• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden

Overnatting: Cuba

Her kan du lese mer om hotellene vi bruker på våre rundreiser til Cuba. Du kan i tillegg se bilder av stedene.
Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Hoteller som er inkludert i våre rundreiser

Hotel El Castillo

Baracoa

Hotellet har en spennende historie, da det opprinnelig er et gammel fort bygget i 1739 med tanke på å forsvare området mot den engelske flåten.

Fra hotellet er det flott utsikt over byen, bukten og det berømte El Yunque-fjellet.  El Castillo har i alt 34 rom innredet i kolonitidsstil. De er utstyrt med klimaanlegg, minibar, TV, telefon og sikkerhetsboks, og ligger ved et deilig bassengområde. Hotellet har i tillegg bar, hvor man kan nyte utsikten over bukten og Miel-elven, snackbar og restaurant.


Camino de Hierro

Camagüey

Camino de Hierro ligger i hjertet av Camagüey. Hotellbygningen ble opprinnelig bygget i det 18. århundre og utgjør sammen med andre gamle bygninger byens historiske sentrum. Det er oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Hotellet har 10 store rom som er innredet i klassisk kolonistil med tremøbler og smijernslamper. Alle rom har aircondition, Wi-Fi, TV, radio, telefon, safe, minibar og hårtørker.

Noen av rommene har ikke vindu for å beskytte privatlivets fred, og man må regne med gatestøy på grunn av hotellets meget sentrale beliggenhet.

I den hyggelige bakhagen kan du ta deg en matbit på hotellets restaurant eller en mojito i baren i ro og mak. Du kan også sitte og se på folkelivet på Plaza de la Solidaridad mens du spiser frokost, lunsj eller middag på hotellets restaurant som både har et innendørs og et utendørs område.


Gran Hotel

Camagüey

Dette koloniale hotellet fra 1939 ligger i det historiske kvartalet med små hyggelige gater og plasser.

De 72 rommene er utstyrt med klimaanlegg, TV, telefon og sikkerhetsboks. Det er i tillegg et svømmebasseng samt bar og restaurant, hvor det blir servert internasjonale retter.


Meliã Cayo Santa María

Cayo Santa María

Meliã Cayo Santa María er en flott all-inclusive resort med en fantastisk beliggenhet rett ved en av Cubas vakreste trender. Gled deg til å slappe av ved den deilige sandstranden med asurblåt hav som en perfekt karibisk kulisse.

Resorten har 358 store rom – alle har, kabel-TV, minibar, safe og hårtørker. Rommene har også egen balkong med utsikt til den frodige hagen.

Resorten har ikke mindre enn 6 forskjellige restauranter som serverer cubansk-, asiatisk-, mexicansk- og middelhavsinspirerte retter. Noen restauranter er à la carte med bordreservering, mens andre er buffet-restauranter der du bare møter opp. Her finner du mat for enhver smak.

Det er dessuten 6 barer på resorten, og der finner du kjølige drikkevarer, fargerike drinker og snacks hvis du er litt småsulten.

Hver dag er det et stort tilbud av underholdning og aktiviteter, både for barn og voksne. Barna kan bli med i barneklubber med egne barnevakter, så du kan slappe helt av uten barna et par timer mens du kanskje spiller tennis eller volleyball.

Resorten har også eget treningssenter og to store svømmebasseng og barnebasseng, der du kan ta en forfriskende svømmetur eller bare slappe av på solsengene med en god bok.

Hvis du har lyst på litt ekstra velvære, kan du stikke innom resortens eget spa, Yhi Spa, der du kan kjøoe en avslappende massasje og andre deilige behandlinger.

Det er Wi-Fi i hotellets lobby og bassengområde. Du kan kjøpe Wi-Fi-kort i resepsjonen.

Ekstra overnatting:
Standard rom med all inclusive Pr. person:  1.100 kr.

Casa Particular – Cienfuegos

Cienfuegos

Casa particular, eller casa, betyr ”privat hjem” på spansk, og som navnet indikerer er dette en privat form for innkvartering der du bor hjemme hos en cubansk familie eller i et ekstra hus familien eier der de leier ut rom.

