• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden

Overnatting: Peru

Her kan du lese mer om hotellene vi bruker på våre rundreiser til Peru. Du kan i tillegg se bilder av stedene.
Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Hoteller som er inkludert i våre rundreiser

Flower’s House

Aguas Calientes

Dette lille hotellet ligger sentralt i Aguas Calientes, bare 100 meter fra togstasjonen.

Hotellet har 20 rom, og alle rom har WI-FI, kabel-TV, bad, hårtørker og safe.

Hotellet har egen bar og restaurant. I restauranten serveres det frokostbuffet.


Marco Wasi Hotel

Aguas Calientes

Den siste natten på Salkantay-trekket overnatter du på Marco Wasi Hotel som ligger sentralt i Aguas Calientes, rett ved byens hovedgate med massevis av restauranter og kafeer og byens termalbad.

Rommene er enkelt innredet, men alle har radiatorer, kabel-TV, Wi-Fi og eget bad, der du kan ta et velfortjent langt, varmt bad etter 2 dagers vandring i Andesfjellene.

Aguas Calientes ligger ved foten av Machu Picchu, og det tar ca. 30 min. å kjøre dit opp med buss neste morgen. Selv om du drar opp til Machu Picchu tidlig om morgenen, rekker du å få en god buffetfrokost som inneholder flere typer brød, frukt, yoghurt og müsli.


Homestay Amantaní

Amantaní

På Amantani blir du innlosjert hjemme hos en lokal familie. Du får ditt eget rom, men ofte deler du bad og toalett med resten av familien. Forholdene er primitive, men dette oppveies av en fantastisk autentisk opplevelse, der du får nærkontakt med lokalbefolkningen og kan oppleve hvordan de lever helt på nært hold.


Corto Maltes Amazonia

Amazonas

Midt i Amazonas ved elven Madre de Dios ligger denne innkvarteringen med fantastiske omgivelser. Corto Maltes Amazonia har 27 komfortable bungalows bygget i tre. Hver bungalow har et privat bad med varmt vann 24 timer i døgnet, safe og stor terrasse med hengekøyer, hvor man kan nyte den flotte utsikten over Madre de Dios-elven og jungelen omkring. I hagen er det tropiske blomster og trær, samt papegøyer og aper. Lodgen har bar, restaurant og svømmebasseng.


Maison du Soleil

Arequipa

Maison du Soleil ligger 15 minutters gange fra Santa Catalina-klosteret og ikke langt fra Arequipa katedralen og byens sentrale plass, Plaza de Armas.

Hotellet har 20 rom med Wi-Fi, telefon, tv, sikkerhetsboks og eget bad med hårtørker.

Fasilitetene inkluderer en restaurant som serverer peruanske og internasjonale retter samt en takterrasse der du kan slappe av og nyte utsikten til de omkringliggende vulkanene med snøkledte topper.


Casa Andina Standard Colca

Chivay

Casa Andina Standard Colca er et hyggelig og rustikt hotell i Chivay.

Hotellet har 51 rom, alle med eget toalett og bad, sikkerhetsboks og oppvarming, for det kan bli kaldt her om natten på grunn av høyden. Chivay ligger i ca. 3.600 meters høyde.

Hotellet har en liten restaurant, og der serveres det både frokost, lunsj og middag.

Hotellet har dessuten et lite planetarium, der du kan observere og lære mer om de vakre stjernene på nattehimmelen.


Hotel Amerindia

Cusco

Hotellet ligger i det tradisjonelle San Pedro – den historiske delen av Cusco og kun 5 kvartaler fra det sentrale torget og 50 meter fra det lokale markedet.

Hotellet er inspirert av, og bygget av materialer fra kolonitiden. Hotellet har 21 komfortable rom som alle er utstyrt med TV, bad, telefon, hårtørker og klimaanlegg.
Noen av rommene har en vakker utsikt til San Pedro kirken og de omkringliggende fjellene. Hotellet har dessuten safe, internett, bar og restaurant.


Maytaq Wasin Boutique Hotel

Cusco

Maytaq Wasin Boutique ligger sentralt, rett ved Plaza de Armas-plassen, Santa Catalina- klosteret, spennende museer samt butikker og restauranter.

Hotellets 24 rom er komfortable og moderne innredet med TV, Wi-Fi, telefon, sikkerhetsboks samt eget bad med hårtørker.

Gjestene kan spise i restauranten og nyte den fantastiske utsikten over byen og de gamle bygningene fra takterrassen.


Hotel Villa Jazmin

Ica

Villa Jazmin er et miljøvennlig hotell som ligger i et rolig villastrøk bare 8 minutter fra Huacachina-oasen og 5 minutter fra sentrum i byen. Hotellet er omgitt av storslåtte sanddyner, noe som gir det en helt fantastisk utsikt. Hotellet har 30 rom av god størrelse med  Wi-Fi, TV, telefon, takvifte og eget bad. Alle rom har utsikt over haven eller sanddynene. Hoteller har også restaurant, oppvarmet basseng og poolbar.


