Man - Fre 9 - 16
Meny
HomeOvernattingCuba

Overnatting: Cuba

Her kan du lese mer om hotellene vi bruker på våre rundreiser til Cuba. Du kan i tillegg se bilder av stedene.
Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Hoteller som er inkludert i våre rundreiser

Hotel El Castillo
Baracoa

Hotellet har en spennende historie, da det opprinnelig er et gammel fort bygget i 1739 med tanke på å forsvare området mot den engelske flåten.

Fra hotellet er det flott utsikt over byen, bukten og det berømte El Yunque-fjellet.  El Castillo har i alt 34 rom innredet i kolonitidsstil. De er utstyrt med klimaanlegg, minibar, TV, telefon og sikkerhetsboks, og ligger ved et deilig bassengområde. Hotellet har i tillegg bar, hvor man kan nyte utsikten over bukten og Miel-elven, snackbar og restaurant.

Camino de Hierro
Camagüey

Camino de Hierro ligger i hjertet av Camagüey. Hotellbygningen ble opprinnelig bygget i det 18. århundre og utgjør sammen med andre gamle bygninger byens historiske sentrum. Det er oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Hotellet har 10 store rom som er innredet i klassisk kolonistil med tremøbler og smijernslamper. Alle rom har aircondition, Wi-Fi, TV, radio, telefon, safe, minibar og hårtørker.

Noen av rommene har ikke vindu for å beskytte privatlivets fred, og man må regne med gatestøy på grunn av hotellets meget sentrale beliggenhet.

I den hyggelige bakhagen kan du ta deg en matbit på hotellets restaurant eller en mojito i baren i ro og mak. Du kan også sitte og se på folkelivet på Plaza de la Solidaridad mens du spiser frokost, lunsj eller middag på hotellets restaurant som både har et innendørs og et utendørs område.

Gran Hotel
Camagüey

Dette koloniale hotellet fra 1939 ligger i det historiske kvartalet med små hyggelige gater og plasser.

De 72 rommene er utstyrt med klimaanlegg, TV, telefon og sikkerhetsboks. Det er i tillegg et svømmebasseng samt bar og restaurant, hvor det blir servert internasjonale retter.

Royalton
Cayo Santa Maria

På øya Cayo Santa Maria, ved en av Cubas vakreste strender, finner du den moderne all-inclusive resorten Royalton.

Resorten har kun 122 rom, og de har alle aircondition, TV, minibar, elektrisk vannkjele til kaffe/te, safe, takvifte og et stort, lekkert bad. Rommene har enten balkong eller terrasse der du kan slappe av og nyte den varme tropiske brisen.

Hotellet har 3 restauranter som serverer et stort utvalg av retter fra hele verden og ikke mindre enn 4 forskjellige barer.

Slapp av ved et av de to deilige svømmebassengene eller på den nesten uforstyrrede private stranden, der kritthvit sand og et asurblått hav ønsker deg velkommen. Hvis du har lyst på en avslappende massasje, kan du kjøpe dette på resortens spa, The Royal Spa.

Hvis du føler behov for å være aktiv under oppholdet ditt, kan du bruke resortens treningssenter eller kjøpe spennende vannsportsopplevelser.

Resortens rolige og romantiske atmosfære er en perfekt bakgrunn for en minneverdig ferieopplevelse.

Vennligst vær oppmerksom på at dette hotellet kun er for gjester over 18 år.

Pris for oppgradering:
Junior suite ocean view, 3 netter Pr. person:  3.300 kr.
Starfish
Cayo Santa Maria

Starfish er en lekker alt-inkludert-resort på Cayo Santa Maria. Hotellet har en fantastisk beliggenhet ved en av Cubas flotteste strender.

Alle rom har aircondition, takvifte, kabel-TV, minibar, safe, strykejern og -brett og elektrisk vannkoker. Rommene har enten terrasse eller balkong med utsikt til hagen eller bassenget. Mot tillegg kan du oppgradere til rom med havutsikt.

Hotellet har 1.368 rom, og her er det aktiviteter for hele familien. Anlegget er delt opp i to avdelinger, og hver avdeling har et stort svømmebasseng. Det finnes fire á la carte-restauranter og to buffet-restauranter samt fem forskjellige barer

Hver dag er det et stort utvalg av underholdning og aktiviteter for både barn og voksne du kan delta i. Om kvelden er det også forskjellige show og diskotek.

Hotellet har eget spa, der du kan få massasje eller nyte andre deilige behandlinger.

Hotellets lobby og bassengområde har Wi-Fi. I resepsjonen kan du også kjøpe Wi-Fi-kort.

