Man - Fre 9 - 16
Meny
HomeReiser til Sør-Amerika og Mellom-AmerikaArgentinaBuenos Aires, Iguazú & Rio de Janeiro
13 dager:

Buenos Aires, Iguazú & Rio de Janeiro

Høydepunkter på denne reisen:

Buenos Aires, tangoshow, Iguazu-fossene, Rio de Janeiro, Kristusstatuen, Sukkertoppen.

Følgende er inkludert i reisen:

 • Fly fra Norge til Buenos Aires med flybytte underveis
 • Fly fra Rio de Janeiro til Norge med flybytte underveis
 • 1 innenriksflyvning i Argentina: Buenos Aires – Puerto Iguazu
 • 1 innenriksflyvning i Brasil: Foz do Iguazu – Rio de Janeiro
 • Transport fra og til flyplasser (foregår i mindre internasjonale grupper)
 • 10 overnattinger på gode hoteller inkl. frokost
 • 1 x middag (dag 4)
 • Individuell rundreise; dog foregår alle utflukter i mindre internasjonale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltagere

Følgende utfluktspakke er inkludert:

 • Halvdags byrundtur i Buenos Aires
 • Spektakulært tangoshow inkl. argentinsk middag
 • Utflukt til verdens største fossefall Iguazu
 • Byrundtur i Rio, inkl. besøk på Sukkertoppen og Corcovado-fjellet med den berømte Kristus-statuen
 • Inngangsbilletter til nevnte severdigheter
Tillegg for enkeltrom 6.100 kr.
Rabatt blir gitt ved 6 eller flere personer
Velg denne reise fordi…

På denne innholdsrike reisen venter det blant annet livlige storbyer, fantastisk natur, livsglade mennesker og forførende tangorytmer.

Du opplever Argentinas og tangoens hovedstad, Buenos Aires, og deretter fortsetter du til Puerto Iguazu, der du kommer helt tett innpå verdens største vannfall, Iguazu, som du får se både fra den argentinske og brasilianske siden. Her er det et helt unikt plante- og dyreliv med bl.a. nesebjørner og tukaner.

Du avslutter reisen i sambaens hovedstad Rio de Janeiro, som også kalles ”verdens vakreste by” pga. sin unike beliggenhet. Her besøker du Corcovado-fjellet med den verdensberømte Kristus-statuen og Sukkertoppen, der du har en helt fantastisk panoramautsikt over Rio og byens omgivelser.

Detaljert dagsprogram
Dag 1: Flyreisen til Argentina
Dag 1: Flyreisen til Argentina

Avreise fra Norge med mellomlanding underveis til Buenos Aires.

Dag 2: Ankomst i Buenos Aires
Dag 2: Ankomst i Buenos Aires

I ankomsthallen i Buenos Aires blir du møtt av en sjåfør som kjører deg til hotellet som ligger sentralt i Buenos Aires. Byen er kjent for å være Sør-Amerikas svar på Paris på grunn av de brede bulevardene, hyggelige kvartaler og praktfulle bygninger. Det er en fantastisk atmosfære med hyggelig kaféliv, pulserende byliv og melankolsk tangokultur. Med 4 overnattinger i denne vidunderlige byen er det tid til å se de forskjellige delene av byen og oppleve stemningen.

Overnatting Hotel Waldorf

Oppgraderingsmulighet:

Dag 3: Byrundtur i Buenos Aires
Dag 3: Byrundtur i Buenos Aires

Denne morgenen blir du hentet på hotellet for å få en spennende introduksjon til Buenos Aires på en 3 timers byrundtur.

Du besøker bl.a. de historiske områdene La Boca og San Telmo. I det gamle arbeiderkvarteret La Boca finner du hus som er vakkert malt i ulike, sterke farger. San Telmo, Buenos Aires’ eldste bydel, er blitt et spennende kunstnerkvarter. Du kommer også til bydelene Palermo og Recoleta og det mer moderne Puerto Madero, et nyere havneområde med massevis av kafeer og restauranter
Byrundturen fortsetter på verdens bredeste bulevard: 9 de Julio Avenida, med det berømte vartegnet Obelisco og Corrientes Avenida, gaten der byens teatre og kinoer ligger på rekke og rad. Her finner du også Teatro Colón – det flotte operahuset.
Du ser også mange av byens storslåtte plasser, bl.a. Plaza de Mayo, Plaza San Martin og Plaza Alvear.

Resten av dagen er til fri disposisjon.

Overnatting Hotel Waldorf

Dag 4: Tangoshow i Buenos Aires
Dag 4: Tangoshow i Buenos Aires

Selve dagen er til fri disposisjon, så du kan utforske byen på egen hånd.

