• Fornøyde gjester siden 2006
 • Dedikerte reiseeksperter
 • Gjennomtestede kvalitetsreiser
 • Lokale guider valgt med omhu
 • Prisgaranti
 • Assistanse 24/7
 • Medlem av Reisegarantifonden
10 dager

Et streif av Colombia

Fra Colombias livlige hovedstad Bogotá i Andesfjellene til sol, varme og avslappet karibisk stemning i historiske Santa Marta og sjarmerende Cartagena.

Vi støtter bæredyktig utvikling i Latinamerika. For hver reise du kjøper hos oss, planter vi 10 trær i Brasil. Les mere om bæredyktighetsprosjektet her.

Et streif av Colombia Et streif av Colombia
10 dager

Et streif av Colombia

Fra Colombias livlige hovedstad Bogotá i Andesfjellene til sol, varme og avslappet karibisk stemning i historiske Santa Marta og sjarmerende Cartagena.

Vi støtter bæredyktig utvikling i Latinamerika. For hver reise du kjøper hos oss, planter vi 10 trær i Brasil. Les mere om bæredyktighetsprosjektet her.

Hva er inkludert i prisen?
Følgende er inkludert i turen
 • Fly fra Norge til Bogotá og retur fra Cartagena med flybytte underveis
 • 1 innenriksflyvning mellom Bogotá – Santa Marta
 • Transfer fra og til flyplassene og mellom Santa Marta og Cartagena (i mindre internasjonale grupper)
 • 8 overnattinger på gode hoteller, inkl. frokost
 • Individuell rundreise, men alle utflukter foregår i mindre internasjonale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltagere
 • Det er mulighet for å forlenge turen med en badeferie ved Colombias karibiske kyst

Følgende utfluktspakke:

 • Byrundtur i Bogotá med bl.a. besøk på Gullmuseet og tur til Monserrate-fjellet
 • Street food-tur i Cartagena

Reisen kort & godt

Få en smaksprøve på Colombia og landets fantastiske mangfold. Du får oppleve landets hovedstad Bogotá, som er vakkert beliggende i Andesfjellene i 2.600 meters høyde. Her skal du bli med på en guidet byrundtur der du lærer mye interessant om byen og landets historie både før og etter spanjolenes ankomst.

Herfra flyr du til Santa Marta og varmere temperaturer ved den karibiske kysten. Santa Marta er et godt utgangspunkt for turer til Tayrona nasjonalpark, der du kan oppleve den tropiske jungelen, idylliske karibiske strender og den lille hyggelige fjellandsbyen Minca, der du kan besøke en kaffeplantasje.

Reisen avsluttes i vakre, historiske Cartagena. Her skal du smake på byens spesialiteter og oppleve byen som kartagenerne selv, på en street food-tur rundt i de hyggelige smale brosteinsbelagte gatene.

På denne reisen har du frihet til å oppleve byene på egen hånd, eller du kan kjøpe ekstra utflukter de dagene ingen andre aktiviteter er planlagt.

Reisen kan forlenges med en avslappende badeferie.

Derfor skal du velge denne reisen

 • Få en smaksprøve på fantastiske Colombia på denne reisen der du selv kan velge dine aktiviteter underveis
 • Besøk historiske Santa Marta ved den karibiske kysten, der Sør-Amerikas berømte frihetshelt Simón Bolívar endte sine dager
 • Dra på eventyr bak kolonitidsperlen Cartagenas tykke bymur, der fargerike hus, flotte kirker og plasser venter
 • Du har mulighet til å forlenge reisen med badeferie ved Colombias karibiske kyst, enten på halvøya Barú eller på den lille øya Múcura

Prisene våre inkluderer alltid

 • Alle fly – både internasjonale og innenriks
 • Alle transfers på destinasjonen
 • Alle planlagte utflukter og aktiviteter
 • Alle overnattninger
Se all bilder
Bilder
Detaljert dagsprogram
Dag 1: Avreise fra Norge og ankomst i Bogotá

Nyt innflyvningen over Colombias hovedstad Bogotá, for denne byen ligger vakkert til, i 2.600 meters høyde i Andesfjellene.

