Man - Fre 9 - 16
Meny
HomeReiser til Sør-Amerika og Mellom-AmerikaCubaCuba rundreise med badeferie i Varadero
14 dager:

Cuba rundreise med badeferie i Varadero

Høydepunkter på denne reisen:

Havanna, Viñales, dryppsteinshulene Cuevas de Santo Tomas, Trinidad, Varadero.

Følgende er inkludert i reisen:

 • Fly fra Norge til Havanna med flybytte underveis t/r
 • Transport fra og til flyplassene
 • Buss: Havanna – Viñales – Trinidad – Varadero – Havanna
 • 8 overnattinger på casa particulares inkl. frokost
 • 4 hotelovernattinger strandhotel i Varadero med all-inclusive
 • 1 x lunsj (dag 4)
 • 2 x middag (dag 4+6)
 • Turistvisum til Cuba
 • Individuell rundreise; dog foregår alle utflukter i mindre internasjonale grupper med lokale engelsktalende guider
 • Døgnbemannet nødtelefon på hele reisen
 • Avreisegaranti – reisen gjennomføres uansett antall deltagere
 • Det er mulighet for daglig avgang

Følgende utfluktspakke er inkludert:

 • Byrundtur i Havannas gamle bydel
 • Tur i Viñales dalen, bl.a. med fargerike fjellsidemalerier, seiltur i en grotte og besøk på sigarfabrikk
 • Byrundtur i Trinidad
 • Inngangsbilletter til nevnte severdigheter

Hvis du er interessert i å endre overnattingssted fra casa particular til hotell eller ønsker å endre transport fra buss til privat transport, skal du kontakte oss for å få informasjon om pristillegg.

Tillegg for enkeltrom 5.800 kr.
Rabatt blir gitt ved 4 eller flere personer
Velg denne reise fordi…

På denne reisen kan du se frem til Cubas absolutte høydepunkter kombinert med badeferie i Varadero. Du opplever hovedstaden Havanna, der godt bevarte bygninger fra kolonitiden, gamle amerikanske biler og pulserende salsarytmer preger bybildet.

I den frodige Viñales-dalen venter flotte naturopplevelser og besøk til Cubas mest spektakulære dryppsteinshuler og på en sigarfabrikk.

Reisen fortsetter til den arkitektoniske perlen Trinidad, som er på UNESCOs liste over bevaringsverdige steder. Her har du tre Casa Particulares overnattinger hvor du virkelig får oppleve den Cubanske gjestfriheten.

Prikken over i-en er strandparadiset Varadero med kritthvite sandstrender og krystallklart vann, der du kan se frem til avslappende dager.

Detaljert dagsprogram
Dag 1: Avreise fra Norge
Dag 1: Avreise fra Norge

Avreise fra Norge og ankomst på flyplassen i Havanna med mellomlanding(er) underveis. Her blir du møtt av en sjåfør som kjører deg til overnattingsstedet ditt. Resten av dagen er til fri disposisjon.

Overnatting Casa Particular - Havanna

Dag 2: Byrundtur i Havanna
Dag 2: Byrundtur i Havanna

I dag skal vi på byrundtur i Havannas historiske bydel, som er oppført på UNESCOs liste over bevaringsverdige steder. Overalt er Havanna preget av den spanske kulturarven og arkitekturen fra kolonitiden. Vi går gjennom Havannas hyggelige gamle gater, hvor vi passerer de flotte plassene, de gamle historiske bygningene, samt skulpturer og monumenter fra gammel og nyere tid. Vi opplever kontrasten mellom de nyrenoverte og vedlikeholdte gatene og bygningene, og de mer forfalne områdene som gjør Havanna så unik.

Blant turens høydepunkter kan vi nevne byens eldste plass, Plaza de las Armas, hvor bymuseet og guvernørpalasset ligger. Vi ser også Plaza de San Francisco Asis med den flotte kirken, Plaza Vieja med de flotte gamle kolonitidsbygningene, og Plaza de la Catedral med den vakre katedralen. Resten av ettermiddagen og kvelden er til fri disposisjon.

Overnatting Casa Particular - Havanna

Dag 3: Havanna
Dag 3: Havanna

Ingen utflukter planlagt og dagen er til fri disposisjon. Du kan utforske fantastiske Havanna på egen hånd eller bestille en av følgende utflukter.