Casa Particular – Cienfuegos
Cienfuegos

Casa particular, eller casa, betyr ”privat hjem” på spansk, og som navnet indikerer er dette en privat form for innkvartering der du bor hjemme hos en cubansk familie eller i et ekstra hus familien eier der de leier ut rom.

Rommene er enkelt innredet, men er alltid rene og pene og har eget bad og aircondition. Casas har også et spiseområde, der frokost- og evt. middag serveres. Det er daglig rengjøring og 24 timers oppsyn, akkurat som du er vant til fra et hotellopphold.

Les mer om å bo på casa particular her.

De casas Lamatours bruker ligger sentralt i Cienfuegos.

Hotel La Unión
Cienfuegos

Hotel La Unión ligger i sentrum av Cienfuegos, også kalt Sydens perle. I gåavstand fra hotellet ligger byens sentrale park, José Martí, med det berømte Tomás Terry-teateret og katedralen.

La Union ble bygget i 1869, i neoklassisk stil, og er et av Cienfuegos eldste og mest sjarmerende hoteller.

Hotellet har 38 store rom med klassisk innredning. Rommene er utstyrt med TV, radio, telefon, sikkerhetsboks, minibar og eget bad med hårtørker. I tillegg har alle rom balkong.

Etter en opplevelsesrik dag kan du slappe av ved svømmebassenget eller nyte utsikten over byen og bukten fra hotellets takterrasse.

Hotellet har også bar og restaurant.

Hotel Palacio Azul
Cienfuegos

Dette sjarmerende hotellet fra 1920 ligger rett ved Cienfuegos-marina med restauranter og barer.

Det ligger i gangavstand fra byens sentrale plass og historiske sentrum. Hotellet er ikke så stort, og har 7 hyggelige rom som er utstyrt med aircondition, telefon, TV og balkong.

Hotel Brisas Guardalavaca
Guardalavaca

Dette 4-stjerners all-inclusive-hotellet ligger i Guardalavaca, i Holguin-provinsen. Det er omgitt av palmer og grønne, frodige hager og har en flott beliggenhet rett ved den hvite sandstranden som er kjent for å være en av Cubas beste strender.

Hotellet er innredet i cubansk stil og består av 437 rom, som alle har klimaanlegg, WiFi, minibar, TV, sikkerhetsboks og eget bad med hårtørker. Fra balkongen eller terrassen din kan du nyte de deilige kveldene.

Med hele 6 restauranter vil du sikkert finne noe du liker å spise. Her tilbys deg alt fra italienske og tradisjonelle cubanske retter til grill og alt godt fra havet.

Hotellet har dessuten jacuzzi og 4 svømmebassenger, av dem er 2 barnebassenger.

For deg som ønsker å være aktiv, finnes det bokstavelig talt et hav av aktiviteter. Vi nevner i fleng:  fitness, tennis, beach volley, basketball samt vannsportsaktiviteter som vindsurfing, snorkling og kajakkpadling. Du kan også leie sykkel.

Om kvelden er det underholdning med liveband, musicals, kabaret-show og karibiske aftener med dans og musikk.

Casa Particular - Havanna
Havanna

Casa particular, eller casa, betyr ”privat hjem” på spansk, og som navnet indikerer er dette en privat form for innkvartering der du bor hjemme hos en cubansk familie eller i et ekstra hus familien eier der de leier ut rom.

Rommene er enkelt innredet, men er alltid rene og pene og har eget bad og aircondition. Casas har også et spiseområde, der frokost- og evt. middag serveres. Det er daglig rengjøring og 24 timers oppsyn, akkurat som du er vant til fra et hotellopphold.

Les mer om å bo på casa particular her.

De casas Lamatours bruker i Havanna ligger alltid i den gamle bydelen.

Hotel Beltran de Santa Cruz
Havanna

Hotellet er en elegant bygning fra det 18. århundre beliggende i Havanas gamle bydel, nær det gamle sentrale torget.

Hotellets 11 rom har eget bad, TV, telefon, safe, minibar samt aircondition.

Hotellet har også en bar og en liten restaurant samt en hyggelig liten terrasse, hvor du kan slappe av etter en dag full av opplevelser.

Memories Jibacoa
Jibacoa

På den vakre kyststrekningen mellom Havanna og Varadero på Cubas nordkyst ligger Hotel Memories Jibacoa. Hotellet er omgitt av flott natur og ligger helt nede ved den hvite sandstranden Arroyo Bermejo.

Hotellet har 250 rom og er en alt-inkludert-resort. Alle rom har aircondition, kabel-TV, minibar, safe, strykejern og -brett og elektrisk vannkoker. Rommene har enten terrasse eller balkong med utsikt til den frodige hagen. Mot tillegg kan du oppgradere til rom med utsikt til havet eller bassenget.

