• Fornøyde gjester siden 2006
 • Dedikerte reiseeksperter
 • Gjennomtestede kvalitetsreiser
 • Lokale guider valgt med omhu
 • Prisgaranti
 • Assistanse 24/7
 • Medlem av Reisegarantifonden
ForsideTa kontakt

Ta kontakt


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Lamatours.no
Hasselager Centervej 29
DK-8260 Viby J

CVR-nr: 28690924

Tlf.: 21 95 01 29
E-mail: info@lamatours.no

Du kan alltid kontakte oss via telefon eller e-post.
Du kan også bruke kontaktskjemaet til høyre.

Vi besvarer din henvendelse så snart som mulig.

Vi er medlem av Danmarks Reisegarantifond nr.1778.

Medarbeiderne hos Lamatours.no

Tom Søndergaard

Tom Søndergaard

Reisekonsulent

Tom brenner for Latin-Amerika. Etter at han reiste dit første gang, på en kombinert reise til Argentina og Brasil, skjønte han at Latin-Amerika ville bli hans favorittreisemål. Siden er det blitt reiser både i Peru, Ecuador med Galapagos, Chile, Mexico, Costa Rica og Cuba. Latin-Amerika har mye å by på: flotte landskaper, variert natur, et utrolig dyreliv, spennende kulturer og et imøtekommende mennesker som er levende opptatt av dans og musikk.

Han har hatt mange fantastiske opplevelser: beundret den flotte naturen i Patagonia, danset tango i Buenos Aires, levd strandlivet på Copacabana i Rio de Janeiro,  stått foran ”solens port” ved inngangen til Machu Picchu, hørt alle lydene i Amazonas regnskog, vært helt nær verdens største foss, kjørt rundt i amerikanerbil i Havanna, opplevd Costa Ricas imponerende dyreliv, sett de flotte maya-ruinene i Mexico og mye mer.

Richard Thijssen

Richard Thijssen

Reisekonsulent

Richard er nederlender og har alltid hatt stor interesse for reisebransjen. Han har utviklet stor interesse for reiser til Afrika siden han bodde i Kenya i nesten ett år.

Sin største reiseopplevelse fikk han også i Kenya. Kombinasjonen av afrikansk kultur, natur, dyreliv og vennlige mennesker er helt spesiell. Man vet aldri hva som venter rundt det neste hjørnet. Han elsker å dele sine erfaringer fra livet i Kenya med andre.

I fritiden er Richard glad i å spille fotball, men aller helst tilbringer han tid sammen med familien og drar på dagsturer med sønnen sin.

Neil Smith

Neil Smith

Reisekonsulent

Neil har hatt en variert karriere, han har jobbet både som politibetjent, biltapetserer og reisekonsulent. Han er alltid på jakt etter nye reiseopplevelser og spennende kulinariske oppdagelser og liker å dra på opplevelsesferier med hele familien.

Han har jobbet og reist i mange land, bl.a. Tyskland, Danmark, Holland, Ungarn og USA.

Noen av hans beste reiseopplevelser så langt har vært å overnatte i en Serengeti Wild Camp, besøke David Sheldrick Elephant Sanctuary i Nairobi, møte digre krokodiller i Costa Rica og nyte solnedgangen over Cienfugos Bay i Cuba med en kjempestor mojito i hånden!

Neil har tre barn og er glad i å se på og drive med forskjellige former for sport. Han trener også et lokalt fotballag.

Lene Terp Clausen

Lene Terp Clausen

Administrasjonssjef

Lene er administrasjonssjefen vår, og hun har jobbet hos oss siden 2015. Lene er utdannet innen kommunikasjon og har tidligere drevet med markedsføring og kommunikasjon, både internt og eksternt. Som administrasjonsleder håndterer Lene mange forskjellige oppgaver, blant annet styrer hun bedriften vår med fast hånd, hun arbeider med interne prosjektoppgaver og behandling av kunde-feedback. Hun synes at dialogen med kundene og deres gode og helt spesielle reisehistorier gjør arbeidsdagen morsom og spennende. Det inspirerer også hennes egen reiselyst og drømmene om det neste reisemålet.