Rommene er enkelt innredet, men er alltid rene og pene og har eget bad og aircondition. Casas har også et spiseområde, der frokost- og evt. middag serveres. Det er daglig rengjøring og 24 timers oppsyn, akkurat som du er vant til fra et hotellopphold.

Les mer om å bo på casa particular her.

De casas Lamatours bruker ligger sentralt i Cienfuegos.


Hotel La Unión

Cienfuegos

Hotel La Unión ligger i sentrum av Cienfuegos, også kalt Sydens perle. I gåavstand fra hotellet ligger byens sentrale park, José Martí, med det berømte Tomás Terry-teateret og katedralen.

La Union ble bygget i 1869, i neoklassisk stil, og er et av Cienfuegos eldste og mest sjarmerende hoteller.

Hotellet har 38 store rom med klassisk innredning. Rommene er utstyrt med TV, radio, telefon, sikkerhetsboks, minibar og eget bad med hårtørker. I tillegg har alle rom balkong.

Etter en opplevelsesrik dag kan du slappe av ved svømmebassenget eller nyte utsikten over byen og bukten fra hotellets takterrasse.

Hotellet har også bar og restaurant.


Hotel Palacio Azul

Cienfuegos

Dette sjarmerende hotellet fra 1920 ligger rett ved Cienfuegos-marina med restauranter og barer.

Det ligger i gangavstand fra byens sentrale plass og historiske sentrum. Hotellet er ikke så stort, og har 7 hyggelige rom som er utstyrt med aircondition, telefon, TV og balkong.


Hotel Brisas Guardalavaca

Guardalavaca

Dette 4-stjerners all-inclusive-hotellet ligger i Guardalavaca, i Holguin-provinsen. Det er omgitt av palmer og grønne, frodige hager og har en flott beliggenhet rett ved den hvite sandstranden som er kjent for å være en av Cubas beste strender.

Hotellet er innredet i cubansk stil og består av 437 rom, som alle har klimaanlegg, WiFi, minibar, TV, sikkerhetsboks og eget bad med hårtørker. Fra balkongen eller terrassen din kan du nyte de deilige kveldene.

Med hele 6 restauranter vil du sikkert finne noe du liker å spise. Her tilbys deg alt fra italienske og tradisjonelle cubanske retter til grill og alt godt fra havet.

Hotellet har dessuten jacuzzi og 4 svømmebassenger, av dem er 2 barnebassenger.

For deg som ønsker å være aktiv, finnes det bokstavelig talt et hav av aktiviteter. Vi nevner i fleng:  fitness, tennis, beach volley, basketball samt vannsportsaktiviteter som vindsurfing, snorkling og kajakkpadling. Du kan også leie sykkel.

Om kvelden er det underholdning med liveband, musicals, kabaret-show og karibiske aftener med dans og musikk.


Casa Particular - Havanna

Havanna

Casa particular, eller casa, betyr ”privat hjem” på spansk, og som navnet indikerer er dette en privat form for innkvartering der du bor hjemme hos en cubansk familie eller i et ekstra hus familien eier der de leier ut rom.

Rommene er enkelt innredet, men er alltid rene og pene og har eget bad og aircondition. Casas har også et spiseområde, der frokost- og evt. middag serveres. Det er daglig rengjøring og 24 timers oppsyn, akkurat som du er vant til fra et hotellopphold.

Les mer om å bo på casa particular her.

De casas Lamatours bruker i Havanna ligger alltid i den gamle bydelen.


Hotel Beltran de Santa Cruz

Havanna

Hotellet er en elegant bygning fra det 18. århundre beliggende i Havanas gamle bydel, nær det gamle sentrale torget.

Hotellets 11 rom har eget bad, TV, telefon, safe, minibar samt aircondition.

Hotellet har også en bar og en liten restaurant samt en hyggelig liten terrasse, hvor du kan slappe av etter en dag full av opplevelser.


Memories Jibacoa

Jibacoa

På den vakre kyststrekningen mellom Havanna og Varadero på Cubas nordkyst ligger Hotel Memories Jibacoa. Hotellet er omgitt av flott natur og ligger helt nede ved den hvite sandstranden Arroyo Bermejo.

