• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden
ForsideOvernattingEcuador & Galapagos

Overnatting: Ecuador & Galapagos

Her kan du lese mer om hotellene vi bruker på våre rundreiser til Ecuador og Galapagos. Du kan i tillegg se bilder av stedene.
Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Hoteller som er inkludert i våre rundreiser

La Floresta Hotel

Baños

La Floresta har en god beliggenhet i rolige omgivelser, men er likevel i sentrum av Baños, bare få minutters gange fra byens livlige hovedgate og hyggelige parker.

Det fargerike hotellet har to etasjer og har 29 rom som ligger rundt den frodige bakgården. Her er det mange hyggelige fellesområder der du kan slappe av i en hengekøye og få en prat med andre reisende.

Rommene har aircondition, TV, Wi-Fi og eget bad med hårtørker.

Hotellet har dessuten egen suvenirbutikk, reisebyrå, bar og en liten restaurant som er åpen hele dagen.


Molino San Juan

Cayambe

Hotellet ligger i grønne omgivelser. Det er opprinnelig en gammel vannmølle bygget i det 19. århundre, noe stedet stadig bærer preg av. Hotellet fungerer dessuten som museum.

Hotellet er bygget i ecuadoriansk stil, noe som også ses i de komfortable rommene som er utstyrt med det nødvendige. I restauranten serveres det tradisjonelle retter, hvor mange av rettene stammer fra gamle familieoppskrifter.


Golondrina I (Galapagos-cruise)

Galapagosøyene

Gled deg til å oppleve Galapagosøyenes fantastiske natur og dyreliv ombord på motorbåten Golondrina I, som blir ditt hjem på Galapagos-cruiset.

Båten har kun 8 kahytter med plass til 16 passasjerer, fordelt på 3 dekk. Kahyttene er små og har køyesenger, men har alle eget toalett og aircondition. Vi bruker de kahyttene som ligger på midtre og øvre dekk, der det er minst motorstøy.

Det er flere hyggelige fellesområder på båten og et soldekk der du kan slappe av og snakke med andre reisende om dagens opplevelser. Generelt er det en hyggelig og familiær stemning ombord på båten, og både guiden din og besetningen gjør alt for at du skal få et uforglemmelig opphold på Golondrina I.

På restauranten serveres alle dagens måltider som buffet. Her er det også gratis vann, kaffe og te hele dagen. Båten har dessuten en liten bar der du kan kjøpe drikkevarer.

Snorkleutstyr (maske og svømmeføtter) kan leies på båten.
Prisen for leie på 5-dagers-cruise er ca. 30 USD pr. person
Prisen for leie på 8-dagers-cruise er ca. 40 USD pr. person

Det er også mulig å leie en våtdrakt hvis du trenger det. Prisen er den samme som for leie av snorkleutstyr.


Grand Hotel Guayaquil

Guayaquil

Grand Hotel Guayaquil ligger sentralt i Guayaquil, bare 10 minutters gange fra den hyggelige havnepromenaden Malecón 2000 og 5 minutters gange fra Parque de las Iguanas, der du kan møte mange av de flotte, fargerike iguanene.

Hotellet har 181 store rom. De er moderne innredet med komfortable senger, TV, kjøleskap, aircondition, kaffemaskin, safe og Wi-Fi. Badet er fullt utstyrt med toalettartikler og hårtørker.

Den nylagde, inkluderte frokosten serveres som buffet i hotellets egen Cafeteria La Pepa De Oro med et stort utvalg kalde og varme retter. Restauranten serverer også lunsj og middag.

Hotellet har en flott takterrasse der du kan slappe av eller spille biljard. Du kan også ta en forfriskende dukkert i svømmebassenget i den frodige hagen eller nyte en velsmakende cocktail i baren La Tortuga.

Hotellet har dessuten et stort treningssenter, og det er mulig å kjøpe en massasje.


La Casa Sol

Otavalo

Det karakteristiske fargerike hotellet ligger i gangavstand til Pequche-fossen, og ligger i avslappede og rolige omgivelser. Her er det en vakker utsikt til Otavalo-dalen og Andesfjellene.

Rommene i hotellet er utstyrt med peis og altan med tilgang til hagene. Hotellet har flere hyggelige områder som passer perfekt til avslapning. Her er det en restaurant med stor terrasse, hvor det blir servert tradisjonelle retter. Frukten som serveres her er fra egen hage.


Hacienda El Porvenir

Pedregal (ved Cotopaxi nasjonalpark)

Rett utenfor Cotopaxi nasjonalpark ligger Hacienda El Porvenir i et naturskjønt område i 3 600 meters høyde, omgitt av fire vulkaner. Den ene er Cotopaxi.

