• Fornøyde gjester siden 2006
 • Dedikerte reiseeksperter
 • Gjennomtestede kvalitetsreiser
 • Lokale guider valgt med omhu
 • Prisgaranti
 • Assistanse 24/7
 • Medlem av Reisegarantifonden
ForsideReiser til Sør-Amerika og Mellom-AmerikaArgentinaArgentina & Chile: Breer & Torres del Paine i Patagonia
14 dager

Argentina & Chile: Breer & Torres del Paine i Patagonia

Fra Buenos Aires’ livlige storbyliv til ubeskrivelig flotte naturopplevelser i Patagonia med Perito Moreno-breen og Torres del Paine nasjonalpark. Turen avsluttes i Santiago de Chile.

Vi støtter bæredyktig utvikling i Latinamerika. For hver reise du kjøper hos oss, planter vi 10 trær i Brasil. Les mere om bæredyktighetsprosjektet her.

Argentina & Chile: Breer & Torres del Paine i Patagonia Argentina & Chile: Breer & Torres del Paine i Patagonia
14 dager

Argentina & Chile: Breer & Torres del Paine i Patagonia

Fra Buenos Aires’ livlige storbyliv til ubeskrivelig flotte naturopplevelser i Patagonia med Perito Moreno-breen og Torres del Paine nasjonalpark. Turen avsluttes i Santiago de Chile.

Vi støtter bæredyktig utvikling i Latinamerika. For hver reise du kjøper hos oss, planter vi 10 trær i Brasil. Les mere om bæredyktighetsprosjektet her.

Hva er inkludert i prisen?
Følgende er inkludert i turen
 • Fly fra Norge til Buenos Aires med flybytte underveis
 • Fly fra Santiago de Chile til Norge med flybytte underveis
 • 1 innenriksflyvning i Argentina: Buenos Aires – El Calafate
 • 1 innenriksflyvning i Chile: Punta Arenas – Santiago de Chile
 • Buss: El Calafate – Torres del Paine – Puerto Natales
 • Transfers fra og til flyplasser (foregår i mindre internasjonale grupper)
 • 11 overnattinger på gode hoteller inkl. frokost
 • Individuell rundreise; dog foregår alle utflukter i mindre internasjonale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltagere
 • Mulighet for daglig avgang

Omfattende utfluktspakke:

 • Halvdags byrundtur i Buenos Aires
 • Heldags utflukt til Los Glaciares Nasjonalpark med Perito Moreno breen
 • Heldags utflukt i Torres del Paine Nasjonalpark
 • Byrundtur i Santiago de Chile
 • Inngangsbilletter til nevnte severdigheter

Reisen kort & godt

Denne reisen byr på natureventyr krydret med storbyferie. Du kan se frem til å oppleve den argentinske hovedstaden Buenos Aires, Sør-Amerikas svar på Paris, samt de fantastiske, blålige breene ned mot den turkise sjøen Lago Argentino ved El Calafate. Chiles natur er, som Argentinas, meget variert og beskyttet i mange flotte nasjonalparker. Du besøker den vakre parken Torres del Paine med breer og snøkledte fjelltopper som står i kontrast til de turkisfargede sjøene, fossene og frodige dalene. Vakkert beliggende ved sundet Ultima Ezperenza finner du den lille byen Puerto Natales omgitt av fjell og den patagonske sletten, der du har en overnatting.

Reisen avsluttes i den chilenske hovedstaden Santiago de Chile, kjent for sine skyskrapere, grønne parker og spennende og sjarmerende strøk med flotte historiske bygninger.

Derfor skal du velge denne reisen

 • Denne reisen kombinerer Argentina og Chile og gir deg spennende hovedsteder og verdensklasse-naturopplevelser i Patagonia
 • Bli med på vandring i de billedskjønne omgivelsene i Torres del Paine nasjonalpark
 • Besøk Los Glaciares nasjonalpark med den imponerende 250 km2 store Perito Moreno-breen
 • Opplev Argentinas moderne hovedstad, Buenos Aires, som sjarmerer med sine brede bulevarder, stemningsfylte bydeler, gode mat og vennlige befolkning

Prisene våre inkluderer alltid

 • Alle fly – både internasjonale og innenriks
 • Alle transfers på destinasjonen
 • Alle planlagte utflukter og aktiviteter
 • Alle overnattninger
Se all bilder
Bilder
Detaljert dagsprogram
Dag 1: Flyreisen til Argentina

Avreise fra Norge med mellomlanding underveis til Buenos Aires.