Anlegget har et stort svømmebasseng, treningsrom, tennis- og volleyballbane, underholdningsprogram, fem barer, tre à la carte-restauranter og en buffetrestaurant, der det serveres lokale- og internasjonale retter for enhver smak.

Bare få meter fra kysten ligger et lite rev, der du kan snorkle og beundre det fargerike livet under vannet.

Mot å betale ekstra kan du bruke hotellets spa eller drive med vannsportsaktiviteter som dykking, katamaran- og kajakkturer.

Hotellets lobby og bassengområde har Wi-Fi. I resepsjonen kan du også kjøpe Wi-Fi-kort.

Vær oppmerksom på at dette hotellet kun er for gjester over 16 år.

Oppgradering:
Standard rom med havutsigt inkl. all inclusive, 3 netter Pr. person:  575 kr.
Ekstra natt:
Standard rom med all inclusive Pr. person:  1.100 kr.
Standard rom med havutsigt inkl. all inclusive Pr. person:  1.275 kr.
Iberostar Casa Granda Hotel
Santiago de Cuba

Iberostar Casa Granda Hotel ligger på hjørnet av Parque Cespedes, i hjertet av Santiago de Cuba. Like ved hotellet ligger byens katedral, museer og andre betydningsfulle bygninger.

Casa Granda ble bygget på begynnelsen av det 20. århundret og er et av byens mest sjarmerende, historiske hoteller fra kolonitiden.

Hotellet har i alt 58 rom, alle utstyrt med klimaanlegg, telefon, TV, sikkerhetsboks, minibar og eget bad med hårtørker.

I restauranten serveres det både kreolske og internasjonale retter. Herfra har du også fantastisk utsikt over byen og fjellene.

Casa Particular – Grisebukta
Grisebukta

Casa particulares, eller casas, betyr ”private hjem” på spansk, og som navnet antyder er dette en privat form for innkvartering der du bor hjemme hos en cubansk familie eller i et ekstra hus familien eier og der de leier ut rom.

Rommene er enkelt innredet, men alltid rene og pene, og utstyrt med eget bad og aircondition. Der er et spiseområde der det serveres frokost og ev. middag. Det er daglig rengjøring og 24 timers oppsyn, akkurat som på hotell.

Les mer om å bo på casa particular her.

Ditt casa particular ved Grisebukta ligger enten ved Playa Larga eller Playa Girón, avhengig av hvor det er ledige rom.

Casa Particular - Trinidad
Trinidad

Casa particular, eller casa, betyr ”privat hjem” på spansk, og som navnet indikerer er dette en privat form for innkvartering der du bor hjemme hos en cubansk familie eller i et ekstra hus familien eier der de leier ut rom.

Rommene er enkelt innredet, men er alltid rene og pene og har eget bad og aircondition. Casas har også et spiseområde, der frokost- og evt. middag serveres. Det er daglig rengjøring og 24 timers oppsyn, akkurat som du er vant til fra et hotellopphold.

Les mer om å bo på casa particular her.

De casas Lamatours bruker ligger sentralt i Trinidad.

Hotel Brisas Trinidad del Mar
Trinidad

Hotellet ligger ved den vakre hvite sandstranden Playa Ancón og er omgitt av Escambray fjellene. Hotellet har 241 komfortable rom, alle utstyrt med aircondition, telefon, TV, minibar, hårtørker og balkong eller terrasse.

Hotellet har et bredt spekter av underholdning, både på dagtid og kveldstid. Det er også mulighet for å være aktiv i hotellets treningsrom og på tennisbanene, samt anledning til å slappe av ved bassenget, i boblebadet eller i badstuen.
Brisas har en buffet restaurant, a la carte restaurant og 3 barer, og hvis du blir sulten midt på natten er det også en 24 timers snackbar åpen.

På stranden er det ulike vannsportsaktiviteter som windsurfing, en tur i sykkelbåt eller kajakk, og snorkling. Hotellet er all inclusive.

Hotel Las Cuevas
Trinidad

Hotel Las Cuevas ligger i en skråning som gir en flott utsikt over Trinidad og Det Karibiske Hav. Alle rom har eget toalett/bad, safe, telefon, TV og aircondition.

På hotellet er det restaurant, bar, svømmebasseng, suvenirbutikk og tennisbane, samt et mindre lokalt turistbyrå, som kan bidra til å arrangere diverse turer. Det er mulig å veksle valuta på hotellet, og det er også mulig å kjøpe internett-tilgang. Det tar ca. 15-20 minutter å gå til den historiske delen av Trinidad.

Hotel Iberostar Tainos
Varadero

Dette deilige 4* alt-inklusiv-hotellet ligger på den vakre stranden ved Varadero. Hotellet er bygget i typisk karibisk stil og passer både til par og barnefamilier.