Haciendaens historie går helt tilbake til kolonitiden, men i 1999 bestemte eierne seg for å åpne gården for gjester og dele den unike atmosfæren og flotte beliggenheten med andre. Dette er en såkalt ”working farm” med hester og kveg, og de produserer sine egne krydder, grønnsaker, melk og ost.

Haciendaen er bygget i tradisjonell stil med lokale materialer, og alle de 22 rommene er forskjellig innredet. Alle rom har oppvarming til kjølige netter og eget bad med varmt vann. Det er også Wi-Fi her.

Haciendaen har to store oppholdsrom, og her kan du kose deg med en god bok ved peisen eller spille forskjellige spill og møte andre reisende.

Restauranten serverer nylagde lokale og internasjonale retter i hyggelige omgivelser.

Hvis du ønsker litt ekstra velvære, kan du kjøpe adgang til hotellets eget spa, APU Mountain SPA. Her kan du i fredelige omgivelser la ømme muskler løsnes opp i de varme badene og boblebadene.

På haciendaen tilbys det forskjellige aktiviteter som betales lokalt; f.eks. rideturer, mountainbike-turer, matlagingskurs og ”high rope climbing” for de eventyrlystne. Alt foregår med spanske guider, men f.eks. instruksene før ridekurene gis på engelsk før start, så spanskkunnskaper er ikke nødvendige.

Hvis du vil få litt ekstra luksus, kan du oppgradere til haciendaens suite-rom. Disse rommene er større og har egen peis som de ansatte tenner opp i om kvelden, så det er behagelig lunt når du skal gå til sengs. Dessuten er adgang til APU Mountain SPA inkludert. Behandlingene på spaet kjøper du selv.

Pris for oppgradering:
Fra standardrom til suite, 2 netter: Pr. person:  475 kr.

Rincon de Puembo

Puembo

Dette charmerende hotel ligger i fantastiske omgivelser med smukke grønne haver, vandbassiner og fontæner. De rummelige komfortable værelser er udstyret med TV, telefon, wifi, minibar og hårtørrer.

Hotellet har også swimmingpool, jacuzzi, fitness rum og område med billard og bordfodbold. I restauranterne serveres både internationale og traditionelle retter.


Hotel Ninfa Galapagos

Puerto Ayora, Santa Cruz

Hotel Ninfa har en fantastisk beliggenhet i hjertet av Puerto Ayora, bare 2 minutters gange fra kaien og Avenida Charles Darwin, der du finner supermarkeder, restauranter, kafeer og butikker.

Selv om hotellet er nær alt, ligger det likevel såpass tilbaketrukket at det er behagelig rolig her, og du kan få en god natts søvn.

Hotellet har to etasjer og 40 rom, som alle ligger rundt bakgården. Der er det en hyggelig bar og restaurant som holder åpent hele dagen. Her serveres din inkluderte frokost som buffet.

Alle rom har aircondition, Wi-Fi, TV og et lite kjøleskap. Du kan oppbevare verdisakene dine i en safe i resepsjonen.

Hotellet har også et lite boblebad og et svømmebasseng der du kan ta en forfriskende dukkert etter en varm dag med opplevelser rundt på øya.

Hvis du skal besøke Tortuga Bay under ditt opphold i Puerto Ayora, ligger inngangen til stien bare 5 minutters gange fra hotellet. Hotellet har også sykler til gratis utleie, og dem kan du bruke til å komme deg rundt i byen.


Hotel San Vicente Galapagos

Puerto Villamil, Isabela

San Vicente er et lille hyggelig hotell som ligger sentralt i Puerto Villamil, ca. 5 minutters gange fra stranden.

Hotellet har 21 rom som ligger rundt den frodige bakgården, der du kan sitte og slappe av og lese en god bok. Her er det også et lite boblebad.

Rommene er enkelt innredet, men har alle eget bad, aircondition og TV. Det er gratis Wi-Fi på restauranten og i bakgården.

Din inkluderte frokost serveres som buffet i hotellets restaurant. På grunn av øyas behagelige klima kan du sitte både innen- og utendørs. Restauranten serverer også lunsj og middag, og her kan du kan bestille nylagde ecuadorianske retter.

Det serveres gratis kaffe og te hele dagen.


Casa Hotel Las Plazas

Quito

Casa Hotel Las Plazas har en fantastisk beliggenhet i Quitos hyggelige gamleby, bare 200 meter fra Ecuadors uavhengighetsplass, Plaza de la Independencia.

Hotellet har 14 rom. De er alle enkelt innredet, men har alt det du trenger. Du har eget bad, TV, safe, oppvarming og Wi-Fi.

