• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden

Overnatting: Mexico

Her kan du lese mer om hotellene vi bruker på våre rundreiser til Mexico. Du kan i tillegg se bilder av stedene.
Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Hoteller som er inkludert i våre rundreiser

Hotel Plaza Colonial

Campeche

Plaza Colonial har en perfekt beliggenhet i Campeche, innenfor bymuren, og bare to kvartaler fra byens sentrale plass, “Plaza de la Independencia”.

Hotellet er bygget i tradisjonell kolonitidsstil og har en flott gulfarge som passer til resten av husene i byen.

Alle rom har flatskjerm-TV, aircondition, sikkerhetsboks og Wi-Fi.

Hotellet har egen restaurant og et lite svømmebasseng.


Hotel Calypso

Cancun

Hotellet ligger mellom Nichupte-lagunen og Det Karibiske Hav. Hotellets 80 komfortable rom er alle utstyrt med aircondition, TV, telefon og balkong.

I tillegg har hotellet restaurant og basseng. Det er mulig å leie safe og det tilbys romservice.


Hotel Los Cocos

Chetumal

I sentrum av Chetumal finner du Hotel Los Cocos.

Hotellet har 140 rom som alle har TV, aircondition, minibar, Wi-Fi og bad med hårtørker.

Hotellet har egen restaurant og et svømmebasseng der du kan få deg en forfriskende dukkert.


Hotel del Gobernador

Mérida

Hotel del Gobernador er et 4-stjerners hotell som ligger i Méridas historiske sentrum, ikke langt fra byens vakre katedral og den hyggelige Santa Lucía-parken. I gatene rundt hotellet kan du beundre den mexicanske arkitekturen med sine sjarmerende, fargerike hus.

Hotellet har i alt 86 rom, som alle er utstyrt med Internett, klimaanlegg, TV, telefon og eget bad med hårtørker.

Etter en opplevelsesrik dag kan du slappe av ved bassenget eller lese en god bok i skyggen av et palmetre.

I restauranten serveres det både yucatánske, mexicanske og internasjonale retter.

Hotellets gjester kan bruke sikkerhetsboksen i resepsjonen.

 

 

 


Best Western Hotel Majestic

Mexico City

Hotel Majestic har en fantastisk beliggenhet på Zócalo-plassen, byens sentrale plass, som ligger midt i det historiske sentrum. Den store plassen er omkranset av vakre og berømte kolonitidsbygninger som Nasjonalpalasset, Templo Mayor og Mexicos katedral.

Hotellet er også en historisk kolonitidsbygning med mange flotte detaljer, som buede tak og fargerike fliser på gulvene. I midten av bygningen er det et hyggelig atrium.

Det er til sammen 84 rom. De er enkelt innredet, men alle har eget bad, TV, telefon og Wi-Fi. Verdisakene dine kan du oppbevare i en safe i resepsjonen.

Hotellets restaurant ligger på takterrassen, og her kan du nyte din inkluderte frokost sammen med en fantastisk utsikt over byen og den livlige plassen.


Hotel Regente City

Mexico City

Sentralt i Mexico City ligger Hotel Regente City. Det er et moderne innredet hotell med 139 rom.

Alle rom har aircondition, oppvarming, kabel-TV, Internett og bad med hårtørker.

Hotellet har eget fitnessrom, møtelokaler, bar og restaurant Korinto, der det serveres både lokale og internasjonale retter.


Hotel Oaxaca Real

Oaxaca

Dette sjarmerende hotellet i kolonistil ligger i hjertet av Oaxaca, kun få minutter fra Santo Domingo-plassen.

De 76 romslige rommene ble renovert sommeren 2013 og har Wi-Fi, sikkerhetsboks, TV, telefon og hårtørker. Fasiliteter som strykejern/strykebrett er tilgjengelige på forespørsel.

Du kan nyte et tradisjonelt måltid i restauranten. Hotellet har også takterrasse og svømmebasseng.


Nattbuss i Mexico

Oaxaca - Tuxtla Guiterrez.

