• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden
ForsideArtikler og reiseguiderBryllupsreise i Latin-Amerika

Bryllupsreise i Latin-Amerika

02 April, 2019
Vis alle innlegg

Tourists enjoying the sunset in Cartagena

Latin-Amerika har fantastiske reisemål til bryllupsreiser.

Vil dere helst ha kultur, storby, storslagne naturopplevelser eller hav og strand?

Uansett hva som frister mest: dere finner det i Latin-Amerika.

Les videre og få 5 tips til reisemål for en uforglemmelig bryllupsreise.

Brasil: Storby, natur og badeferie

Rio de Janeiro

Hvis dere har lyst til å dra på en bryllupsreise som kombinerer storby og fantastiske naturopplevelser og som kan avsluttes med en deilig badeferie, er Brasil reisemålet for dere.

Gå hånd i hånd på strandpromenaden ved Copacabana, ta en dukkert i de friske bølgene eller opplev karnevalet bak scenen. Avslutt dagen i høyden over Rio de Janeiro med den romantiske solnedgangen fra Sukkertoppen, fjellet som rager 396 meter over byen.

I Salvador anbefaler vi å iføre seg gode sko og vandre rundt i kolonitidsbyens historiske sentrum. Her finner du brosteinsbelagte gater, sjarmerende kolonitidsbygninger og en vakker utsikt. I Salvador står de romantiske opplevelsene i kø.

Brasil har flotte storbyer, men naturen i dette store landet er også både vakker og meget variert. Du kan f.eks. legge reisen til Iguazú-vannfallene sør i Brasil. Dette unike naturfenomenet består av 275 fosser og er oppført på UNESCOs verdensarvliste. De brusende vannmassene er enorme og blir en opplevelse dere sent vil glemme. Men Brasil har også mange andre naturopplevelser i verdensklasse.

I Amazonas kan dere oppleve den frodige regnskogen med sitt fascinerende dyreliv og overnatte med jungelen som nærmeste nabo. Hvis dere er heldige, møter dere dyr som kaimaner, aper, dovendyr og krypdyr. Her kan tosomheten nytes i et frodig, grønt paradis.

Avslutt bryllupsreisen med en deilig badeferie. Legg f.eks. de siste dagene av reisen til Praia do Forte nord for Salvador og fordøy de mange reiseopplevelsene under en palme på stranden eller på en solseng ved svømmebassenget. Nyt dagene i solen og hverandres selskap uten for mange planer før dere må tilbake til hverdagen og livet som nygifte.

Dra på bryllupsreise til Brasil hvis dere har lyst til å kombinere enestående naturopplevelser med storby og solferie.

Costa Rica: Nasjonalparker, varme kilder og strender

Rainforest in Monteverde, Costa Rica

Drømmer dere om en bryllupsreise med natur-, dyre- og strandopplevelser helt utenom det vanlige?

I Costa Rica venter det mange høydepunkter. I tillegg er Costa Rica et fantastisk kjør-selv-land for alle som foretrekker å utforske landet på egenhånd.

Costa Ricas hovedstad, San José, har en overkommelig størrelse og er en meget sjarmerende by. Dere kan f.eks. ta en tur på et marked, gå en tur i byens sentrum og oppdage små og større pittoreske plasser eller slå dere ned på en fortauskafe og nyte en kopp god costaricansk kaffe sammen. Hovedstaden er en hyggelig og god start på en fantastisk bryllupsreise i naturens tegn.

For Costa Ricas natur er noe helt for seg selv.

Besøk f.eks. Tortuguero nasjonalpark, der dere kan møte dovendyr, leguaner og araer. Nasjonalparkens største trekkplaster er likevel havskilpaddene.

I vulkanen Arenals varme kilder kan dere slappe av i flere forskjellige bassenger der vannet er mellom 37 og 41 grader varmt. Nyt hverandres selskap, de varme kildene og den paradisiske naturen i området.

I Monteverdes tåkeskog er det helt andre attraksjoner i vente. Dere kan oppleve tåkeregnskogen fra hengebroer i tretoppene og kanskje få et aldri så lite adrenalinkick. Turen er 3 kilometer lang, og dere går i en skylignende tåke. Dette er en fantastisk og helt spesiell ting å gjøre sammen.