Hotellet har 250 rom og er en alt-inkludert-resort. Alle rom har aircondition, kabel-TV, minibar, safe, strykejern og -brett og elektrisk vannkoker. Rommene har enten terrasse eller balkong med utsikt til den frodige hagen. Mot tillegg kan du oppgradere til rom med utsikt til havet eller bassenget.

Anlegget har et stort svømmebasseng, treningsrom, tennis- og volleyballbane, underholdningsprogram, fem barer, tre à la carte-restauranter og en buffetrestaurant, der det serveres lokale- og internasjonale retter for enhver smak.

Bare få meter fra kysten ligger et lite rev, der du kan snorkle og beundre det fargerike livet under vannet.

Mot å betale ekstra kan du bruke hotellets spa eller drive med vannsportsaktiviteter som dykking, katamaran- og kajakkturer.

Hotellets lobby og bassengområde har Wi-Fi. I resepsjonen kan du også kjøpe Wi-Fi-kort.

Vær oppmerksom på at dette hotellet kun er for gjester over 16 år.

NB: Prisene er ikke gyldige over jul og nyttår samt i påsken. Spør oss om prisen, hvis du skal reise i denne perioden.

Oppgradering:
Standard rom med havutsigt inkl. all inclusive, 3 netter Pr. person:  630 kr.
Ekstra natt:
Standard rom med all inclusive Pr. person:  1.045 kr.
Standard rom med havutsigt inkl. all inclusive Pr. person:  1.255 kr.

Iberostar Casa Granda Hotel

Santiago de Cuba

Iberostar Casa Granda Hotel ligger på hjørnet av Parque Cespedes, i hjertet av Santiago de Cuba. Like ved hotellet ligger byens katedral, museer og andre betydningsfulle bygninger.

Casa Granda ble bygget på begynnelsen av det 20. århundret og er et av byens mest sjarmerende, historiske hoteller fra kolonitiden.

Hotellet har i alt 58 rom, alle utstyrt med klimaanlegg, telefon, TV, sikkerhetsboks, minibar og eget bad med hårtørker.

I restauranten serveres det både kreolske og internasjonale retter. Herfra har du også fantastisk utsikt over byen og fjellene.


Casa Particular – Grisebukta

Grisebukta

Casa particulares, eller casas, betyr ”private hjem” på spansk, og som navnet antyder er dette en privat form for innkvartering der du bor hjemme hos en cubansk familie eller i et ekstra hus familien eier og der de leier ut rom.

Rommene er enkelt innredet, men alltid rene og pene, og utstyrt med eget bad og aircondition. Der er et spiseområde der det serveres frokost og ev. middag. Det er daglig rengjøring og 24 timers oppsyn, akkurat som på hotell.

Les mer om å bo på casa particular her.

Ditt casa particular ved Grisebukta ligger enten ved Playa Larga eller Playa Girón, avhengig av hvor det er ledige rom.


Casa Particular - Trinidad

Trinidad

Casa particular, eller casa, betyr ”privat hjem” på spansk, og som navnet indikerer er dette en privat form for innkvartering der du bor hjemme hos en cubansk familie eller i et ekstra hus familien eier der de leier ut rom.

Rommene er enkelt innredet, men er alltid rene og pene og har eget bad og aircondition. Casas har også et spiseområde, der frokost- og evt. middag serveres. Det er daglig rengjøring og 24 timers oppsyn, akkurat som du er vant til fra et hotellopphold.

Les mer om å bo på casa particular her.

De casas Lamatours bruker ligger sentralt i Trinidad.


Hotel Las Cuevas

Trinidad

Hotel Las Cuevas ligger i en skråning som gir en flott utsikt over Trinidad og Det Karibiske Hav. Alle rom har eget toalett/bad, safe, telefon, TV og aircondition.

På hotellet er det restaurant, bar, svømmebasseng, suvenirbutikk og tennisbane, samt et mindre lokalt turistbyrå, som kan bidra til å arrangere diverse turer. Det er mulig å veksle valuta på hotellet, og det er også mulig å kjøpe internett-tilgang. Det tar ca. 15-20 minutter å gå til den historiske delen av Trinidad.


Hotel Iberostar Tainos

Varadero

Dette deilige alt-inklusiv-hotellet ligger på den vakre stranden ved Varadero. Hotellet er bygget i typisk karibisk stil og passer både til par og barnefamilier.