De 272 rommene er omgitt av en tropisk hage, svømmebassenger og forskjellige sportsaktiviteter. Det finnes 4 restauranter, bl.a. en berømt asiatisk restaurant og en restaurant med lokale, tradisjonelle cubanske retter. Det er også 4 barer, bl.a. en bassengbar. Av øvrige fasiliteter kan vi nevne fitnessrom, sauna, barnebasseng, solsenger og parasoller, internettkafe, wellness-senter med massasje og spabehandlinger samt vannsportaktiviteter.

På værelset er det luftkjøling, telefon, TV og balkong til hage eller, mot tillegg, med havutsikt.

Oppgradering:
Bungalow inkl. all inclusive, 3 netter Pr. person:  285 kr.
Bungalow inkl. all inclusive, 4 netter Pr. person:  380 kr.
Ekstra natt:
Standard rom med all inclusive Pr. person:  1.195 kr.
Bungalow inkl. all inclusive Pr. person:  1.290 kr.
Casa Particular - Viñales
Viñales

Casa particular, eller casa, betyr ”privat hjem” på spansk, og som navnet indikerer er dette en privat form for innkvartering der du bor hjemme hos en cubansk familie eller i et ekstra hus familien eier der de leier ut rom.

Rommene er enkelt innredet, men er alltid rene og pene og har eget bad og aircondition. Casas har også et spiseområde, der frokost- og evt. middag serveres. Det er daglig rengjøring og 24 timers oppsyn, akkurat som du er vant til fra et hotellopphold.

Les mer om å bo på casa particular her.

De casas Lamatours bruker ligger sentralt i Viñales.

Hotel Los Jazmines
Viñales dalen

Viñales er kjent for sine flotte naturomgivelser og Hotel Jazmines’ beliggenhet kunne ikke blitt bedre.

Hotellet ligger med en fantastisk utsikt over hele Viñales-dalen, hvor man kan nyte panoramautsikten over tobakksplantasjene og de storslåtte mogotes. De 78 rommene er utstyrt med aircondition, safe, TV og telefon. Hotellet har i tillegg restaurant, bar og svømmebasseng som også har utsikt til Viñales-dalen.

Superior-hoteller - oppgradering
Hotel Royalton
Bayamo

Hotellet er fra 1940-årene og ligger i hjertet av det historiske sentrum av byen.

De 33 rommene er utstyrt med klimaanlegg, TV, telefon og minibar. Hotellet har i tillegg bar, snackbar og restaurant.

Iberostar Ensenachos
Cayo Ensenachos

Gled deg til å avslutte reisen din i idylliske og luksuriøse omgivelser på øya Cayo Ensenachos som ligger i den vakre øygruppen Jardines del Rey. Her venter det asurblått vand og kritthvite sandstrender – noen av Cubas flotteste!

Resorten har 506 rom, og alle rom har aircondition, TV, minibar, elektrisk vannkoker til kaffe/te, safe, hårtørker og strykefasiliteter. Rommene har også enten balkong eller terrasse med utsikt til hagen, der du kan slappe av og nyte den tropiske brisen.

Iberostar Ensenachos er en all inclusive-resort, så alle måltider og utvalgte drikkevarer er inkludert i oppholdet. Vi kan love deg at dette er et sted der du ikke vil gå sulten til sengs. Resorten har ikke mindre enn 6 restauranter som serverer alt fra lokale cubanske retter til italienske og japanske spesialiteter.
Ved svømmebassenget er det også en 24-timers snackbar der du kan få småretter døgnet rundt.

En gruppe profesjonelle entertainere arrangerer daglig underholdning og mange gratis aktiviteter, både for voksne og barn. Resorten har også en barneklubb for barn i alderen 4-12 år.

På stranden kan du prøve deg på mange forskjellige vannsportsaktiviteter, blant annet kajakkpadling, snorkling og dykking. Noen av aktivitetene må betales ekstra.

Resorten har treningssenter og et deilig spa der du kan kjøpe velgjørende behandlinger hvis du vil unne deg litt ekstra på ferien.

Wi-Fi kan kjøpes i tillegg.

Pris for oppgradering:
Park suite med all inclusive, 3 netter Pr. person:  1.225 kr.
SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
21 95 01 29
info@lamatours.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 16

Topp reiser
Peru med Inka Trek
Peru med Inka Trek
Høydepunkter med 4 dagers Inka-Trek.
 
Opplev Mexico
Opplev Mexico
Bli med på en fortryllende rundreise gjennom Mexico.
 
Argentina og Brasil
Argentina og Brasil
Opplev Buenos Aires, Iguazu-fossen og Rio de Janeiro.
 

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.