Lene kan sette mange kryss på verdenskartet, for hun har blant annet reist i USA, Australia, New Zealand, Singapore, Kina og Afrika. Blant de største reiseopplevelsene hennes er en vandring på Den kinesiske mur og bush-camping ved Ayers Rock i Australia. I fremtiden frister Cuba og Latin-Amerika, men hvem vet hva som kan snike seg inn på reiseprogrammet innen den tid.

Elisabeth Simonnæs

Elisabeth Simonnæs

Salgssjef

Med en utdannelse innenfor både jus, fransk språk og medier/kommunikasjon har Elisabeth en bred vifte av kompetenser. Elisabeth har mangeårig erfaring innen reiseliv; først i hotelbransjen og siden i reisebyrå og har vært en del av Afrika-safari/Aclass siden 2009.  Elisabeth har ansvaret for salgsavdelingen og den viktigste drivkraften/motivasjonen er muligheten for å virkeliggjøre folks reisedrømmer og skape unike opplevelser på spennende destinasjoner.

Hun har selv vært på flere av våre reisemål, bl.a. safarireiser i Sør-Afrika, Kenya, Tanzania, Namibia. Det har gjennom årene også blitt reiser til Cape Town, Mauritius, Kina, Indonesia, Peru, Bolivia og Brasil samt flere destinationer i Mellomøsten.

På det personlige plan er Elisabeth opptatt av å fylle fritiden med samvær med gode venner, turer i naturen, men synes også det er deilig å fordype seg i en god bok.

Lene Løcke

Lene Løcke

Booking Specialist

Lene har alltid elsket å reise ut og oppleve verden. Som yngre reiste hun i månedsvis i Afrika og Latin-Amerika – i ryggsekkperioden ble opplevelser og frihet prioritert mye høyere enn komfort. Siden den gang har hun fått barn, så nå er god planlegging en viktig ingrediens i reisene. Selv om hun av og til har fått kultursjokk synes Lene det er mest spennende å oppleve steder som er veldig forskjellige fra vår del av verden. Som for eksempel eventyrlige, fargerike og eksotiske India med hellige kuer, turbaner, vakre sarier og de mest fantastiske palasser – iblandet kaos, støy, merkverdig hornmusikk, dansende kobraer og urgamle, hellige ritualer. Reiseerfaringene førte i 2004 til en jobb i reisebransjen, der Lene nå har glede av å kunne hjelpe våre gjester ut i verden for å samle reiseminner.

Anja Østermark

Anja Østermark

Booking Specialist

Anja har jobbet i reisebransjen i mange år og hos Lamatours siden 2015, da hun nettopp var kommet hjem etter å ha bodd mange år i Qatar.

Helt fra ungdommen av har hun reist mye, og det har hun fortsatt med, også etter at hun fikk barn.

Anja foretrekker en kombinasjon av natur, storby, strand og aktiv ferie når hun reiser. Hun elsker også å dra på lange road trips, og har blant annet kjørt rundt i Australia og tatt turen fra Qatar til UAE gjennom Saudi-Arabia.

De siste reisene hennes har gått til det afrikanske kontinentet, med en tur til Mocambique kombinert med Sør-Afrika og safari i Tanzania med badeferie på Zanzibar.

Tanja Jensen

Tanja Jensen

Booking Specialist

Tanja har vært i reisebransjen i mer enn 15 år. Hun forlot den en kort periode for å ta utdanning innen ernæring og helse, men kunne ikke unnvære bransjen og er nå sterkt tilbake. Hun setter stor pris på kontakten med leverandørene og flyselskapene samt de utfordringene dette også innebærer.

Tanja elsker å reise og har hatt noen av sine beste reiseopplevelser i Brasil, Thailand og Tanzania. I det sistnevnte landet måtte Tanja overvinne sine egne grenser og takke ja til grillet ekorn som guiden nettopp hadde nedlagt med pil og bue. For hvem kan vel si nei takk til det?

Neste gang Tanja skal av gårde skal hun også ha med seg familien, som nå også omfatter to flotte barn.