Når du kommer ut av flyplassen El Dorado, blir du mottatt av vår lokale samarbeidspartner som kjører deg til hotellet ditt i den gamle, hyggelige bydelen La Candelaria. Turen tar ca. 30-45 minutter, avhengig av trafikken.

Guiden vil gi deg litt informasjon om reisen din og er også klar til å besvare eventuelle spørsmål du måtte ha om reisen din eller Colombia.

Du har resten av ettermiddagen og kvelden til fri disposisjon til å utforske bydelen La Candelaria.

Overnatting:
Dag 2: Byrundtur i Bogotá

Ta på deg gode sko, for etter frokost skal du ut på en spennende guidet byrundtur i Bogotás historiske bydel.

Du besøker bl.a. det imponerende Gullmuseet, der du får et unikt innblikk i de innfødte stammenes kultur og levevis. Heretter går turen til Botero-museet, der du finner en stor samling av verkene til Colombias mest berømte maler og billedhugger, Fernando Botero, og andre kjente malere. Du skal selvfølgelig også besøke den store flotte plassen Plaza Bolívar, der imponerende katedraler, regjeringsbygninger og justisdepartementet ligger. Turen avsluttes med en panoramautsikt over Bogotá fra toppen av Monserrate-fjellet som ligger i 3.152 meters høyde.

Resten av dagen er til fri disposisjon.

Dag 3: Bogotá på egenhånd – Santa Marta

Bogotá er en spennende storby som har mye å by på. Du har dagen på egenhånd. Kanskje vi du gå rundt og se på flere av vakre, fargerike husene og kirkene i La Candelaria. Ta en tur på Paloquemao-markedet, der det selges blomster, eksotiske frukter, grønnsaker og mye mer.

Du kan også ta en taxi ut til den 400 hektar store Simón Bolívar-parken. Dette er en stor grønn oase midt i byen, med lekeplasser, sjøer og store grønne områder, der lokalbefolkningen gjerne slapper av eller trener.
Hvis du har lyst til å være aktiv selv, kan du kjøpe en sykkeltur i Bogotá.

Om ettermiddagen blir du kjørt til flyplassen, der du flyr videre til Santa Marta ved den karibiske kysten. Flyturen tar ca. 1,5 time.

Dag 4: Santa Marta på egenhånd

Santa Marta ligger vakkert til, ved foten av fjellkjeden Sierra Nevada. Det er en hyggelig by med et fargerikt sentrum med kolonitidsbygninger og en vakker, hvitkalket katedral. Byen er en av de eldste spanske byene i Sør-Amerika, og den ble grunnlagt i 1525 av spanjolen Rodrigo de Bastidas.
Det var også i Santa Marta at Colombias frihetshelt Simón Bolívar endte sine dager i 1830.

Du har dagen til fri disposisjon til å gå på oppdagelsesferd i Santa Marta.

Du har også mulighet til å kjøpe en guidet byrundtur om formiddagen og en utflukt om ettermiddagen til en kaffefarm ved den lille hyggelige byen Minca.

Om kvelden kan du gå ned i det hyggelige sentrum rundt parken, Parque Santander o de Los Novios, der det er mange gode restauranter og hyggelige barer.

Dag 5: Santa Marta på egenhånd

Rundt Santa Marta ligger det flere deilige strender. Den mest populære er El Rodadero, og den ligger bare 15 minutter med taxi fra sentrum.

Du kan også bli med på en utflukt til Tayrona nasjonalpark, kjent for sin unike flora og fauna og noen av de vakreste strendene i Colombia.

Dag 6: Santa Marta - Cartagena – street food-tur

Etter noen flotte dager i Santa Marta går reisen videre til Cartagena. Du blir hentet på hotellet etter frokost og kjørt til Cartagena, en kjøretur på ca. 5 timer.

Cartagena ble grunnlagt av spanjolen Pedro de Heredia i 1533. Byen ble raskt meget rik, for den hadde landets viktigste havn, og det var her alle varer og slaver ankom. Denne rikdommen tiltrakk seg også mange pirater, og spanjolene bestemte seg raskt for å bygge en bymur rundt byens sentrum for å beskytte byens velhavende borgere. Det ble også bygget et stort fort, Castillo San Felipe de Barajas, for å holde vekk ubudne gjester.
Gled deg til å se denne perlen fra kolonitiden, som ikke uten grunn er oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Etter ankomst har du et par timer til å slappe av, og deretter blir du hentet på hotellet av en guide som tar deg med ut for å smake på Cartagenas lokale retter og snacks på en ca. 2 timers street food-tur.