Dag 2: Ankomst i Buenos Aires

I ankomsthallen i Buenos Aires blir du møtt av en sjåfør som kjører deg til hotellet. Byen er kjent som Sør-Amerikas Paris på grunn av dens eleganse, de brede boulevardene, de hyggelige strøkene og de storslåtte klassiske og moderne bygningene. Buenos Aires har en fantastisk atmosfære med hyggelig kaféliv, pulserende byliv og melankolsk tangokultur. Du har tre overnattinger i denne vidunderlige byen, så det er god tid til å oppdage de forskjellige deler av byen og merke stemningen.

Overnatting:
Oppgraderingsmuligheter:
Dag 3: Byrundtur i Buenos Aires

Denne morgenen blir du hentet på hotellet for å få en spennende introduksjon til Buenos Aires på en 3 timers byrundtur.

Du besøker bl.a. de historiske områdene La Boca og San Telmo. I det gamle arbeiderkvarteret La Boca finner du hus som er vakkert malt i ulike, sterke farger. San Telmo, Buenos Aires’ eldste bydel, er blitt et spennende kunstnerkvarter. Du kommer også til bydelene Palermo og Recoleta og det mer moderne Puerto Madero, et nyere havneområde med massevis av kafeer og restauranter
Byrundturen fortsetter på verdens bredeste bulevard: 9 de Julio Avenida, med det berømte vartegnet Obelisco og Corrientes Avenida, gaten der byens teatre og kinoer ligger på rekke og rad. Her finner du også Teatro Colón – det flotte operahuset.
Du ser også mange av byens storslåtte plasser, bl.a. Plaza de Mayo, Plaza San Martin og Plaza Alvear.

Resten av dagen er til fri disposisjon.

Overnatting:
Dag 4: Buenos Aires

Dagen er til fri disposisjon, slik at du kan utforske Buenos Aires på egen hånd.

Dag 5: Fly fra Buenos Aires til El Calafate

Du forlater hovedstaden og setter kursen sørvestover til El Calafate, der store naturopplevelser venter. Byen har en fantastisk beliggenhet med de omkringliggende Andesfjellene og den utrolig vakre turkisfargede sjøen Lago Argentino.

Overnatting:
Dag 6: Perito Moreno-breen

I dag skal du på heldagsutflukt til Los Glaciares-nasjonalparken, et område på 6 000 km2 ,like ved grensen til Chile. Parken er inkludert på UNESCOs verdensarvliste og består av Lago Viedma og fjellene i nord samt de tre store breene Upsala, Viedma og Perito Moreno i sør. Turen går over det patagonske slettelandskapet før du kjører inn i selve nasjonalparken. Du kommer til sjøen Lago Argentino, som er den største ferskvannssjøen i Argentina med et areal på 1 466km2. Her er det et rikt fugleliv og hvis du er heldig, får du se rosa flamingoer.

Den 60 meter høye og 4 km brede blålige Perito Moreno-breen kan ses på lang avstand og det er flere utsiktspunkter underveis, før du kommer helt inntil breen. Her kan du høre de enorme brakene når store isstykker faller av den aktive breen og ned i sjøen. Det er et imponerende skue, og du skjønner raskt hvorfor nasjonalparken er på UNESCOs verdenarvsliste. Breen er oppkalt efter den argentinske oppdagelsesreisende Francisco Perito Moreno, som i slutten på det 19. århundret var med på å utforske deler av det sørlige Argentina.

Overnatting:
Dag 7: El Calafate

Ingen utflukter er planlagt. Dagen er til fri disposisjon, slik at du kan utforske El Calafate på egen hånd.

Overnatting:
Dag 8: Buss El Calafate - Torres del Paine nasjonalpark

I dag har du en lengre kjøretur foran deg. Du blir hentet på hotellet ditt tidlig om morgenen og kjører mot grensen til Chile, Cerro Castillo. Etter grensekontrollen har du tid til å veksle penger, nyte en tradisjonell frokost og møte lokalbefolkningen. Deretter fortsetter bussturen inn i en av de vakreste og mest fascinerende nasjonalparkene, Torres del Paine. Nasjonalparken strekker seg over et areal på 2.400 km2 og ligger ved den sydligste spissen av Andesfjellene. Den har et enestående landskap med snøkledte fjelltopper, breer, turkisfargede sjøer, fossefall, frodige daler og de imponerende og berømte Torres del Paine (tårnene), som har gitt inspirasjon til parkens navn.