Bussen er moderne og godt utstyrt, med både toalett, klimaanlegg og tre TV-skjermer. Setene er komfortable, og du har god benplass og kan lene deg godt tilbake. I tillegg har alle passasjerer leselys.

Det kan være en god ide å ta med ørepropper og en genser, for det kan trekke kaldt fra klimaanlegget.


Hotel Maya Tulipanes

Palenque

Dette sjarmerende hotellet ligger i utkanten av Palenque og er et perfekt utgangspunkt for å besøke de imponerende mayaruinene i nærheten.

Hotellet har et hyggelig gårdsrom og svømmebasseng hvor du kan slappe av etter en dag fylt med opplevelser. De 74 rommene er romslig innredet i kolonial stil med aircondition, TV, telefon og hårtørrer. Hotellet tilbyr romservice og det er mulighet for leie av safe.


Hacienda Paradise

Playa del Carmen

Hacienda Paradise ligger i hjertet av Playa del Carmen, rett ved både den fantastiske stranden og den berømte og livlige shoppinggaten ”Quinta Avenida”, med massevis av butikker og restauranter for enhver smak.

Hotellet er bygget i typisk spansk kolonitidsstil, og alle rom vender inn mot en liten oase i midten av hotellet, der svømmebassenget og den tropiske hagen ligger.

Hotellet har 33 vakkert innredede rom, som alle har aircondition, TV, safe, minibar og bad med hårtørker. Rommene har enten privat terrasse eller balkong ut mot bassenget og den frodige hagen. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet.

På hotellets restaurant, Casa Nostra Restaurant, serveres det en fristende frokostbuffet med årstidens frukt, hjemmebakt brød og kaker samt en blanding av lokale og internasjonale favoritter.

Om dagen kan du kjøpe snacks og kalde drikkevarer i den lille mexicanske palapa-baren ved siden av bassenget.

Hotellet har dessuten et spa der du kan kjøpe avstressende massasjebehandlinger.


Hotel Hacienda Real

Playa del Carmen

Dette hotellet ligger sentralt i Playa del Carmen, rett ved både den berømte handlegaten Fifth Avenue og den flotte hvite sandstranden med turkisfarget vann.

Hotellet har egen frokostrestaurant, svømmebasseng og 58 rom. Alle rommene er store og har TV, minibar, aircondition og safe.

Der er WIFI i hotellets basseng- og lobbyområde.

Stranden ligger ca. 3 minutters gange unna. Hotellet har rabattavtaler med flere Beach Clubs på stranden, og du kan bruke deres liggestoler og parasoller hvis du kjøper mat og drikke der.


Hotel Diego Mazariegos

San Cristobal de las Casas

Hotellet ligger i det historiske sentrum av San Cristobal de las Casas, bak katedralen og tett på den sentrale plassen.

Hotellet er bygget i kolonistil, og de 76 komfortable rommene er utstyrt med TV, aircondition, telefon og balkong. Hotellet har også to restauranter, bar og en hyggelig patio hvor du kan slappe av. I tillegg er det internett og safe.


Hip Hotel, Tulum

Tulum

Gled deg til en flott avslutning på reisen din i hyggelige Tulum. Her foregår alt i et rolig tempo og både lokalbefolkningen og turister bruker sykler som transportmiddel for å komme seg rundt. Hotellene i Tulum er forholdsvis små og det er rift om dem, så du må være ute i god tid for å få plass. Tulum er et dyrere reisemål enn Playa del Carmen, men mange velger likevel Tulum pga. den helt spesielle atmosfæren på dette utrolig hyggelige stedet.

Hip Hotel har en fantastisk beliggenhet rett på stranden i Tulum. omgitt av palmetrær og det asurblå havet. Alle bygninger er laget av naturlige materialer og hotellet passer godt inn i den vakre naturen rundt.