Den inkluderte frokosten spiser du på hotellets lille frokostrestaurant.

Etter en spennende dag i Quito kan du slappe av i hotellets lille loungeområde eller på terrassen utendørs, der du kan se solen gå ned bak fjellene.


Hacienda La Carriona

Quito

Denne hyggelige haciendaen er over 200 år gammel, og ligger i en vakker dal utenfor Quito og samtidig bare en halv time fra flyplassen.

Hotellet har 25 rom som alle har sitt unike særpreg. Rommene har moderne fasiliteter med bl.a. TV og mulighet for wifi. Her er det elegante stuer og en flott restaurant og bar. Man kan nyte en tur i den flotte hagen med roser, orkidéer og bougainvilleaer, og det er mulighet for å se kolibrier eller ta en dukkert i utendørsbassenget.


Hotel Boutique Portal de Cantuña

Quito

Dette hyggelige hotellet ligger like ved San Fransisco-plassen og Independencia-plassen i hjertet av Quitos koloniale sentrum. De 12 sjarmerende rommene er utstyrt med TV, telefon, Internett og sikkerhetsboks, og er innredet for å gi deg en autentisk opplevelse med en blanding av kolonial utsmykning og moderne fasiliteter.

Hotellet har en hyggelig restaurant, som tilbyr typiske ecuadorianske retter samt internasjonale retter.
I tillegg byr hotellet på en hyggelig liten patio samt jacuzzi, hvor du kan slappe av etter en dag med mange opplevelser.


Hotel Ikala (Hotel Fuente de Piedra I)

Quito

Hotel Ikala ligger i en rolig del av byen, ikke langt fra det populære området La Mariscal.

Hotellet ligger i en flott bygning fra kolonitiden med 18 rom som er innredet med steinvegger, tretak og mørke tremøbler. Alle rom har Wi-Fi, TV, telefon og sikkerhetsboks.

I restauranten serveres det både tradisjonelle og internasjonale retter.

Det finnes dessuten en hyggelig patio der du kan slappe av og nyte en forfriskning.


Hostería Airport Garden

Tababela (ved Quito flyplass)

I vakre, rolige omgivelser i Tababela-dalen ligger Hostería Airport Garden. Hotellet har perfekt beliggenhet hvis du skal reise fra Quito med et morgenfly. Quitos internasjonale flyplass, Mariscal Sucre, ligger nemlig kun 10 minutters kjøring unna.

Hotellet har 22 rom, og alle har TV, minibar, gratis Wi-Fi og eget bad.

I hotellets store, hyggelige hage kan du slappe av og nyte den friske luften. Hvis du skulle ha lyst til å bevege deg litt, kan du spille tennis, basketball, fotball eller volleyball på hotellets multifunksjonelle sportsbane, eller du kan ta deg en svømmetur i det overdekte svømmebassenget.

Den inkluderte frokosten spiser du på hotellets egen restaurant, som også serverer lunsj og middag. Menyen inneholder et utvalg ecuadorianske retter.


Posada Mirolindo

Tababela (ved Quito flyplass)

Dette hyggelige, familiedrevne hotellet ligger i landlige omgivelser, bare 15 minutter fra Quitos internasjonale flyplass, Mariscal Sucre.

Her kan du nyte den friske luften på en vandring i den økologiske urtehagen og hilse på familiens beitende lamaer. På en klar dag kan man til og med se Cotopaxi-vulkanen i det fjerne.

Rommene er enkelt innredet, men har komfortable senger, TV og eget bad.

Ved innsjekking kan du bestille dagens rett til middag, som serveres i den lille restauranten. Pga. hotellets størrelse har de ikke mulighet til å tilby et stort utvalg retter. Men slik sikrer de også at maten alltid er nylaget, av friske økologiske råvarer fra deres egen hage.

Ved innsjekking bestiller du middag, og den lages spesielt til deg. Der er ingen à la carte-restaurant her, for hotellet er lite. Den inkluderte frokosten serveres også i den lille, hjemmekoselige restauranten.


La Casa del Suizo

Tena (Amazonas)

Amazonas-eventyret ditt starter allerede ved ankomst til La Casa del Suizo. Du skal nemlig ta båt i ca. 15 minutter på Napo-elven før du kommer frem til til jungel-lodgen.

Lodgen har 74 store rustikke rom, som alle har vifte, privat bad og egen terrasse med en hengekøye der du kan slappe av og nyte de frodige omgivelsene. Der er bare myggnett foran vinduene, så du får en naturlig bris på rommet, og samtidig kan du ligge og lytte til jungelens lyder og den brusende elven. Om natten vil vi anbefale å bruke ørepropper, for regnskogens lyder er mer støyende enn du kanskje tror.
Det er safer og Wi-Fi i resepsjonsområdet..