Om kvelden opplever vi et uforglemmelig tangoshow. Kvelden begynner med tradisjonell argentinsk middag etterfulgt av et show med melankolske tangorytmer, fantastiske sangere og musikere samt fremragende tangodansere. Det er et flott show av utmerket kvalitet.

Overnatting Hotel Waldorf

Dag 5: Buenos Aires
Dag 5: Buenos Aires

Dagen er til fri disposisjon, slik at du kan utforske Buenos Aires på egen hånd.

Her er et utvalg av turer i Buenos Aires som kan kjøpes i tillegg:

Overnatting Hotel Waldorf

Dag 6: Puerto Iguazu
Dag 6: Puerto Iguazu

Vi forlater nå Buenos Aires og flyr til Puerto Iguazu, som ligger tett opp til grensen til Paraguay og Brasil. Her venter storslåtte naturopplevelser som fosser og regnskog. Byen ligger ca. 20 km fra selve fossen, men vi skal bo på en mindre innkvartering i regnskogen ca. 6-7 km utenfor byen.

Overnatting La Cantera Lodge de Selva by DON

Dag 7: Iguazu-fossen på den argentinske siden
Dag 7: Iguazu-fossen på den argentinske siden

Iguazu-fossen er verdens største, og består av 275 store og små fosser langs en 2,7 km lang strekning på Iguazu-elven. Fossene løper ofte sammen og velter utfor den opp til 85 meter høye hesteskoformede klippeformasjonen i øredøvende fossefall. Sammenlignet med en annen berømt foss, Niagara i Nord-Amerika, er Iguazu både langt større og mer imponerende. Niagara har en årlig gjennomstrømning på 2,8 mill. liter vann i sekundet, og gjennomstrømningen ved Iguazu er på 6,5 mill. liter vann per sekund. Ved synet av Iguazu har den tidligere amerikanske førstedame, Eleanor Roosevelt, angivelig utbrutt: «Niagara er jo bare en dryppende vannkran». Iguazu er oppført på UNESCOs liste over særlig bevaringsverdige severdigheter.

dag besøker vi den argentinske siden av Iguazu-fossen. Takket være gangbroer kan vi her gå ut til den mest imponerende delen av fossen, hvor vi bl.a. kan se ned på Garganta del Diablo (Djevelens gap). Vi fortsetter via gangstier og broer på en fantastisk tur rundt fossefallene. Regnskogen rundt fossen har et enestående dyre- og planteliv med orkideer, utallige fuglearter og kjempefirfisler.

Overnatting La Cantera Lodge de Selva by DON

Dag 8: Iguazu-vannfallene på den brasilianske siden – fly til Rio de Janeiro
Dag 8: Iguazu-vannfallene på den brasilianske siden – fly til Rio de Janeiro

Før reisen går videre til Rio de Janeiro i Brasil skal du på tur til den brasilianske siden av vannfallene. Du krysser broen som forener den argentinske byen Puerto Iguazu og den brasilianske byen Foz do Iguaçu og fortsetter ut til nasjonalparken. De fleste av fossene ligger på den argentinske siden, men det er på den brasilianske siden at du har den beste panoramautsikten over vannmassene.

Gangstier fører deg til en utsiktsplattform der du kan ta fantastiske bilder av vannfallene. Her har du også gode muligheter for å se vakre sommerfugler, eksotiske planter og fugler og ikke minst de små nysgjerrige nesebjørnene som leter etter mat.

Etter turen hit blir du kjørt til flyplassen i Foz do Iguaçu, der du flyr til Rio de Janeiro. Her blir du møtt av en guide som kjører deg inn til hotellet ditt som ligger rett ved den berømte stranden Copacabana.

Resten av dagen er til fri disposisjon.

Overnatting Rio Design Hotel

Dag 9: Byrundtur i Rio de Janeiro
Dag 9: Byrundtur i Rio de Janeiro

Du kan i ro og mak kose deg med frokosten og ha en rolig formiddag, for det er ikke planlagt noen aktiviteter før om ettermiddagen.

Du kan løpe ut i bølgene ved Copacabana-stranden eller gå en tur langs den flotte strandpromenaden, der du vil møte mange Cariocas, som innbyggerne i Rio kalles, som trimmer eller bare spaserer.

Om ettermiddagen blir du hentet på hotellet og tatt med på en byrundtur til Rios høydepunkter. Du besøker bl.a. de hyggelige byområdene Santa Teresa og Lapa og fortsetter turen mot Rios berømte Kristus- statue som står på toppen av Corcovado-fjellet i 710 meters høyder og vokter over Rios innbyggere. Her oppe fra har du en fantastisk panoramautsikt over bl.a. byens fargerike farvelaer, strendene, Rodrigo de Freitas-lagunen og det berømte fotballstadionet Maracaña.

