TRYGGHETSGARANTI - LES MER
ForsideNyheter og reiseartiklerFantastiske strender på Cuba

Fantastiske strender på Cuba

11.03.2020
Vis alle innlegg

varaderointro

Cuba er et fantastisk land med en spennende historie, interessant kultur og enestående naturopplevelser.

På Cuba finner du også flere vakre, idylliske sandstrender med krystallklart, asurblått hav.

På reisene våre kan du velge mellom flere av Cubas aller beste strender. Drømmer du om å nyte livet på en av landets hvite sandstrender?

Finn ut hvilken av Cubas strender du skal velge nedenfor.

Varadero – et uforglemmelig strandparadis

varadero

Varadero er Cubas største og mest populære strandområde, og det ligger cirka 2,5 timers kjøring fra hovedstaden Havanna.

På den 20 kilometer lange strandtungen blir du møtt av fin myk sand, asurblått hav og palmer som vaier rolig i vinden.

Stranden er full av liv og mennesker som nyter livet og Varaderos skjønnhet. Når du først har opplevd Varadero-stranden, vil den flotte kombinasjonen av idyllisk strand og fantastisk god stemning gi deg minner for livet.

I dette strandparadiset har du gode muligheter til å dykke, drive med sports- og vannsportsaktiviteter, spise på områdets mange restauranter, slappe av i solen eller dra på utflukter både over og under Varaderos klare hav.

Vi tilbyr Varadero både som en del av utvalgte reiser og som forlengelsesmulighet.

Opplev eller velg Varadero på disse reisene:

Jibacoa – Cubas best bevarte hemmelighet

jibacoa

På Cubas nordkyst, omgitt av vakker natur, finner du den vakre byen Jibacoa. Den ligger på kyststrekningen mellom Havanna og Varadero.

Stranden har en avslappet atmosfære, og her ligger det bare noen få hoteller. Her kan du komme helt ned i gir og glede deg over at det ennå ikke er så mange som har oppdaget denne lille, skjulte strandperlen.

Jibacoas sand er hvit og silkemyk. Havet er klart, med de vakreste blåfarger. Bak stranden ligger det et frodig, kupert landskap som frister til fine fotturer for alle som har lyst til å bevege seg litt.

Når du er ferdig med å nyte solens varme stråler eller vandre i den flotte naturen, kan du iføre deg snorkle- eller dykkerutstyr og dra på eventyr under havet. Her kan du finne to forskjellige skipsvrak: et sunket frakteskip og et militærskip.

Vi tilbyr Jibacoa som forlengelsesmulighet på utvalgte reiser.

Velg Jibacoa på disse reisene:

Cayo Santa María – et ekte øyparadis

cayo santa maria

Cirka 6 timers kjøring øst for Havanna finner du øya Cayo Santa María. Den er forbundet med Cubas nordkyst via en demning.

Strendene på Cayo Santa María er perfekte for alle som ønsker å tilbringe solrike og avslappende dager på et av Cubas mest idylliske steder.

Her finner du spektakulære strender med et vakkert, klart hav og en rolig stemning som gjør Cayo Santa María til et ekte øyparadis.

Til tross for at øya er det perfekte stedet å slappe av, har du fremdeles mulighet for å dykke og snorkle blant havets fargerike koraller og oppleve det fascinerende livet under havet. Du kan også prøve deg på havfiske.

Bli med på kjøreturen fra fastlandet til Cayo Santa María og få en idyllisk og fantastisk strandopplevelse.

Opplev Cayo Santa María på denne reisen:

Guardalavaca – flott korallrev og autentisk stemning

guardalavaca

På den østlige delen av Cubas nordlige kyst ligger Guardalavaca, og dette er det perfekte stedet å nyte krystallklart vann og et flott korallrev.

Da Christopher Columbus så Guardalavaca for første gang sies det at han beskrev stranden som en av de vakreste han noensinne hadde sett – og ikke uten grunn.

Denne stranden strekker seg over 1 500 meter med glitrende og kritthvit sand, mens lange rekker av palmer former en grense mot det bakenforliggende landskapet. Bak stranden er landskapet kupert, med mange sukkerrørplantasjer.

Guardalavaca har en autentisk og fredelig atmosfære, og ved korallrevet rett utenfor kysten kan du snorkle og oppleve fisk og koraller i alle regnbuens farger.

Besøk Guardalavaca på din reise til Cuba hvis du vil oppleve et ekte strandparadis.

Opplev Guardalavaca på denne reisen:

TourCompass – Fra turist til eventyrreisende