I lodgens store fellesområde er det svømmebasseng med barnebasseng, bar med loungeområde og en stor restaurant der alle måltider serveres i form av en velsmakende, overdådig buffet. Her vil du ikke gå sulten fra bordet!

Over restauranten er det et fellesområde med spill og TV, og herfra kan du klatre videre opp i et lite utkikkstårn og få en flott panoramautsikt over regnskogen og lodgen. På en klar dag kan du se Andesfjellene og den flotte, kjegleformede Tungurahua-vulkanen i horisonten.

Oppholdet inkluderer forskjellige utflukter som f.eks. vandring i regnskogen, båtturer på elven og et besøk i et lite lokalsamfunn der gamle tradisjoner fremdeles holdes i hevd. Her kan du bl.a. se, hvordan kvinnene lager fine potter og skåler for hånd. Alle turer er med en flink lokal guide som vil fortelle mye interessant om livet i regnskogen.

Lodgen har gratis utlån av gummistøvler til utfluktene dine.

Oppgraderingshoteller:

Fragata (Galapagos-cruise)

Galapagosøyene

Bli med på en uforglemmelig seiltur mellom Galapagosøyenes fascinerende landskaper og unike dyreliv ombord på motorbåten Fragata.

Båten har 9 kahytter med plass til 16 passasjerer, fordelt på 2 dekk. Kahyttene har enten to enkeltsenger eller dobbeltseng og har eget toalett og aircondition. Vi bruker de kahyttene som ligger på øvre dekk, der det er minst motorstøy.

På båten er det et hyggelig fellesområde med TV og DVD-spiller. Det er også her at det om kvelden avholdes informasjonsmøte om neste dags program. Her er det også en liten bar der du kan kjøpe drikkevarer.

På restauranten serveres alle dagens måltider som buffet. Her er det også gratis vann, kaffe og te hele dagen.

Om dagen kan du slappe av og nyte det deilige været på det store soldekket. Her kan du også legge deg ned om kvelden og kikke etter stjerneskudd på den flotte nattehimmelen. Den er helt fri for lysforurensning.

Det er en unik opplevelse å reise rundt til Galapagosøyene ombord på en båt, og du kommer til å få et nært og vennskapelig forhold til både besetningen og dine medreisende.

Snorkleutstyr (maske og svømmeføtter) kan leies på båten.
Prisen for leie på 5-dagers-cruise er ca. 30 USD pr. person
Prisen for leie på 8-dagers-cruise er ca. 40 USD pr. person

Det er også mulig å leie en våtdrakt hvis du trenger det. Prisen er den samme som for leie av snorkleutstyr.

Pris for oppgradering:
Fra Golondrina I til Fragata, 5 dagers/4 netters cruise Pr. person:  7.250 kr.
Fra Golondrina I til Fragata, 8 dagers/7 netters cruise Pr. person:  11.200 kr.

Hotel Patio Andaluz

Quito

Gled deg til å komme inn på dette flotte boutiquehotellet i kolonitidsstil som ligger midt i sentrum av Quitos historiske bydel. Hotellet ligger bare 200 meter fra Plaza de la Independencia (uavhengighetsplassen), og denne flotte plassen er omgitt av presidentpalasset, regjeringsbygningen, erkebiskopens palass og Quitos katedral.

Hotellet har to etasjer, og rommene er bygget rundt to glassoverdekte bakgårder, noe som gir et flott lys og en helt unik sjarm. De 32 store rommene er innredet med vakre, mørke tremøbler, og alle har aircondition, safe, Wi-Fi og et fullt utstyrt bad med hårtørker.

Hotellets restaurant skjemmer deg bort deg med en overdådig frokostbuffet. I tillegg til vanlige frokostretter varter de også opp med eksotiske ecuadorianske frukter og andre spesialiteter. Det er også mulig å bestille lunsj og middag á la carte i restauranten.

Det er flere områder der du kan slappe av med en kopp kaffe eller f.eks. spille sjakk. Hotellet har også sin egen butikk som selger flotte fargerike suvenirer fra Ecuador.

Personalet er meget hyggelige og hjelpsomme og gjør alt de kan for at du skal få et uforglemmelig opphold på Hotel Patio Andaluz.

Vi bruker cookies til å gjøre hjemmesiden vår mer brukervennlig og relevant for deg, samt til å vise deg målrettede annonser. Du samtykker i dette hvis du klikker videre.

Du kan si nei takk til cookies ved å klikke her. Vi bruker en cookie for å huske ditt nei.

Les mer her.