De 272 rommene er omgitt av en tropisk hage, svømmebassenger og forskjellige sportsaktiviteter. Det finnes 4 restauranter, bl.a. en berømt asiatisk restaurant og en restaurant med lokale, tradisjonelle cubanske retter. Det er også 4 barer, bl.a. en bassengbar. Av øvrige fasiliteter kan vi nevne fitnessrom, sauna, barnebasseng, solsenger og parasoller, internettkafe, wellness-senter med massasje og spabehandlinger samt vannsportaktiviteter.

På værelset er det luftkjøling, telefon, TV og balkong til hage eller, mot tillegg, med havutsikt.

NB: Prisene er ikke gyldige over jul og nyttår samt i påsken. Spør oss om prisen, hvis du skal reise i denne perioden.

Oppgradering:
Bungalow inkl. all inclusive, 3 netter Pr. person:  330 kr.
Bungalow inkl. all inclusive, 4 netter Pr. person:  440 kr.
Ekstra natt:
Standard rom med all inclusive Pr. person:  1.100 kr.
Bungalow inkl. all inclusive Pr. person:  1.210 kr.

Casa Particular - Viñales

Viñales

Casa particular, eller casa, betyr ”privat hjem” på spansk, og som navnet indikerer er dette en privat form for innkvartering der du bor hjemme hos en cubansk familie eller i et ekstra hus familien eier der de leier ut rom.

Rommene er enkelt innredet, men er alltid rene og pene og har eget bad og aircondition. Casas har også et spiseområde, der frokost- og evt. middag serveres. Det er daglig rengjøring og 24 timers oppsyn, akkurat som du er vant til fra et hotellopphold.

Les mer om å bo på casa particular her.

De casas Lamatours bruker ligger sentralt i Viñales.


Hotel Los Jazmines

Viñales dalen

Viñales er kjent for sine flotte naturomgivelser og Hotel Jazmines’ beliggenhet kunne ikke blitt bedre.

Hotellet ligger med en fantastisk utsikt over hele Viñales-dalen, hvor man kan nyte panoramautsikten over tobakksplantasjene og de storslåtte mogotes. De 78 rommene er utstyrt med aircondition, safe, TV og telefon. Hotellet har i tillegg restaurant, bar og svømmebasseng som også har utsikt til Viñales-dalen.

Superior-hoteller - oppgradering

Hotel Royalton

Bayamo

Hotellet er fra 1940-årene og ligger i hjertet av det historiske sentrum av byen.

De 33 rommene er utstyrt med klimaanlegg, TV, telefon og minibar. Hotellet har i tillegg bar, snackbar og restaurant.


Iberostar Ensenachos

Cayo Ensenachos

Gled deg til å avslutte reisen din i idylliske og luksuriøse omgivelser på øya Cayo Ensenachos som ligger i den vakre øygruppen Jardines del Rey. Her venter det asurblått vand og kritthvite sandstrender – noen av Cubas flotteste!

Resorten har 506 rom, og alle rom har aircondition, TV, minibar, elektrisk vannkoker til kaffe/te, safe, hårtørker og strykefasiliteter. Rommene har også enten balkong eller terrasse med utsikt til hagen, der du kan slappe av og nyte den tropiske brisen.

Iberostar Ensenachos er en all inclusive-resort, så alle måltider og utvalgte drikkevarer er inkludert i oppholdet. Vi kan love deg at dette er et sted der du ikke vil gå sulten til sengs. Resorten har ikke mindre enn 6 restauranter som serverer alt fra lokale cubanske retter til italienske og japanske spesialiteter.
Ved svømmebassenget er det også en 24-timers snackbar der du kan få småretter døgnet rundt.

En gruppe profesjonelle entertainere arrangerer daglig underholdning og mange gratis aktiviteter, både for voksne og barn. Resorten har også en barneklubb for barn i alderen 4-12 år.

På stranden kan du prøve deg på mange forskjellige vannsportsaktiviteter, blant annet kajakkpadling, snorkling og dykking. Noen av aktivitetene må betales ekstra.

Resorten har treningssenter og et deilig spa der du kan kjøpe velgjørende behandlinger hvis du vil unne deg litt ekstra på ferien.

Wi-Fi kan kjøpes i tillegg.