Her er et utvalg av turer i Havanna som kan kjøpes i tillegg:

Overnatting Casa Particular - Havanna

Dag 4: Havanna – Viñales-dalen
Dag 4: Havanna – Viñales-dalen

I dag forlater du Havanna og setter kurs mot Viñales-dalen hvor flotte naturopplevelser venter. Du kjører med buss til Viñales, en kjøretur på ca. 3 timer. Landskapet domineres av fruktbare daler med bananpalmer, mangotrær, tobakksmarker og kalksteinsfjell, også kalt ”mogotes”. Bøndene her dyrker fremdeles avlinger og tobakk på gammeldags vis ved hjelp av oksekjerrer.

Viñales-området er kjent for å ha noen av de beste tobakksplantene, og bladene fra dette området rulles senere på Havannas sigarfabrikker og blir til verdenskjente merker som Cohiba og Montecristo.  Du besøker en sigarfabrikk, hvor du ser hele prosessen.
Merk: På sigarfabrikkene på Cuba må man være minst 18 år for å komme inn

Du besøker også Cubas mest spektakulære dryppsteinsgrotter, som tidligere var bebodd av indianere. Du reiser med båt på den flere kilometer lange elven som renner gjennom grottene.

Overnatting Casa Particular - Viñales

Dag 5: Viñales-dalen
Dag 5: Viñales-dalen

Dagen er til fri disposisjon, og du kan utforske det vakre Viñales-området på egen hånd eller bestille en av følgende utflukter.

Her er et utvalg av turer som kan kjøpes i tillegg:

Overnatting Casa Particular - Viñales

Dag 6: Viñales-dalen – Trinidad
Dag 6: Viñales-dalen – Trinidad

Du blir hentet tidlig om morgenen og kjørt til busstasjonen hvor du tar bussen mot Trinidad. På veien kan du se merkelige kjøretøy, og du skal heller ikke bli forbauset om det plutselig er en oksekjerre og hestevogn på veien.

Sent på ettermiddagen ankommer du den sjarmerende byen Trinidad, som er oppført på UNESCOs liste over bevaringsverdige steder og preget av flotte bygninger fra kolonitiden.

Overnatting Casa Particular - Trinidad

Dag 7: Trinidad
Dag 7: Trinidad

I dag skal du på en guidet byrundtur i Trinidads vakre gamle bydel. Ta på deg gode sko, for Trinidads sjarmerende gater har brostein som er veldig ujevne.

Du besøker bl.a. den maleriske plassen Plaza Mayor og byens katedral ”Iglesia Parroquial de la Santisima Trinidad”, en av de største kirkene på Cuba. Guiden din forteller byens spennende historie og viser deg interessant arkitektur underveis. Turen inkluderer selvfølgelig en drink på en av de hyggelige lokale barene.

Overnatting Casa Particular - Trinidad

Dag 8: Trinidad
Dag 8: Trinidad

Dagen er til fri disposisjon, slik at du kan utforske sjarmerende Trinidad på egenhånd eller velge en av utfluktene nedenfor.

Her er et utvalg av turer som kan kjøpes i tillegg:

Overnatting Casa Particular - Trinidad

Dag 9: Trinidad - Varadero
Dag 9: Trinidad - Varadero

I dag forlater du Trinidad og turen går videre til Varadero i Viazul buss. Turen tar mellom 5 og 6 timer. Varadero er Cubas største ferieparadis. Det er en 20 km lang landtunge med kritthvite sandstrender og turkisblått vann ved Mexicogolfen.

Overnatting Hotel Iberostar Tainos

Dag 10-12: Varadero
Dag 10-12: Varadero

Dagene her er til fri disposisjon og der det er gode muligheter for å slappe av, nyte stranden og delta i forskjellige sports- og vannsportaktiviteter (noen mot ekstra betaling). Du kan også ta en tur inn til byen Varadero, der det finnes butikker og markedsboder.

Overnatting Hotel Iberostar Tainos

Dag 13: Hjemreisen starter
Dag 13: Hjemreisen starter

Dere blir hentet på hotellet i Varadero og kjørt til flyplassen i Havanna hvor hjemreisen starter.

Dag 14: Hjemkomst
Dag 14: Hjemkomst

Ankomst i Norge.

Få gratis tilbud
SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
21 95 01 29
info@lamatours.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 16

Få gratis tilbud

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.