blanding av storbyferie og natureventyr. Du kan glede deg til å oppleve Argentinas og tangoens hovedstad, Buenos Aires, Sør-Amerikas svar på Paris, med brede boulevarder, storslagne bygninger og hyggelige strøk. Du opplever den maleriske naturen med besøk til den turkisfargede sjøen Lago Argentino med de fantastiske blålige breene og den vakre byen Bariloche, ofte kalt Andesfjellenes Sveits på grunn av sine vakre omgivelser med dypblå sjøer, elver og snødekte fjelltopper. Reisen avsluttes i Chile, der du opplever landets flotte natur med besøk til Petrohué-fossene og landets dypgrønne sjøer, omgitt av fjell og vulkaner.

Reisen avsluttes med to overnattinger i den chilenske hovedstaden Santiago de Chile, der skyskraperne står i sterk kontrast til de flotte historiske bygningene og grønne parkene.

Derfor skal du velge denne reisen

 • Opplev Patagonias imponerende natur og dra til Los Glaciares nasjonalpark og Perito Moreno-breen
 • Bli begeistret for byen Bariloches beliggenhet med dypblå sjøer og snøkledde fjelltopper som kulisse
 • La deg sjarmere og forføre av Argentinas livlige hovedstad Buenos Aires, med spennende historie, flott arkitektur og hyggelige, stemningsfylte bydeler
 • Du krysser de majestetiske Andesfjellene fra Argentina inn i Chile, til landets moderne og kulturelle hovedstad, Santiago de Chile

Prisene våre inkluderer alltid

 • Alle fly – både internasjonale og innenriks
 • Alle transfers på destinasjonen
 • Alle planlagte utflukter og aktiviteter
 • Alle overnattninger
Se all bilder
Bilder
Detaljert dagsprogram
Dag 1: Flyreisen til Argentina

Avreise fra Norge med mellomlanding underveis til Buenos Aires.

Dag 2: Ankomst i Buenos Aires

I ankomsthallen i Buenos Aires blir du møtt av en sjåfør som kjører deg til hotellet. Byen er kjent som Sør-Amerikas Paris på grunn av dens eleganse, de brede boulevardene, de hyggelige strøkene og de storslåtte klassiske og moderne bygningene. Buenos Aires har en fantastisk atmosfære med hyggelig kaféliv, pulserende byliv og melankolsk tangokultur. Du har tre overnattinger i denne vidunderlige byen, så det er god tid til å oppdage de forskjellige deler av byen og merke stemningen.

Overnatting:
Oppgraderingsmuligheter:
Dag 3: Byrundtur i Buenos Aires

Denne morgenen blir du hentet på hotellet for å få en spennende introduksjon til Buenos Aires på en 3 timers byrundtur.

Du besøker bl.a. de historiske områdene La Boca og San Telmo. I det gamle arbeiderkvarteret La Boca finner du hus som er vakkert malt i ulike, sterke farger. San Telmo, Buenos Aires’ eldste bydel, er blitt et spennende kunstnerkvarter. Du kommer også til bydelene Palermo og Recoleta og det mer moderne Puerto Madero, et nyere havneområde med massevis av kafeer og restauranter
Byrundturen fortsetter på verdens bredeste bulevard: 9 de Julio Avenida, med det berømte vartegnet Obelisco og Corrientes Avenida, gaten der byens teatre og kinoer ligger på rekke og rad. Her finner du også Teatro Colón – det flotte operahuset.
Du ser også mange av byens storslåtte plasser, bl.a. Plaza de Mayo, Plaza San Martin og Plaza Alvear.

Resten av dagen er til fri disposisjon.

Overnatting:
Dag 4: Buenos Aires

Dagen er til fri disposisjon, slik at du kan utforske Buenos Aires på egen hånd.

Dag 5: Fly fra Buenos Aires til El Calafate

Du forlater hovedstaden og setter kursen sørvestover til El Calafate, der store naturopplevelser venter. Byen har en fantastisk beliggenhet med de omkringliggende Andesfjellene og den utrolig vakre turkisfargede sjøen Lago Argentino.