Avslutt reisen med noen rolige dager ved kysten. I Playa Samara kan dere kose dere på den flotte stranden eller i havet, der dere kan snorkle mellom koraller og fisk i alle verdens farger. Hvis dere ønsker det, kan reisens også avsluttes i Manuel Antonio, der attraksjonene i tillegg til den fantastiske nasjonalparken med samme navn også inkluderer noen av Costa Ricas mest praktfulle strender.

Dra på bryllupsreise til Costa Rica, hvis dere er glade i natur og dyreliv og ønsker dere en bryllupsreise der dere kan kjøre selv.

Argentina: Naturopplevelser, vin og tango

Perito Moreno

Hvis storslått natur, sensuell dans, vin og saftige biffer er noe som frister, vil en bryllupsreise til Argentina uten tvil være perfekt for dere.

Buenos Aires er den perfekte byen å starte en uforglemmelig bryllupsreise i. Gå hånd i hånd i det historiske og fargerike området La Boca, opplev det vakre operahuset Teatro Colón eller byens mange, romantiske plasser. Om kvelden kan dere gå ut og spise en veltilberedt biff ledsaget av Argentinas utsøkte viner. Kvelden kan med fordel avrundes med et temperamentsfullt tangoshow med melankolske toner og flinke dansere.

Et av Argentinas største høydepunkter er den unike naturen.

Halvøya Peninsula Valdes er oppført på UNESCOs liste over verdens naturarv. Området har et rikt dyreliv, og her kan dere blant annet oppleve fascinerende sjøelefanter, seler og mange havfugler. Mellom juni og desember er det også mulig å dra på hvalsafari, og da kan dere, med litt flaks, få se spekkhuggere.

Sør i Argentina, nær grensen til Chile, ligger byen El Calafate. Sør-Amerikas, og dermed Argentinas, sørligste spiss heter Patagonia, og dette området er kjent for sitt dramatiske landskap. Her finner dere blant annet den enorme Perito Moreno-breen med en høyde på 60 meter og en bredde på ca. 4 kilometer. Breens størrelse, de høylytte brakene når et isstykke brekker av og den flotte blåfargen imponerer alle tilreisende.

Dere kan nesten ikke forlate Argentina uten å ha opplevd et av verdens største vannfall. Iguazú-vannfallene ligger på grensen mellom Brasilien og Argentina og er en stor opplevelse. 275 fosser av varierende størrelse setter et romantisk punktum for en bryllupsreise med naturen i sentrum.

Dra på bryllupsreise til Argentina hvis dere er naturelskere og har lyst til å oppleve UNESCO-anerkjente naturfenomener, velsmakende argentinsk mat og interessant kultur!

Colombia: Kaffe, sjarm og badeferie

Colorful empty Streets of Cartagena

Hvis dere er nygifte og glade i kaffe og har lyst til å oppleve kontrasten mellom storbyens tempo, kystbyens sjarm og kafferegionens vakre natur og strandliv, er Colombia bryllupsreisemålet for dere.

Colombias kafferegion er et ekte mekka for nygifte med sans for god kaffe. Her får dere vite mye om den kaffen dere så gjerne drikker sammen – om alt fra dyrking og plukking av kaffebønnene til de er klare til kaffemaskinen. Naturligvis får dere smake på ulike typer kaffe, slik at dere kan finne deres egen favoritt. Hvis dere vil, kan dere naturligvis kjøpe også med dere favorittkaffen hjem. Naturen i kafferegionen er utrolig flott, og dere bør absolutt få med dere noen av de romantiske byene i området.

Romantisk tosomhet kan dere også oppleve i i hovedstaden Bogotá og kystbyen Cartagena.

Bogotá er en by det er lett å like. Dere kan f.eks. sykle en formiddagstur i sentrum på en søndag, for da er veiene stengt for biler. Eller kanskje dere vil dra opp til toppen av Monserrate-fjellet og nyte utsikten over byen – og hverandres selskap.