Anne Mette Arp-Nielsen

Anne Mette Arp-Nielsen

Booking Specialist

Som barn opplevde Anne Mette Europa fra baksetet i familiebilen, men hennes lidenskap for Latin-Amerika ble vekket allerede i tenårene. Anne Mette har bodd i Ecuadors regnskog, Argentinas metropol Buenos Aires, Brasils sørlige strandparadis Florianópolis og Perus hovedstad Lima. Hun danser salsa og tango og snakker spansk og portugisisk. Hun har også vært med på oppdagelsesreiser til Asia , der hun blant annet har deltatt på mange matlagingskurs. Flotte dykkeropplevelser og interessante tempelbesøk har hun også fått med seg i bagasjen.

Anne Mette er glad i å vandre, oppleve naturen og få nærkontakt med ville dyr– også under havoverflaten, for hun elsker å dykke i varmt hav. Reisene hennes skal helst være en kombinasjon av mange aktiviteter og en liten dose avslapning med en god bok på stranden.

Jude Bommer

Jude Bommer

Booking Specialist

Jude er nederlender og ansvarlig for bestilling av reiser, hoteller og fly.

Hun har reist rundt som ryggsekkturist i ett år i Australia og New Zealand og foretrekker en eventyrlysten, spontan og enkel reisemåte: med ryggsekk og telt. Sammen med sin danske mann har Jude reist rundt i Asia i fire måneder og sett skjønnheten og den fascinerende kulturen til Laos, Kambodsja, Thailand, Myanmar og Nepal.

Jude har også bodd i Aruba i tre måneder mens hun studerte sosiologi.

Hun har gode minner fra trekkingturen til Annapurna Base Camp i Nepal og syntes det var fantastisk flott å vandre rundt i fjellene og mestre nye fysiske utfordringer.

Jude synes det er et privilegium å jobbe i reisebransjen, og hun ser frem til flere reiseopplevelser i Sør-Amerika og Afrika sammen med mann og barn.

Louise Glindtvad

Louise Glindtvad

Booking Specialist

Louise har vært i reisebransjen i snart 10 år og har jobbet med både salg og service, på billettkontor. Nå er hun booking-spesialist.

Louise har alltid elsket å reise, og etter videregående startet ryggsekkturene for alvor, blant annet til Australia, Asia, Afrika, USA og Europa. Etter hvert er familien forøket med to små gutter, og reiseformen har derfor endret seg til litt mer komfortable varianter. Den eldste var med på sin første flytur da han var bare seks uker gammel.

En av Louises absolutt beste reiseopplevelser er fra Australia, der hun jobbet og reiste alene rundt i nesten ett år. En utrolig spennende og personlig utviklingsreise. Men etter barnas ankomst, er det familieferier som topper listen over de beste reisene. Louise sier at den gode tiden man får sammen, langt borte fra hverdagens mas og jag er gull verdt og noe man kan leve lenge på.

Rikke Holm

Rikke Holm

Booking-sjef

Rikke har mange års erfaring fra reisebransjen og har vært ansatt i Aclass siden 2010. Hun har ansvaret for booking-avdelingen, der kunden alltid står i sentrum.

Å reise betyr mye for henne, og opp gjennom årene er det blitt mange reiser rundt i Asia, Australia, USA og det meste av Europa. Hun har reist mye hele livet, for hun elsker å få muligheten til å oppleve nye kulturer og friheten man har i utlandet.

Den beste reiseopplevelsen for Rikke er å ta familien med på eventyr og oppleve hvordan det samler familien.  Gode minner er en gave for livet!

I fritiden er Rikke sammen med familie og venner. Hun slapper av når alle møtes ”rundt bordet” ved familiens felles bordtennisbord.

Christina Læssøe Christiansen

Christina Læssøe Christiansen

Product Manager

Christina har jobbet i reisebransjen i over 15 år, og de siste 10 årene har hun drevet med produksjon av reiser. Det er både spennende og utfordrende å arbeide sammen med mennesker fra hele verden, og hun elsker å sette sammen reiser hun vet vil gi kundene våre fantastiske opplevelser.