Overnatting:
Dag 6: Perito Moreno-breen

I dag skal du på heldagsutflukt til Los Glaciares-nasjonalparken, et område på 6 000 km2, like ved grensen til Chile. Parken er inkludert på UNESCOs verdensarvliste og består av Lago Viedma og fjellene i nord samt de tre store breene Upsala, Viedma og Perito Moreno i sør.

Turen går over det patagonske slettelandskapet før du kjører inn i selve nasjonalparken. Du kommer til sjøen Lago Argentino, som er den største ferskvannssjøen i Argentina med et areal på 1 466km2. Her er det et rikt fugleliv og hvis du er heldig, får du se rosa flamingoer. Den 60 meter høye og 4 km brede blålige Perito Moreno-breen kan ses på lang avstand og det er flere utsiktspunkter underveis, før du kommer helt inntil breen. Her kan du høre de enorme brakene når store isstykker faller av den aktive breen og ned i sjøen. Det er et imponerende skue, og du skjønner raskt hvorfor nasjonalparken er på UNESCOs verdenarvsliste. Breen er oppkalt efter den argentinske oppdagelsesreisende Francisco Perito Moreno, som i slutten på det 19. århundret var med på å utforske deler av det sørlige Argentina.

Overnatting:
Dag 7: El Calafate

Ingen utflukter er planlagt. Dagen er til fri disposisjon, slik at du kan utforske El Calafate på egen hånd.

Overnatting:
Dag 8: Bariloche

Du blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen der du flyr til Bariloche. Her blir du møtt av en sjåfør som kjører deg til hotellet ditt.

Bariloche ligger på grensen til Chile og kalles Andesfjellenes Sveits. Byen har et fantastisk plante- og dyreliv og er omgitt av dypblå sjøer, elver og snødekkede fjelltinder. Det er uten tvil et av de vakreste stedene du kan tenke deg.

Dag 9: Rundtur i Bariloche

I dag skal du på halvdagsutflukt. Du starter ved Ezequiel Bustillo Avenue som går langs Nahuel Huapi- sjøens bredde. Du kommer til Playa Bonita, og derfra kan se Huemul-øya midt ute i sjøen. Du fortsetter gjennom det vakre landskapet og kommer til Campanario Hill. En heis bringer deg til toppen, 1050 moh., og derfra har du en imponerende utsikt over området med Nahuel- og Moreno- sjøene, El Trebol-lagunen, San Pedro- og Llao Llao-halvøyene, fjellene Otto, Lopez, Goye og Catedral, Victoria Island hvis myrte-busker sies å ha inspirert noen av Walt Disneys rådgivere da de tegnet bakgrunnen til filmen Bambi samt områdets viktigste by, San Carlos de Bariloche.

Du fortsetter til Llao Llao-halvøya med to arkitektoniske juveler – San Eduardo-kapellet og Llao Llao-hotellet, som er blitt restaurert og gjenåpnet etter å ha vært glemt i årevis. Du fortsetter turen langs Pañuelo havn og krysser broen over Angostura-elven, som forener sjøene Nahuel Huapi og Moreno. Du når Panorama Point, der det er en storslått utsikt over Moreno-sjøen og Llao Llao-halvøya. På veien tilbake til Bariloche krysser du broen over Moreno-sjøen og går langs El Trebol-lagunen til Ezequiel Bustillo Avenue.

Ettermiddagen er til fri disposisjon.

Dag 10: Peulla

I dag forlater du Argentina og setter kursen mot Chile. Du blir hentet på hotellet og kjørt til Puerto Pañuelo, der en katamaran venter på at ta deg med på en fin båttur over sjøen Lago Nahuel Huapi til Puerto Blest – en tur på ca. en time. Når du ankommer Puerto Blest finner du en buss som venter på å kjøre deg til Puerto Alegre ved sjøen Frias. Her seiler du på den dypgrønne sjøen med utsikt til det snøkledte fjellet Tronador 3491 moh., til Puerto Frias, omgitt av grønn vegetasjon. Herfra fortsetter du med buss til byen Puella gjennom de fantastiske Andesfjellene. På turen kan du nyte den frodige vegetasjonen og utsikten til det snøkledte fjellet Tronador med dets 9 breer. Du kjører inn i Perez Rosales-nasjonalparken og ankommer til Peulla, som ligger ved sjøen Lago Todos los Santos.