I Cartagena opplever dere karibisk sjarm på sitt beste. Gå dere vill i den gamle bydelens labyrint av gater, slå dere ned på en hyggelig kafe og ta en kopp av favorittkaffen. Cartagenas mange byområder kan by på ulike, interessante og ikke minst romantiske opplevelser.

Dere kan avslutte den fantastiske bryllupsreisen med en romantisk badeferie på koralløya Mucura. Etter noen dager i idylliske Cartagena kan dere se frem til strand og badeliv, fred og ro. Bare et par timers båttur fra Cartagena ligger øya Mucura, og der kan dere slappe av til lyden av bølgeskvulpene. Ta på dere dykkermasker og opplev det fascinerende livet under havoverflaten eller svøm i det behagelig varme vannet og kos dere sammen før hverdagen kaller.

Dra på bryllupsreise til Colombia hvis dere har lyst på litt av alt: storbyens puls, sjarmerende kolonitidsstemning, frodig kafferegion og avslappende øy-idyll.

Galapagosøyene: Unikt dyreliv, natur og snorkling

Blue footed booby mating dance

Har dere alltid drømt om å oppleve det helt spesielle dyrelivet, de vakre øyene og den varierte naturen i øyriket Galapagos? Da er dette en flott sjanse til å legge ut på den perfekte bryllupsreisen til vulkanøyene utenfor kysten av Ecuador.

Galapagos består av mange forskjellige øyer, og dere kan f.eks. få oppleve Isabela, Santa Cruz, Santiago og Sombrero Chino.

Isabela er den største av Galapagosøyene, og her ser dere pingviner, havskilpadder, blåfotsuler, Darwin-finker, skarver og pelikaner. Naturen på øya inkluderer vulkanske formasjoner, fargerike korall-klippevegger under vann og den idylliske bukten Urvina Bay. Hvis dere har lyst til å oppleve livet under havet, kan flere steder snorkle og beundre den forunderlige verdenen med koraller, fisk og andre havskapninger.

På Santa Cruz – som er den nest største øya – kan dere få lære mer om øyas biologiske mangfold og økosystem. På et besøk på Charles Darwin Research Center får dere vite mye interessant om naturen og dyrelivet på øya og hvordan senteret arbeider for å bevare dyr og natur. Dere kan også oppleve de imponerende kjempeskilpaddene i deres naturlige habitat i Hacienda Primicias. Santas Cruz har også en saltvannslagune, der flamingoer, stjertender og stylteløpere gjerne oppholder seg. På Dragon Hill lever det landleguaner i flere forskjellige farger.

Santiago og den lille øya Sombrero Chino, som ligger ved sørspissen av Santiago, er også to flotte øyer. På Santiago bor det en koloni av pelsseler, men øya er også habitat for lavafirfirsler og krabber. Her ligger det et saltgruvekrater med en saltvannslagune som fylles på enkelte tider av året, og det er ikke mer enn 100 år at det ble utvunnet salt her. På Sombrero Chino kan dere se lava-tunneler og -kaktuser. Og ikke minst kan dere snorkle eller svømme i det klare vannet.

Galapagosøyene er et helt spesielt reisemål for en bryllupsreise, og mellom alle de fantastiske opplevelsene på øyene kan dere nyte livet og hverandre om bord på båten.

Dra på bryllupsreise til Galapagosøyene hvis dere drømmer om å oppleve unikt dyreliv, utrolig vakker, variert natur og er glade i å snorkle!

10 tips til fantastiske bryllupsreiser:

De latin-amerikanske landene har mange interessante reisemål på bryllupsreiser for dem som ønsker seg noe litt utenom det vanlige.

Uansett om det er Brasili, Costa Rica, Argentina, Colombia eller Galapagosøyene som frister mest: dere vil få en helt uforglemmelig bryllupsreise.

Hvis dere har spørsmål og de enkelte reisemålene, må dere gjerne ringe til reisekonsulentene våre. De hjelper dere gjerne med å gjøre det beste valget for en av livets viktigste reiser – bryllupsreisen deres.

Lamatours.no – Drømmereiser til Latin-Amerika!

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Lamatours.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.