Man - Fre 9 - 16
Meny
HomeInfo & KontaktOm Lamatours

Om Lamatours

about-us-NO-LAMA

Lamatours.no drives av Aclass A/S, som også driver Afrikasafari.no og Asiatours.no etter samme gode konsept: spennende reiseprogrammer, ekspertkunnskap, fornuftige priser, personlig service og ikke minst uforglemmelige reiseopplevelser.

Det første reisebyrået, Afrika Safari, ble etablert allerede i 2006. Gjestene tok godt imot reisekonseptet vårt, og i løpet av få år hadde vi gitt tusenvis av reisende deres livs opplevelsesreise. Seks år senere, i 2012, ble Lamatours grunnlagt, med fokus på reiser til Latin-Amerika etter samme gode konsept.

Vi tilbyr i dag rundreiser i 12 forskjellige latinamerikanske land, blant annet populære reisemål som Cuba og Costa Rica.

Les mer om Lamatours’ reisekonsept, og få 5 gode grunner til hvorfor du skal velge oss som ditt byrå for reiser til Latin-Amerika.

Reisekonsept:

Siden starten har vi hatt et helt klart reisekonsept som støtter opp om vår overordnede visjon:

Alle våre gjester skal få en opplevelse for livet, hver eneste gang!

Vi fokuserer på spennende reiseprogrammer til fornuftige priser, ekspertkunnskap og personlig service fra teamet vårt, og ikke minst på uforglemmelige opplevelsesreiser. Det skal være enkelt å velge og bestille ditt livs reise.

Vårt ønske og mål er å gi gjestene våre en større opplevelse enn det de forventer. Vi har hjertet med oss i alt vi gjør, og det bidrar etter vår mening til å støtte opp om vår overordnede visjon.

Siden vi startet med reisekonseptet vårt tilbake i 2006 har interessen vært overveldende. Gjestene er våre viktigste ambassadører, og på grunn av dem har vi opplevd en eksepsjonell vekst og har lyktes med å skape en god virksomhet som kan eksisterte i mange år fremover.

5 grunner til at du skal reise med oss

1) Personlig service fra et engasjert team av spesialister

Lamatours består av et stort team av engasjerte medarbeidere og spesialister med stor erfaring fra reisebransjen og alle våre reisemål i Mellom- og Sør-Amerika.

Vi brenner for reisene våre og vår visjon om at alle gjestene våre skal få en opplevelse for livet på hver eneste reise.

Vi vil gjerne gi deg den best mulige servicen, og det er viktig for oss at du føler deg trygg. Derfor er det alltid mulig å komme i kontakt med oss, både før, under og etter reisen. I tillegg har vi alltid guider meg meget god lokalkunnskap på alle våre reisemål.

2) Stort utvalg av reisemål i Latin-Amerika

Vi bestreber oss på å tilby et stort og spennende utvalg av reisemål i Mellom- og Sør-Amerika.

Aktuelt har vi reiser til 12 forskjellige destinasjoner, og noen av dem er kombinasjonsreiser der du kommer til mer enn ett land.

Vi har valgt våre reisemål utfra hvor vi mener gjestene våre får de mest spennende opplevelsene til den best mulige prisen.

Du kan lese mer om reisene våre til de enkelte landene ved å klikke på reisemålene nedenfor.

3) Gjennomtestede pakkereiser med prisgaranti

Reisene våre er pakkereiser som inkluderer fly, overnatting og interessante utflukter. Vi har satt sammen pakkereisene våre på grunnlag av våre egne erfaringer med reisemålene og med tanke på hva gjestene våre helst vil se og oppleve.

Vi gjennomtestet alle reisene våre fordi det er viktig for oss å levere reiser av høy kvalitet til markedets beste pris. Derfor har vi også prisgaranti på alle reisene våre. Hvis du finner en tilsvarende reise billigere et annet sted, matcher vi prisen OG gir 500 kr. i rabatt per person på kjøpet. Du kan lese mer om betingelsene for prisgaranti her.

Som en del av konseptet vårt kan du se aktuelle priser for alle avreisetidspunkter og -flyplasser på ditt ønskede avreisetidspunkt – selv om du først ønsker å reise neste år.

4) Fleksible avreisedatoer og avreisegaranti

Det skal være så enkelt og fleksibelt som mulig for gjestene våre. Derfor har vi avganger til alle reisemål – året rundt. Så du finner helt sikkert et tidspunkt som også passer for deg.

Vi gir dessuten avreisegaranti. Så når reisen din er betalt, blir den også gjennomført, uansett om du reiser alene eller sammen med andre.

5) Medlemskap av det danske reisegarantifondet

Lamatours er medlem av det danske reisegarantifondet (medlemsnummer 1778).

Det betyr at du har økonomisk sikkerhet og kan få prisen på reisen din refundert, hvis uhellet skulle være ute og den registrerte virksomheten går konkurs. Les mer om Reisegarantifondet her.

Våre søsterreisebyråer

Lamatours drives av Aclass A/S. I tillegg til rundreiser i Latin-Amerika, kan vi også tilby gjestene våre safarireiser til Afrika og eventyrlige rundreiser i Asia.

Våre søsterbyråer har samme konsept og visjon som Lamatours: Pakkereiser med opplevelser for livet til en fornuftig pris og med fleksible avreisedatoer.

Besøk våre søsterreisebyråer: www.afrikasafari.no og www.asiatours.no.

SPØRSMÅL?

Kontakt ekspertene våre nå:
21 95 01 29
info@lamatours.no

Åpningstider:
Hverdager 9 - 16

Topp reiser
Peru med Inka Trek
Peru med Inka Trek
Høydepunkter med 4 dagers Inka-Trek.
 
Opplev Mexico
Opplev Mexico
Bli med på en fortryllende rundreise gjennom Mexico.
 
Argentina og Brasil
Argentina og Brasil
Opplev Buenos Aires, Iguazu-fossen og Rio de Janeiro.
 

Nyhetsbrev

Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev vil du motta en mail ca. 3 ganger om måneden med relevante nyheter, gode tilbud m.m.

Vi bruker cookies til statistikk og målrettet markedsføring hos tredjepart.
Du samtykker i dette ved å klikke deg videre.
Les mer her.