Teltleir på inkastien

Inkastien

På inkastien til Machu Picchu overnatter du tre netter i telt. Du sover på gode liggeunderlag i firemannstelt. To personer deler ett telt, så det er god plass til bagasjen. Toalettforholdene er primitive og det er ikke rennene vann underveis. Det eneste unntaket er den siste natten, da alle gruppene sover i den samme leiren. Her kan du kjøpe deg et varmt, deilig bad. I den siste leiren er det også en liten butikk der du kan kjøpe drikkevarer og snacks.

Gled deg til å oppleve en stjernehimmel uten lysstøy og ikke minst å våkne opp til utsikten over de vakre Andesfjellene.

Vær oppmerksom på at det kan forekomme endringer i leirplassene på Inkavandringen, avhengig av tilgjengelighet og værforhold.


Allpa Hotel & Suites

Lima, Miraflores

Det elegante Allpa Hotel & Suites ligger i hjertet av Limas moderne bydel, Miraflores, kun få minutters gange fra områdets fine parker, restauranter og kafeer.

Alle hotellets 38 rom er moderne innredet med skrivebord, kabel-TV, Wi-Fi, minibar, aircondition, oppvarming, safe og telefon. Alle rom har også eget bad med hårtørker og gratis toalettartikler.

Hotellet har egen bar og den japansk-inspirerte restauranten Tanuki, der den inkluderte frokost serveres som buffet. Over buffetbordet henger det en stim av koi-fisk i forskjellige farger, noe som bidrar til å gi restauranten et asiatisk preg. I restauranten kan du også smake på japanske retter som teishoku og ramen, samt retter fra det peruanske-japanske fusjonskjøkkenet.


Virreynal Hotel

Lima, Miraflores

Sentralt i bydelen Miraflores og kun 10 minutters gange fra Stillehavskysten ligger Virreynal Hotel. Dette er et sjarmerende og hyggelig hotell som kombinerer nytt og gammelt på en elegant måte. En marmortrapp fører deg inn i resepsjonen, der du blir møtt av imponerende lysekroner, malerier og vakre, gamle forgylte møbler. Hotellets 33 rom er imidlertid moderne innredet, og alle har eget bad, kabel-TV, aircondition og Wi-Fi.

Hotellet har en liten bar og restaurant der det serveres lokale og internasjonale retter.


Casa Andina Standard Nasca

Nazca

Casa Andina ligger sentralt i Nazca, i gåavstand til den hyggelige plassen Plaza del Armas og byens restauranter og kafeer.

De 61 rommene har alle TV, aircondition, bad, safe og gratis Wi-Fi. De er bygget rundt en liten bakgård med grønne planter og et lite svømmebasseng der du kan slappe av og ta en forfriskende dukkert.

Hotellet har egen restaurant der den inkluderte frokosten serveres i buffetform. Restauranten serverer også lunsj og middag.

Hotellet ligger kun 5 minutters kjøring fra flyplassen i Nazca, der de små sightseeing-flyene til Nazca-linjene tar av og lander.


Miranda Hotel

Ollantaytambo

Miranda Hotel ligger i hjertet av inkabyen Ollantaytambo med flott utsikt til Patacancha-elven og de omliggende fjellene.

Hotellet er bygget i harmoni med omgivelsene og består av 16 store rom med utsikt til en liten hage. Rommene er innredet i peruansk stil med varme farger og tregulv. Alle rom har Wi-Fi, telefon, sentralvarme og eget bad.

I restauranten serveres det peruanske retter.


Hotel Hacienda Puno

Puno

Hotellet ligger kun ett kvartal fra hovedgaten i Puno. Fra restauranten kan du nyte utsikten over Titicaca- sjøen. Restauranten serverer lokal peruansk mat, og ifølge hotellet har de byens beste bar!

De 58 rommene har TV, telefon, eget bad og hårføner.


Qelqatani Hotel

Puno

Det hyggelige, familieeide Qelqatani Hotel ligger rett ved Punos sentrale plass, Plaza de Armas.

Byens aller største trekkplaster er Titicaca-sjøen, som er verdens høyest beliggende navigerbare sjø, i hele 3.812 meters høyde.

Hotellet har 42 rom som alle har TV, telefon, bad, oppvarming, safe og Wi-Fi.

Hotellets fasiliteter inkluderer dessuten egen restaurant, bar og kafe.


Teltleir på Salkantay-vandringen

Salkantay-vandringen

På Salkantay-vandringen overnatter du i telt i Andesfjellene, i nærheten av tradisjonelle peruanske landsbyer. Du sover på medbragte madrasser i romslige telt. Toalettforholdene er primitive, og det er ikke rennende vann tilgengelig underveis på selve vandringen.