Turen avsluttes med et besøk på det 396 meter høye fjellet Pão de Açúcar, også kalt Sukkertoppen. Her tar du en svevebane til fjellet Urca og fra Urca fører enda en svevebane deg helt til toppen. Her oppe får du enda en fantastisk utsikt over Rio, kysten og områdets småøyer. Nyt en flott solnedgang over byen før du blir kjørt tilbake til hotellet ditt.

Overnatting Rio Design Hotel

Dag 10: Rio de Janeiro på egenhånd
Dag 10: Rio de Janeiro på egenhånd

Rio har mye å by på, og du har dagen på egenhånd til å utforske byen.

Vi kan varmt anbefale å kjøpe ekstrautflukter der du f.eks. kan bli med bak kulissene til verdens største fest, karnevalet i Rio. Du har også mulighet til å være aktiv og bli med på sykkeltur til byens vakre strender og lagune.

Se utvalget av utflukter du kan kjøpe for denne dagen:

Overnatting Rio Design Hotel

Dag 11: Rio de Janeiro på egenhånd
Dag 11: Rio de Janeiro på egenhånd

Denne dagen er også til fri disposisjon i byen. Du kan ta en tur på stranden og slappe av eller besøke Rios flotte botaniske hage.

Du kan også kjøpe ekstrautflukter der du bl.a. kan oppleve mindre kjente områder av byen eller svinge dansefoten i en ildfull samba. Eller kanskje du har lyst til å oppleve byens berømte, livlige natteliv og smake på Brasils nasjonaldrink, caipirinha.

Les mer om utfluktene her. Alle utflukter kjøpes hjemmefra:

Overnatting Rio Design Hotel

Dag 12: Hjemreisen starter
Dag 12: Hjemreisen starter

Nå går ditt brasilianske eventyr mot slutten, og du blir hentet og kjørt til flyplassen i Rio. Tidspunktet avhenger av din flyforbindelse hjem.

Dag 13: Hjemkomst
Dag 13: Hjemkomst

Du lander i Norge etter en spennende og opplevelsesrik reise i Brasil.

Kombinasjonsmuligheter etter rundreisen
Badeferieforlengelse til Búzios, 3 netter
Badeferieforlengelse til Búzios, 3 netter

Pris:
Pr. person i dobbeltrom: + 3.100 kr.
Enkeltromstillegg: + 2.375 kr.

Búzios er et av de mest populære strandferiereisemålene i staten Rio de Janeiro. Det er ikke uten grunn. Denne sjarmerende byen er kjent for sin unike atmosfære, kulinariske opplevelser, gode shoppingmuligheter og ikke minst for sine mange fantastiske strender i halvøyas bukter.

Det var den franske filmstjernen Brigitte Bardot som på 1960-tallet vekket den internasjonale interessen for Búzios og de flotte omgivelsene der. Som takk har hun fått sin egen statue på strandpromenaden Rua das Pedras.

Bruk dagene i Búzios på en av de mange flotte strendene, dra på  båttur og beundre det vakre område fra sjøsiden, lei en beach buggy og dra på oppdagelsesferd på halvøya eller spis velsmakende mat på en av de mange gode restaurantene.

NB: Prisene er ikke gyldige over jul og nyttår. Spør oss om prisen, hvis du skal reise i denne perioden.

Overnatting La Chimere

Oppgraderingsmulighet:

Badeferieforlengelse til Ilha Grande, 3 netter
Badeferieforlengelse til Ilha Grande, 3 netter

Pris:
Pr. person i dobbeltrom: + 3.450 kr.
Enkeltromstillegg: + 2.575 kr.

Avslutt din spennende rundreise med en avslappende badeferie på den vakre øya Ilha Grande.

Her får du oppleve en fantastisk uberørt natur med et unikt plante- og dyreliv og mer enn 100 strender, blant annet Lopes Mendes- stranden, som er kåret til en av Brasils vakreste. Og det sier ikke lite!

Du kan gå fine fotturer på den kuperte øya, dra på snorkletur og oppleve en fargerik verden under havoverflaten. Selvfølgelig kan du også bare slappe av på en av de mange strendene og nyte den fredelige øyatmosfæren.

NB: Prisene er ikke gyldige over jul og nyttår. Spør oss om prisen, hvis du skal reise i denne perioden.

Hjemmefra kan du kjøpe en vandring til Lopes Mendes-stranden og en båttur til den idylliske blå lagunen, der du kan bade og svømme med fargerike fisk i det klare vannet.

Overnatting Pousada Naturalia

Oppgraderingsmuligheter:

Få gratis tilbud
SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
21 95 01 29
info@lamatours.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 16

Få gratis tilbud

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.