Hun startet reiselivet som ung ryggsekkturist på en lengre reise og har siden den gang vært opptatt av å se og oppleve mer av store verden. Hun har i dag to flotte barn som heldigvis gjerne blir med på reisen.

Hun er interessert i natur og dyreliv, men det som fascinerer henne aller mest på reisene er hvordan historien blir levende, som når man står på toppen av en gammel mayaruin i Mexico.

Michelle Antonie

Michelle Antonie

Product Manager

Michelle startet hos oss praktikant i 2012 og fortsatte deretter som deltidsansatt student. I 2015 fikk hun fast ansettelse i vår produktavdeling, der hun får lov til å jobbe med det hun liker alle best, nemlig å dele sine erfaringer i form av å sette sammen nye, spennende reiser.

Michelle har besøkt de fleste verdensdeler, og hun har alltid vært kjempeglad i å reise. Uansett om det er andre, tredje eller fjerde gang hun besøker et reisemål, kommer hun alltid hjem med nye opplevelser og eventyr i ryggsekken.

Å reise rundt i verden og møte andre kulturer er en øyeåpner for hvor forskjellig livet kan leves. Å reise er å leve og at lære, og det har spesielt lært Michelle at det er de små tingene i livet faktisk teller.

Winnie Sørensen

Winnie Sørensen

Product Manager

Winnie er opprinnelig cand.mag. med hovedfag i historie, og hun har reist det meste av sitt liv. Som liten så hun mye av Europa fra baksetet i foreldrenes bil, og så snart hun var ferdig med gymnaset pakket hun ryggsekken og dro ut på eventyr.

Hennes aller største lidenskap er Australia. Winnie elsker Australia og har reist Down Under mer enn 15 ganger. Hennes største reiseopplevelse var likevel den gangen hun snublet over en babysjiraff i Afrika. Eller kanskje synet av solen som glitret i snøen på toppen av Aconcagua. Et bryllup i Thailand står også høyt oppe på listen – eller en helt improvisert road trip gjennom Texas. Winnie liker godt kontraster. Aller helst vil hun komme inn bak fasadene i de landene hun reiser til!

Peter Frier Bak

Peter Frier Bak

Økonomisjef

Peter er utdannet som cand.merc. i management accounting og har bl.a. jobbet i 7 år som konsulent hos Deloitte. Hos Deloitte var Peter bl.a. utstasjonert halvannet år i London og utførte oppdrag i Australia. Gjennom sin konsulentvirksomhet har Peter fått bred erfaring ”in the world of finance”.

Peter har primært reist i Europa, Amerika og Asia, og høydepunktet var en kjør-selv-ferie fra Vancouver til Banff og retur med fantastiske naturopplevelser. Den morsomste reiseopplevelsen var en tur til Borneo, der lokalbefolkningen trodde han var profesjonell badmintonspiller og ba om autografer. ”Jeg sa høflig nei, men de insisterte, og da måtte jeg jo bare skrive”

Alex Kasper Granild

Alex Kasper Granild

Business Controller

Alex er utdannet cand.merc.aud og har tidligere jobbet som revisor. Han har vært ansatt i reisebransjen i flere år og er til daglig involvert i de fleste områder i økonomiavdelingen.

Alex har blant annet vært i Florida med familien sin. Her var et av høydepunktene da hans den gang 5 år gamle sønn fikk lov til å holde en levende alligator. Men også turen til Kennedy Space Center og Magic Kingdom var flotte og fascinerende opplevelser.

Daniel Lipp Carstensen

Daniel Lipp Carstensen

Controller

Daniel har tatt utdanning som Financial Controller på en dansk økonomisk høyskole, og startet hos Aclass som økonomipraktikant sommeren 2016. Han setter stor pris på arbeidet i et profesjonelt team. Da blir det enklere for ham å fokusere på å hjelpe kundene på best mulig måte.

Som barn dro han alltid på charterturer rundt omkring i Europa og nøt solen. Men den helt store reiseopplevelsen var Thailand, der han opplevde en kultur som er så utrolig forskjellig fra den danske. Han var spesielt fascinert av hvor utrolig flott det var rundt omkring i landet. Han var også ute i havet og snorklet og oppdaget hvor rikt livet under vann kan være.