Du trenger ikke selv tenke på å frakte telt og madrasser mellom overnattingsstedene – det klarer guiden og bærerne med hjelp av de transporthestene som også er med på turen. De sørger også for transport av all mat til måltidene, spisetelt og tilhørende bord og stoler samt din personlige bagasje, som kan veie opptil 6 kg.

Gled deg til å oppleve den imponerende og uforstyrrede naturen i Andesfjellene og en flott stjernehimmel om kveldene.

Superior-hoteller - oppgradering

Hotel El Mapi

Aguas Calientes

Hotel El Mapi er et økovennlig hotell som ligger i sentrum av Aguas Calientes, med kort avstand til byens sentrum og museer.

Hotellets restaurant serverer sunne, økologiske og lokale råvarer. Det er mulig å få både frokost, lunsj og middag. Rommene har internett, bad, TV, sikkerhetsboks og telefon.


Hotel La Cabaña

Aguas Calientes

Hotellet ligger ikke langt fra Machu Picchu. Det har 20 komfortable rom med flislagt gulv og bjelker som gir rommene et rustikt utseende. Det er utsikt over fjellene. Rommene har vaskemaskin/tørketrommel, bad, WIFI-tilgang, TV, telefon, safe og minibar. Rengjøring tilbys daglig. I tillegg har hotellet restaurant.


Hotel Pozo Del Cielo

Colca Canyon

Dette sjarmerende og rustikke hotellet ligger i Colca Canyon omgitt av den spektakulære Andes-naturen. Det er ikke langt til byen Chivay. Den praktiske beliggenheten litt utenfor byen gir en god mulighet til å utforske de omkringliggende landsbyene og den vakre naturen som har gjort Colca Canyon så berømt. Hotellet har 20 rom og er innredet med malerier av den lokale naturen, steingulv og tremøbler. Rommene har enkel innredning og de er alle utstyrt med bad med varmt vann og varme. Det tilbys romservice og det er mulighet for klesvask og for å bruke hotellets restaurant og bar.


Casa Andina Premium Cusco

Cusco

I hjertet av det koloniale Cusco ligger dette hotellet med utsikt til Limacpampa torg. I kort avstand finnes shoppingmuligheter og restauranter. I tillegg ligger Cuscos beste severdigheter heller ikke langt unna bl.a. den mest berømte, Koricancha, inkaenes berømte soltempel. Hotellet har 94 rom og de er alle utstyrt med surstoffapparat mot høydesyke, varme, bad, telefon, internett, kaffemaskiner og safe. I tillegg tilbyr hotellet romservice og klesvask, og det er mulig å bruke hotellets gourmetrestaurant med spesialiteter fra Andes-regionen.


Hotel Jose Antonio

Cusco

Hotel José Antonio ligger i sentrum av Cusco, som er en av Sør-Amerikas eldste byer. Hotellet er ganske nytt og bygd i moderne arkitektur, men det har også detaljer fra kolonitiden.

Restauranten og baren serverer både lokale og internasjonale retter. Alle de 126 rommene har TV, sikkerhetsboks, telefon, minibar, eget bad og hårføner.


Hotel Sonesta Posada del Inca

Lake Titicaca, Puno

Hotellet ligger rett ved Titicaca-sjøen med en fantastisk utsikt over verdens største navigerbare sjø fra alle rom, samt fra baren og restauranten. Her møter du en varm og tradisjonell peruansk gjestfrihet. Der er 5 km til sentrum av Puno og alle severdighetene.

Hotellet har 62 rom som alle er utstyrt med TV, aircondition, telefon, safe og bad med hårtørrer. Fra rommene har du panoramautsikt over innsjøen med verdens høyeste beliggenhet, som er omgitt av snødekte fjell.

Restauranten serverer både lokale og internasjonale retter, og etterpå kan man slappe av i den hyggelige baren.


Jose Antonio Executive Hotel

Lima

I det eksklusive Miraflores og bare 20 minutter fra Limas historiske sentrum ligger dette deilige hotellet i et godt kvartal med restauranter og gode shoppingmuligheter.

Hotellet har 84 komfortable rom som alle er utstyrt med TV, bad, telefon, radio, safe, minibar og hårtørrer. I tillegg tilbyr hotellet romservice, klesvask og internett-tilgang. Det er også mulig å bruke baren og restauranten med utsøkte peruanske og internasjonale retter.

Vi bruker cookies til å gjøre hjemmesiden vår mer brukervennlig og relevant for deg, samt til å vise deg målrettede annonser. Du samtykker i dette hvis du klikker videre.

Du kan si nei takk til cookies ved å klikke her. Vi bruker en cookie for å huske ditt nei.

Les mer her.