Første stopp er sjøen El Lago Sarmiento, der du vil ha mulighet til å ta bilder av det fantastiske landskapet. Du fortsetter til Laguna Amarga, en av inngangene til parken, og kjører videre til sjøen Lago Nordenskjöld, der du kan se Cuernos del Paine speile seg i vannet – et utrolig vakkert syn! Så går turen til Pudeto- området, der du legger ut på en halvannen times vandring i parkens flotte omgivelser – Torres del Paine nasjonalpark er faktisk et av de beste steder i verden for fotturer. Turen bringer deg til Cuernos del Paine og fossen Salto Grande, som sender kaskader av vann fra Lago Nordenskjöld gjennom en smal kløft og ned i Lago Pehoé. Nasjonalparken er også hjemsted for mange dyrearter, og hvis du er heldig, kan du se kondorer kretse mellom fjelltoppene, harer og rever løpe rundt i buskaset og guanaco-er, som i motsetning til andre lamadyr ikke er sky og derfor kan fotograferes på nært hold. Etter denne fantastiske turen kjører du til hotellet ditt, der du har to overnattinger.

Overnatting:
Dag 9: Torres del Paine

Dagen er til fri disposisjon.

Dag 10: Puerto Natales

Formiddagen er til fri disposisjon, slik at kan nyte de siste inntrykkene av denne fantastiske nasjonalparken.

Om ettermiddagen blir du hentet og kjørt til Puerto Natales, der du overnatter. Puerto Natales er en liten by som ligger vakkert til ved sundet Ultima Ezperenza (Det siste håp) omgitt av snøkledte fjelltinder og de patagonske sletter.

Overnatting:
Dag 11: Santiago de Chile

I dag blir du hentet på hotellet og kjørt til Punta Arenas-flyplassen der du flyr til Chiles hovedstad, Santiago de Chile. På flyplassen blir du møtt av en sjåfør som kjører deg til hotellet ditt.

Av Chiles 16 millioner innbyggere bor 6 millioner i Santiago de Chile. Den chilenske hovedstaden ligger vakkert til, omgitt av de snøkledte Andesfjellene mot øst og kystfjellkjeden mot vest. Santiago de Chile er en moderne og innbydende storby med skyskrapere og spennende og sjarmerende strøk.  Noen av verdens beste vinmarker finner du også rett utenfor byen.

Overnatting:
Dag 12: Byrundtur i Santiago de Chile

I dag skal du på byrundtur og oppleve noen av byens viktigste severdigheter. På turen vil du blant annet ha panoramautsikt over Bellavista-området, Santiagos kulturelle hjerte med fargerike bygninger, kafeer, restauranter, kunstgallerier samt musikere og teatergrupper som opptrer i gatene. Du besøker det sentrale markedet med ferske matvarer, den tidligere stasjonen Estación Mapocho som nå er kultursenter, kunstmuseet Museo de Bellas Artes som er en kopi av Petit Palais i Paris og Santa Lucia-åsen med en utrolig flott utsikt over byen, som man mener er det stedet der Santiago de Chile ble grunnlagt av Valdivia. Deretter besøker du den sentrale plassen Plaza de Armas, Cerreo Central, som huser Syd-Amerikas mest effektive postvesen, landets største katedral som er bygget i barokkstil, det historiske museet som skildrer Chiles historie, kongressen der Chiles lovgivende forsamling holdt til inntil det ble lukket i 1973 samt presidentpalasset Palacio de la Moneda, der president Allende begikk selvmord under militærkuppet i 1973.

Du opplever også Santiago de Chiles moderne bydel, også kjent som Sanhattan, oppkalt etter Manhattan i New York, med flotte skyskrapere og grønne områder. Før dagens byrundtur avsluttes besøker du kunsthåndverksbutikken Faba, der man har spesialisert seg på å lage smykker av den blå og sjeldne stenen lapis lazuli, som kun finnes i Chile og Afghanistan.

Overnatting:
Dag 13: Hjemreisen starter

I dag er tiden kommet til å si farvel til Argentina og Chile. Du blir kjørt til flyplassen, der du setter kursen mot Europa.

Dag 14: Hjemkomst

Ankomst til Norge.

Tillegg for enkeltrom 8.800 kr.
Unike fordeler ved grupper fra 6 personer – innhent tilbud i dag for å se alle fordelene.
Når vil du reise?
Avreisedato
Alle oppgitte priser er pr. person
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
Kontakt reisekonsulent Tom Søndergaard

Skriv til:
info@lamatours.no

Ring til:
21 95 01 29

Åpningstider:
Hverdager fra 9.00 - 16.00

Hvorfor reise med Lamatours.no?
Hvorfor så mange velger oss

Vi er alltid med deg

 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen

100 % praktisk

 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper

Erfaring

 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av latinamerikanske samarbeidspartnere

Best verdi for pengene & Full beskyttelse

 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Lamatours.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.