Man - Fre 9 - 16
Meny
HomeOvernattingEcuador & Galapagos

Overnatting: Ecuador & Galapagos

Her kan du lese mer om hotellene vi bruker på våre rundreiser til Ecuador og Galapagos. Du kan i tillegg se bilder av stedene.
Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Hoteller som er inkludert i våre rundreiser

Molino San Juan
Cayambe

Hotellet ligger i grønne omgivelser. Det er opprinnelig en gammel vannmølle bygget i det 19. århundre, noe stedet stadig bærer preg av. Hotellet fungerer dessuten som museum.

Hotellet er bygget i ecuadoriansk stil, noe som også ses i de komfortable rommene som er utstyrt med det nødvendige. I restauranten serveres det tradisjonelle retter, hvor mange av rettene stammer fra gamle familieoppskrifter.

Hacienda El Porvenir
Cotopaxi

Haciendaen ligger i et naturskjønt område i 3600 meters høyde omgitt av fire vulkaner, hvor den ene er Cotopaxi. Det er bygget i tradisjonell stil og med lokale materialer.

De komfortable rommene er utstyrt med eget bad og varme til de kjølige nettene. I restauranten serveres det både internasjonale og tradisjonelle retter med grønnsaker fra dalene omkring.

Golondrina, Galapagos cruise
Galapagosøyene

På Golondrina kan du se frem til en avslappende atmosfære. Båten tar deg med rundt for å se de unike dyrene, de uberørte levestedene og den frodige floraen. Golondrina har plass til 16 passasjerer, og hver kahytt er utstyrt med køyesenger, klimaanlegg og privat bad.

Ombord er det restaurant med buffet, solterrasse og område med bar, tv mm. Snorkleutstyr og våtdrakter kan leies.

La Casa Sol
Otavalo

Det karakteristiske fargerike hotellet ligger i gangavstand til Pequche-fossen, og ligger i avslappede og rolige omgivelser. Her er det en vakker utsikt til Otavalo-dalen og Andesfjellene.

Rommene i hotellet er utstyrt med peis og altan med tilgang til hagene. Hotellet har flere hyggelige områder som passer perfekt til avslapning. Her er det en restaurant med stor terrasse, hvor det blir servert tradisjonelle retter. Frukten som serveres her er fra egen hage.

Rincon de Puembo
Puembo

Dette charmerende hotel ligger i fantastiske omgivelser med smukke grønne haver, vandbassiner og fontæner. De rummelige komfortable værelser er udstyret med TV, telefon, wifi, minibar og hårtørrer.

Hotellet har også swimmingpool, jacuzzi, fitness rum og område med billard og bordfodbold. I restauranterne serveres både internationale og traditionelle retter.

Hacienda La Carriona
Quito

Denne hyggelige haciendaen er over 200 år gammel, og ligger i en vakker dal utenfor Quito og samtidig bare en halv time fra flyplassen.

Hotellet har 25 rom som alle har sitt unike særpreg. Rommene har moderne fasiliteter med bl.a. TV og mulighet for wifi. Her er det elegante stuer og en flott restaurant og bar. Man kan nyte en tur i den flotte hagen med roser, orkidéer og bougainvilleaer, og det er mulighet for å se kolibrier eller ta en dukkert i utendørsbassenget.

Hotel Boutique Portal de Cantuña
Quito

Dette hyggelige hotellet ligger like ved San Fransisco-plassen og Independencia-plassen i hjertet av Quitos koloniale sentrum. De 12 sjarmerende rommene er utstyrt med TV, telefon, Internett og sikkerhetsboks, og er innredet for å gi deg en autentisk opplevelse med en blanding av kolonial utsmykning og moderne fasiliteter.

Hotellet har en hyggelig restaurant, som tilbyr typiske ecuadorianske retter samt internasjonale retter.
I tillegg byr hotellet på en hyggelig liten patio samt jacuzzi, hvor du kan slappe av etter en dag med mange opplevelser.

Hotel Fuente de Piedra I
Quito

Fuente de Piedra I ligger i en rolig del av byen, ikke langt fra det populære området La Mariscal.

Hotellet ligger i en flott bygning fra kolonitiden med 18 rom som er innredet med steinvegger, tretak og mørke tremøbler. Alle rom har Wi-Fi, TV, telefon og sikkerhetsboks.

I restauranten serveres det både tradisjonelle og internasjonale retter.

Det finnes dessuten en hyggelig patio der du kan slappe av og nyte en forfriskning.

SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
21 95 01 29
info@lamatours.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 16

Topp reiser
Peru med Inka Trek
Peru med Inka Trek
Høydepunkter med 4 dagers Inka-Trek.
 
Opplev Mexico
Opplev Mexico
Bli med på en fortryllende rundreise gjennom Mexico.
 
Argentina og Brasil
Argentina og Brasil
Opplev Buenos Aires, Iguazu-fossen og Rio de Janeiro.
 

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.