Overnatting:
Dag 11: Puerto Varas

Morgenen er til fri disposisjon, slik at du virkelig kan nyte dette vakre stedet.

Senere seiler du med katamaran over sjøen Todos Los Santos, også kaldt ”smaragdsjøen” pga. dens dypgrønne farge. På seilturen kan du nyte utsikten til de snødekte vulkanene Orsono, Tronador og Puntiagudos. Etter knapt 2 timer legger katamaranen til ved Petrohué, der du skal besøke Petrohué- fossene. Du fortsetter med buss langs sjøen Lago Llanquihue, der det er en fantastisk utsikt til Osorno-vulkanen og Calbuco-landskapet. Du ankommer Puerto Varas, som ligger utrolig vakkert til ved sjøen, med snødekte vulkaner i bakgrunnen. Det er en meget velholdt by som ble grunnlagt i 1854 av tyske immigranter, noe som også gjenspeiles av byens arkitektur.

Overnatting:
Dag 12: Santiago

Du blir hentet på hotellet og kjørt til Puerto Montt-flyplassen der du flyr til Chiles hovedstad, Santiago de Chile. På flyplassen blir du møtt av en sjåfør som kjører deg til hotellet ditt.

Av Chiles 16 millioner innbyggere bor 6 millioner i Santiago de Chile. Den chilenske hovedstaden ligger vakkert til, omgitt av de snøkledte Andesfjellene mot øst og kystfjellkjeden mot vest. Santiago er en moderne og innbydende storby med skyskrapere og spennende og sjarmerende strøk.  Noen av verdens beste vinmarker finner du også rett utenfor byen.

Overnatting:
Dag 13: Byrundtur i Santiago

I dag skal du på byrundtur og oppleve noen av byens viktigste severdigheter. På turen vil du blant annet ha panoramautsikt over Bellavista-området, Santiagos kulturelle hjerte med fargerike bygninger, kafeer, restauranter, kunstgallerier samt musikere og teatergrupper som opptrer i gatene. Du besøker det sentrale markedet med ferske matvarer, den tidligere stasjonen Estación Mapocho som nå er kultursenter, kunstmuseet Museo de Bellas Artes som er en kopi av Petit Palais i Paris og Santa Lucia-åsen med en utrolig flott utsikt over byen, som man mener er det stedet der Santiago de Chile ble grunnlagt av Valdivia.

Deretter besøker du den sentrale plassen Plaza de Armas, Cerreo Central, som huser Syd-Amerikas mest effektive postvesen, landets største katedral som er bygget i barokkstil, det historiske museet som skildrer Chiles historie, kongressen der Chiles lovgivende forsamling holdt til inntil det ble lukket i 1973 samt presidentpalasset Palacio de la Moneda, der president Allende begikk selvmord under militærkuppet i 1973.

Du opplever også Santiago de Chiles moderne bydel, også kjent som Sanhattan, oppkalt etter Manhattan i New York, med flotte skyskrapere og grønne områder. Før dagens byrundtur avsluttes besøker du kunsthåndverksbutikken Faba, der man har spesialisert seg på å lage smykker av den blå og sjeldne stenen lapis lazuli, som kun finnes i Chile og Afghanistan.

Overnatting:
Dag 14: Hjemreisen starter

I dag er tiden kommet til å si farvel til Argentina og Chile. Du blir kjørt til flyplassen, der du setter kursen mot Europa.

Dag 15: Hjemkomst

Ankomst til Norge.

Tillegg for enkeltrom 8.650 kr.
Unike fordeler ved grupper fra 6 personer – innhent tilbud i dag for å se alle fordelene.
Når vil du reise?
Avreisedato
Alle oppgitte priser er pr. person
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
Kontakt reisekonsulent Tom Søndergaard

Skriv til:
info@lamatours.no

Ring til:
21 95 01 29

Åpningstider:
Hverdager fra 9.00 - 16.00

Hvorfor reise med Lamatours.no?
Hvorfor så mange velger oss

Vi er alltid med deg

 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen

100 % praktisk

 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper

Erfaring

 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av latinamerikanske samarbeidspartnere

Best verdi for pengene & Full beskyttelse

 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Lamatours.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.