NB: Prisene er ikke gyldige over jul og nyttår samt i påsken. Spør oss om prisen, hvis du skal reise i denne perioden.

Pris for oppgradering:
Park suite med all inclusive, 3 netter Pr. person:  1.225 kr.

Royalton Cayo Santa Maria

Cayo Santa Maria

På øya Cayo Santa Maria, ved en av Cubas vakreste strender, finner du den moderne all-inclusive resorten Royalton.

Resorten har kun 122 rom, og de har alle aircondition, TV, minibar, elektrisk vannkjele til kaffe/te, safe, takvifte og et stort, lekkert bad. Rommene har enten balkong eller terrasse der du kan slappe av og nyte den varme tropiske brisen.

Hotellet har 3 restauranter som serverer et stort utvalg av retter fra hele verden og ikke mindre enn 4 forskjellige barer.

Slapp av ved et av de to deilige svømmebassengene eller på den nesten uforstyrrede private stranden, der kritthvit sand og et asurblått hav ønsker deg velkommen. Hvis du har lyst på en avslappende massasje, kan du kjøpe dette på resortens spa, The Royal Spa.

Hvis du føler behov for å være aktiv under oppholdet ditt, kan du bruke resortens treningssenter eller kjøpe spennende vannsportsopplevelser.

Resortens rolige og romantiske atmosfære er en perfekt bakgrunn for en minneverdig ferieopplevelse.

Vennligst vær oppmerksom på at dette hotellet kun er for gjester over 18 år.

NB: Prisene er ikke gyldige over jul og nyttår. Spør oss om prisen, hvis du skal reise i denne perioden.

Pris for oppgradering:
Junior suite ocean view, 3 netter Pr. person:  3.625 kr.

Iberostar Varadero

Varadero

Få en flott avslutning på reisen din på den luksuriøse all-inclusive resorten Iberostar Varadero, som ligger helt nede ved den flotte Varadero-stranden med vaiende palmer og asurblått vann.

Resorten har 386 store rom fordelt på 11 bygninger. Rommene er fargerikt innredet, og alle er utstyrt med aircondition, minibar, safe, satellitt-TV, kaffe-/te-fasiliteter, hårtørker og stor balkong eller terrasse der du kan slappe av og nyte den varme tropiske brisen.

Resorten har 4 restauranter der du blir bortskjemt med smakfulle spesialiteter både fra det cubanske og det internasjonale kjøkkenet. Du kan også glede deg til god kaffe og eksotiske drinker i resortens 3 barer.
Resorten har også en spesiell røykebar, La Vitola Cigar Bar, der du kan prøve en av de berømte cubanske sigarene.

På resorten er det massevis av aktiviteter både for store og små. Det er gratis å bruke treningssenteret, ta leksjoner i dans og aerobic, spille tennis og volleyball eller padle kajakk. Andre sportsaktiviteter, som ridning, bowling, golf, vannski og dykking, er mot betaling.
Barna kan bli underholdt i resortens egen barneklubb, Star Camp. Her er det aktiviteter og underholdning for alle i alderen 4-12.

Resorten har to store svømmebassenger og et barnebasseng, der du kan slappe av på en liggestol eller ta en forfriskende dukkert.

Du kan også la deg skjemme bort på resortens spa, der du kan kjøpe velgjørende behandlinger.

En viktig del av den cubanske kulturen er lidenskapen for musikk og dans. Om kvelden kan du glede deg til fargerike show og live-musikk.

Det er Wi-Fi i hotellets lobby, og det kjøpes på stedet.

NB: Prisene er ikke gyldige over jul og nyttår samt i påsken. Spør oss om prisen, hvis du skal reise i denne perioden.

Pris for oppgradering:
Standard rom med all inclusive, 3 netter Pr. person:  2.250 kr.
Standard rom med all inclusive, 4 netter Pr. person:  3.000 kr.
Våre mest populære reiser
Hit reiser andre

Vi bruker cookies til å gjøre hjemmesiden vår mer brukervennlig og relevant for deg, samt til å vise deg målrettede annonser. Du samtykker i dette hvis du klikker videre.

Du kan si nei takk til cookies ved å klikke her. Vi bruker en cookie for å huske ditt nei.

Les mer her.