Hotellet har kun 25 rom som ligger fordelt på 6 bygninger. Rommene er vakkert og enkelt innredet, med eget bad, safe, takvifte og myggnett foran vinduene. Hotellet har ikke aircondition, for rommene avkjøles naturlig av den friske brisen fra havet.
Alle rom har enten en liten terrasse eller balkong med hengekøye, der du kan ligge og slappe av med en god bok. Du kan velge mellom havutsikt eller utsikt til den tropiske hagen.
Det er gratis Wi-Fi i hotellets fellesområder.

Hotellets restaurant er åpen hele dagen og serverer både mexicanske spesialiteter og appetittvekkere samt internasjonale retter. Du kan sitte nede på stranden og nyte maten din under åpen himmel eller på den hyggelige terrassen med panoramautsikt over stranden og det vakre karibiske havet.

Hotellet har også en liten bar der du kan få kjøpt alle typer drikkevarer, blant annet fargerike drinker.

På stranden er det liggestoler og parasoller til fri disposisjon. Her ligger også hotellets spa, der du kan kjøpe wellness- og massasjebehandlinger.

Hvis du har lyst på flere opplevelser, ligger Hip Hotel kun få kilometer fra både Tulum-mayaruinene og naturreservatet Sian Ka’an, som har et helt unikt dyre- og planteliv og er oppført på UNESCOs verdensarvliste.

NB:

Prisene er ikke gyldige i perioden 22. desember – 6. januar. Spør oss om prisen, hvis du skal reise i denne perioden.

Turistskatt i Tulum (Du blir lokalt på hotellet oppkrevd for ca. 95 MXN (5 USD) pr. rom pr. natt).

Tilleggspris, 2 netter:
Garden view med frokost Pr. person:  1.700 kr.
Ocean view med frokost Pr. person:  2.180 kr.
Tilleggspris, 4 netter:
Garden view med frokost Pr. person:  3.145 kr.
Ocean view med frokost Pr. person:  4.090 kr.
Tilleggspris, 5 netter:
Garden view med frokost Pr. person:  3.870 kr.
Ocean view med frokost Pr. person:  5.050 kr.
Ekstra overnatting:
Garden view med frokost Pr. person:  1.375 kr.
Ocean view med frokost Pr. person:  1.600 kr.
Superior-hoteller - oppgradering

Histórico Central

Mexico City

Hotellet ligger sentralt i Mexico Citys historiske sentrum, kun 5 minutters gange fra den sentrale plassen Zócalo, der Nasjonalpalasset, Templo Mayor og den store katedralen ligger. Alameda-parken og det berømte Palacio de Bellas Artes, der skaper en vakker ramme for Mexicos kulturliv, ligger 5 minutters gange fra hotellet.

Den gamle kolonitidsbygningen er blitt renovert og har fått en elegant og moderne look, men mye av bygningens historiske preg er bevart, blant annet det hyggelige atriet i midten av bygningen.

Alle de 81 rommene er stilfullt innredet, og her finner du safe, aircondition, kabel-TV, elektrisk vannkjele til kaffe og te samt Wi-Fi. I hver etasje er det vann og frisk frukt til gjestene. Du kan også bruke hotellet treningsrom.

På hotellets kafe og kaffebar serveres din inkluderte frokost som buffet i hyggelige omgivelser. Kafeen serverer også en lett lunsj og middag, men vær oppmerksom på at hotellet ikke har egen restaurant. Her anbefaler de søsterhotellet Hotel Zócalo Centrals takterrasse-restaurant, Balcón de Zócalo, der du kan glede deg til både en mexicansk gastronomisk opplevelse og den fantastiske utsikten over byen. Denne restauranten ligger ca. 500 meter fra hotellet.

Pris for oppgradering, 3 netter:
Dobbeltrom inkl. frokost Pr. person:  900 kr.
Tillegg for enkeltrom Pr. person:  2.000 kr.

Misión Palenque

Palenque

Hotellet ligger like ved den sentrale plassen og de fantastiske mayaruinene. Hotellet har 210 komfortable, lyse rom som er utstyrt med aircondition, internett, safe, TV og terrasse med utsikt til hagen.

