• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden
ForsideNicaragua

Nicaragua

Bli med på en uforglemmelig reise til Nicaragua og utforsk landets vakre sandstrender, spennende historie og latinamerikanske kultur.

Nicaragua er det perfekte valget for deg som vil oppleve Mellom-Amerikas fascinerende kultur, flotte natur & vennlige lokalbefolkning.

Hvis du har spørsmål, skal du ringe våre reisekonsulenter på telefon 21 95 01 29.

Pga. uroligheter i Nicaragua, anbefaler vi ikke på nåværende tidspunkt å reise til landet. Vi håper at situasjonen forbedres snart, og at det igjen blir trygt å reise til Nicaragua. Kontakt våre reisekonsulenter for mer informasjon eller hold deg oppdatert her.

Hvorfor skal du reise til Nicaragua?

Selv om Nicaragua er det største landet i Mellom-Amerika, er det fremdeles forholdsvis uberørt av turismen. Derfor kaller mange Nicaragua det ”ekte” Mellom-Amerika, der reisende i fred og ro kan oppleve de mange skattene dette spennende landet skjuler.

Nicaragua er det perfekte reisemålet for deg som drømmer om en ferie med plass til både avslapning og store opplevelser. Nicaragua har fantastiske landskaper, autentisk latinamerikansk kultur og en fascinerende historie.

Hva kan du oppleve på våre rundreiser?

Våre reiser til Nicaragua kombineres med fantastiske naturopplevelser i nabolandet Costa Rica.

Når du velger en av våre Nicaragua-reiser, får du derfor både oppleve den interessante latinamerikanske kulturen i Nicaragua og den eksotiske og helt spesielle naturen i Costa Rica.

Så pakk kofferten og slapp av under vaiende palmer langs de flotte sandstrendene. Slentre en tur gjennom Granadas fargerike gater og smak på den fantastiske lokale rommen. Utforsk landets spennende historie og møt den vennlige, spansktalende lokalbefolkningen på et av de mange markedene.

Nicaraguas høydepunkter

Nicaragua har noe for enhver smak. Nedenfor kan du lese mer om noen av de høydepunktene du får oppleve på reisene våre.

Granada – utforsk den fargerike byen fra kolonitiden

Du kan ikke reise til Nicaragua uten å besøke den vakre byen Granada, som trolig er den eldste byene i hele Mellom-Amerika.

Byen ble grunnlagt allerede i 1524 av den spanske oppdagelsesreisende Francisco Hernández de Córdoba og ble raskt et handelssentrum for Spanias koloni i Nicaragua.

I dag kan du fremdeles oppleve den sjarmerende spanskinspirerte stemningen i Granada. Byen har fargerike hus, hyggelige gater og et blomstrende kulturliv med utendørskonserter og små kunstgallerier, kirker fra kolonitiden, flotte plasser og livlige markeder.

Du merker raskt at denne byen har en helt spesiell atmosfære som gjenspeiler fortiden som koloniby.

Isla Ometepe – Nicaraguas vakreste øy

Isla Ometepe er en vulkanøy midt i den enorme Nicaraguasjøen. Øya består av to store vulkaner og er formet som et åttetall.

Her er det fantastisk øystemning med en vennlig lokalbefolkning, flotte regnskoger, deilige strender, brusende fosser og krystallklare laguner.

Den høyeste av de to vulkaner, La Concepcion på 1.613 meter, er stadig aktiv, mens den mindre, Madera på 1.394 meter, har vært i ro i mer enn 1.000 år. Det unike vulkanlandskapet danner en perfekt ramme for eventyrlige opplevelser og avslapning i den frodige naturen.

Nicaraguasjøen – Sentral-Amerikas største sjø

Dra på en seiltur som gir minner for livet og opplev den enorme Nicaraguasjøen, som er større enn hele Vest-Agder fylke! Her har du en utsikt i verdensklasse til sjøens 365 små vulkanøyer.

Nicaraguasjøen har også et helt unikt dyreliv med sjeldne ferskvannshaier og et rikt fugleliv. Så finn frem kameraet og forevig alle de flotte utsiktene fra Sentral-Amerikas største og meget fotogene sjø!

Kombinert reise til Nicaragua og Costa Rica

Våre reiser til Nicaragua er kombinert med eventyrlige opplevelser på en reise til Costa Rica.

Costa Rica er et av verdens vakreste land, et relativt lite land med store naturopplevelser, blant annet:

  • Costa Ricas mest kjente vulkan, Arenal, der du kan nedsenke din kropp i de omkringliggende varme kildene eller gå tur i den flotte nasjonalparken Arenal Volcano.
  • Den fantastiske nasjonalparken Tortuguero, der du kan utforske det mangfoldige dyrelivet, strender, fosser og elver. Parken er dessuten blitt verdensberømt fordi så mange halvskilpadder legger sine egg her.
  • Avslapning på én av Costa Ricas vakre strender, den eksotiske sandstranden Playa Samara, som er omkranset av palmer og et frodig planteliv.

Hvis du har spørsmål om våre rundreiser i Nicaragua

Vi har samlet all praktisk informasjon om reiser til Nicaragua på våre side ”Praktisk informasjon om Nicaragua”.

Reisekonsulentene våre besvarer også gjerne alle dine spørsmål om Nicaragua, hvordan du bestiller eller om de andre reisene vi tilbyr til Mellom-Amerika og Sør-Amerika.

Vi gleder oss til å sende deg ut på ditt livs reise!

Lamatours.no – Drømmereiser til Latin-Amerika

Kontakt reisekonsulent Tom Søndergaard

Skriv til:
info@lamatours.no

Ring til:
21 95 01 29

Åpningstider:
Hverdager fra 9.00 - 16.00

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.

Velkommen til ny design på Lamatours.no

Vi har fått ny design siden du sist besøkte oss, men reisene våre er fremdeles de samme.