Dag 7: Cartagena på egenhånd

Cartagena har alt det hjertet begjærer. Denne vakre byen har et behagelig klima, og her er det massevis av fine butikker, restauranter og takterrasse-barer, der du kan nyte en kjølig drink med utsikt over byen. Befolkningen viser at byen lenge har vært en smeltedigel av forskjellige kulturer og er en blanding av etterkommere etter Colombias opprinnelige befolkning, spanjoler og afrikanere.

Du har dagen på egenhånd til å utforske Cartagenas hyggelige gater og streder.

Du har også mulighet til å kjøpe ekstra turer og dra på besøk i den lille UNESCO-oppførte byen Palenque de San Basilio. Byen var den første frie byen som ble grunnlagt av afrikanske slaver som klarte å flykte fra den spanske kolonimakten.

Om ettermiddagen kan du kjøpe en guidet byrundtur og bl.a. oppleve La Popa-klostret og det imponerende fortet Castillo San Felipe de Barajas.

Dag 8: Cartagena på egenhånd

Du har enda en dag til fri disposisjon i Cartagena. Hvis du er interessert i Colombias graffiti og fargerike kolonitidshus, kan vi anbefale at du vandrer over til bydelen Getsemani, som ligger 5 minutters gange fra den historiske bydelen.
Bare for få år siden var Getsemani et fattig område, og få reisende dro til denne delen av Cartagena. Dette har endret seg i de senere årene, og i dag er Getsemani en livlig og fargerik bydel som tiltrekker seg lokale kunstnere og tilreisende fra hele verden. Om kveldene summer området av liv, spesielt ved Plaza Trinidad, som helt klart er verdt et besøk.

Dag 9: Avreise fra Cartagena

Tiden er kommet til å kjøpe de siste suvenirene og si farvel til Cartagena. Du blir hentet på hotellet ditt og kjørt til flyplassen. Tiden avhenger av når flyet ditt går.

Dag 10: Ankomst i Norge

Du kommer hjem til Norge etter en spennende reise rundt i Colombia.

Kombiner med
Velg mellom alternativene nedenfor
Badeferieforlengelse til Barú, 2 netter

Etter en reise rundt i Colombia med mange nye, spennende inntrykk, kan vi anbefale å avslutte med en avslappende badeferie. Strendene utenfor Cartagena er ikke spesielt fine, men bare 1,5 timers kjøring sør for Cartagena, på halvøya Barú, kan du oppleve lekre karibiske strender der du kan slappe av og ta en dukkert i det varme, turkisblå havvannet.

Decameron er en lekker all-inclusive resort med massevis av aktiviteter for både barn og voksne. Resorten ligger for seg selv med privat strand og er omgitt av den uberørte naturen.

Det er mulig å kjøpe ekstra netter på resorten hvis du ønsker flere dagers avslapning.

 

Overnatting:
Tillegg for enkeltrom (ved to eller flere reisende) 5.325 kr.
Tillegg for enkeltrom (ved en reisende) 7.300 kr.
Unike fordeler ved grupper fra 6 personer – innhent tilbud i dag for å se alle fordelene.
Når vil du reise?
Avreisedato
Alle oppgitte priser er pr. person
Reisebrev
Fortellinger fra reisende
Hvorfor reise med Lamatours.no?
Hvorfor så mange velger oss

Vi er alltid med deg

 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen

100 % praktisk

 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper

Erfaring

 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av latinamerikanske samarbeidspartnere

Best verdi for pengene & Full beskyttelse

 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs

Vi bruker cookies til å gjøre hjemmesiden vår mer brukervennlig og relevant for deg, samt til å vise deg målrettede annonser. Du samtykker i dette hvis du klikker videre.

Du kan si nei takk til cookies ved å klikke her. Vi bruker en cookie for å huske ditt nei.

Les mer her.