I tillegg har hotellet et deilig bassengområde, et mindre spa-område og et fitnessrom for de som ønsker å være litt aktive. Hotellet har også en restaurant som tilbyr mexicanske retter samt en bar med snacks og drinker.


Hotel Illusion Boutique

Playa del Carmen

Hotel Illusion Boutique ligger i Playa del Carmen, få meter fra stranden og den verdensberømte gaten ”Quinta Avenida” med butikker og restauranter. Playa del Carmen var opprinnelig en liten fiskerlandsby som nå har vokst til å bli den mest populære badebyen ved Riviera Maya med sine hvite sandstrender, turkisblå hav og vaiende palmer.

Hotellet har 45 store rom med Wi-Fi, takvifte, TV, telefon, sikkerhetsboks, minibar og bad med hårtørker.

Gjestene har adgang til en takterrasse med et lite basseng, bar og massasjerom.

I restauranten serveres det tradisjonelle mexicanske retter.

Obs! Kun for personer over 12 år. Spør oss om barnevennlige strandhoteller.

Merk: Prisene er ikke gyldige i perioden 22. desember – 6. januar. Forhør deg med oss om prisen hvis du ønsker å reise i disse periodene.

Pris for oppgradering:
Mirage balcony rom med frokost, 2 netter Pr. person:  425 kr.
Mirage balcony rom med frokost, 4 netter Pr. person:  850 kr.
Mirage balcony rom med frokost, 5 netter Pr. person:  1.050 kr.
Ekstra overnatting:
Mirage balcony rom med frokost Pr. person:  850 kr.

The Reef Coco Beach Resort

Playa del Carmen

I utkanten av den populære feriebyen Playa del Carmen og helt nede ved havet ligger all-inclusive-resorten The Reef Coco Beach.

Her kan du slappe av ved et av de store svømmebassengene, nyte livet i de komfortable liggestolene på den private standen eller delta i en eller flere av resortens mange underholdende aktiviteter. Her foregår det noe fra morgen til kveld.

Resortens rom er innredet i lyse farger med stilfulle tremøbler som en flott kontrast. Alle rom har enten en privat balkong eller terrasse, og derfra kan du nyte utsikten til de frodige omgivelsene og vaiende palmetrærne som omkranser hele resorten.  Alle de 196 rommene har aircondition, TV, minibar, safe og eget bad med hårtørker, sminkespeil og toalettartikler.

Skulle du trenge litt avveksling fra all avslappingen ved bassenget eller på stranden, kan du bruke resortens treningssenter eller gå den korte turen bort til 5th Avenue, som er Playa del Carmens trendy hovedgate. Der finner du et stort utvalg butikker, kafeer og restauranter.

Inkludert i ditt all-inclusive-opphold er alle måltider, snacks, drikkevarer og lokale cocktails. I tillegg har du ubegrenset adgang til leie av sykkel, vannsportsaktiviteter som f.eks. leie av havkajakker og snorkelutstyr samt de mange andre aktivitetene som foregår på resorten.

Gjør oppholdet ditt enda mer interessant ved å kjøpe ekstra aktiviteter, som f.eks. dykking, spansk-/danseundervisning, trening med instruktør på treningssentret, spabehandlinger eller hva med en romantisk middag på stranden?

Merk: Prisene er ikke gyldige i perioden 24. desember – 2. januar. Forhør deg med oss om prisen hvis du ønsker å reise i disse periodene.

Pris for oppgradering:
Dobbeltrom all inclusive, 2 netter Pr. person:  1.060 kr.
Dobbeltrom all inclusive, 4 netter Pr. person:  2.120 kr.
Dobbeltrom all inclusive, 5 netter Pr. person:  2.650 kr.
Ekstra overnatting:
Dobbeltrom all inclusive Pr. person:  1.180 kr.

Vi bruker cookies til å gjøre hjemmesiden vår mer brukervennlig og relevant for deg, samt til å vise deg målrettede annonser. Du samtykker i dette hvis du klikker videre.

Du kan si nei takk til cookies ved å klikke her. Vi bruker en cookie for å huske ditt nei.

Les mer her.