Dino Karalic

Dino Karalic

Markedsføringsjef

Dino har jobbet med markedsføring og kommersiell forretningsutvikling i over 10 år, det meste av tiden i reisebransjen. Han legger stor vekt på relevant, effektiv og unik markedsføring – og at gjestene våre skal få en opplevelse for livet, hver eneste gang – for bedre markedsføring får man ikke.

Dino har besøkt mange av reisemålene våre og har fått mange flotte opplevelser og minner for livet. Han er meget opptatt av å sove godt om natten, og ifølge Dino får man faktisk verdens beste nattesøvn i en teltleir i Masai Mara-nasjonalparken i Kenya.

Mye av fritiden tilbringes sammen med familien, der to småbarn fyller store deler av hverdagen. Han finner også tid til venner en gang imellom – og god avslapning er ifølge Dino en tur på treningssenteret eller en løpetur ved havet.

Trine Boesen

Trine Boesen

SEO Specialist

Trine er SEO Specialist og jobber med å utvikle innhold til hjemmesidene våre og sørge for at de og søkemaskinene snakker samme språk.

Hennes første ”ordentlige” reise var to ukers interrail i Europa da hun gikk på gymnaset. Siden den gang er det blitt den klassiske jordomreisen, mange storby- og charterreiser og et halvt år i Kina i forbindelse kinesiskstudier på universitetet i Aarhus.

Kina har en helt spesiell plass i Trines hjerte. Oppholdet i dette landet har gitt hennes noen av hennes største opplevelser, men også kulturelle, personlige og språklige utfordringer. Kjærligheten til språket har hun beholdt.

Claus Palmgren Jessen

Claus Palmgren Jessen

Adm. direktør

Claus er utdannet innen transport og logistikk og har bl.a. bodd og jobbet i Tyskland, Kina, Japan og Korea i 8 år. I årenes løp har Claus reist i Asia, Europa, USA og Canada samt Kenya, Tanzania og Sør-Afrika.

Claus har fra dag én brent for at Lamatours alltid skal gjøre sitt ytterste for å gi kundene fantastiske opplevelser. Hans lidenskap er å leve opp til mantraet om” å gi kundene våre deres livs opplevelsesreise” og at dette alltid skal være en viktig del av det daglige arbeidet i Lamatours. Det skal også respekten for naturen, dyrene og våre samarbeidspartnere på alle reisemålene.

Fritiden prioriteres med familien, og Claus reiser gjerne til noen av Lamatours spennende reisemål eller tar en runde golf med venner.

Hvorfor reise med Lamatours.no?
Hvorfor så mange velger oss

Vi er alltid med deg

 • Personlig service fra reisekonsulenter med personlig erfaring
 • Dedikert bestillingsteam sørger for en god begynnelse på reisen
 • Assistanse døgnet rundt på reisen

100 % praktisk

 • Gjennomtenkte programmer med nøye utvalgte høydepunkter
 • Alle reiser inkluderer flyreise, transport og overnatting
 • Du kan ofte tilpasse reisen etter dine egne ønsker
 • Overnatting på flotte steder
 • Nøye utvalgte lokale guider med meget gode kunnskaper

Erfaring

 • Valgt av tusenvis av gjester siden 2006
 • Alle reiser er utprøvd og kvalitetssjekket av vårt eget team
 • Langsiktig samarbeid med et stort nettverk av latinamerikanske samarbeidspartnere

Best verdi for pengene & Full beskyttelse

 • Vi garanterer de beste prisene
 • Et utmerket samarbeidsforhold med partnerne våre sikrer den beste kvaliteten og prisen
 • Vi optimerer logistikken og prosessene våre, slik at du kun betaler for det som betyr mest
 • Vårt medlemskap i Rejsegarantifonden (nr. 1778) er din sikkerhet mot en eventuell konkurs

Vi bruker cookies til å gjøre hjemmesiden vår mer brukervennlig og relevant for deg, samt til å vise deg målrettede annonser. Du samtykker i dette hvis du klikker videre.

Du kan si nei takk til cookies ved å klikke her. Vi bruker en cookie for å huske ditt nei.

Les mer her.