• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden

Overnatting: Costa Rica

Her kan du lese mer om hotellene vi bruker på våre rundreiser til Costa Rica. Du kan i tillegg se bilder av stedene.
Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Hoteller som er inkludert i våre rundreiser

Finca Maresia

Drake Bay

Midt i den frodige regnskogen ved Drake Bay finner du det fredfulle hotellet Finca Maresia, bare 1-2 kilometer fra stranden og byen. Med sin beliggenhet midt i naturen er dette stedet som en deilig liten oase etter en dag full av spennende opplevelser.

Hotellets 8 fine bungalower ligger på små høyder i hotellets kuperte landskap, og hver bungalow har plass til opptil 4 personer. Alle er innredet med takvifte, safe, myggnett over sengene og privat bad med hårtørker og toalettartikler. Til hver bungalow hører også en veranda med et par hengekøyer, og der kan du slappe av etter en opplevelsesrik dag og nyte de naturskjønne omgivelsene. Der kan du også være så heldig å få se papegøyer, tukaner, kolibrier eller andre eksotiske fugler fly forbi.

Du kan også nyte omgivelsene fra loungeområdet og restauranten på den store overdekte terrassen der frokost (inkludert), lunsj og middag serveres. Middagen er en opplevelse i seg selv, for her inneholder menyen flere retter som spises sammen med de andre gjestene rundt et stort bord. Her hygger man seg sammen og utveksler dagens erfaringer. Vær oppmerksom på at middagen må reserveres ved frokosten og ikke er inkludert.

Det er gratis Wi-Fi på hotellet.


Hotel Lomas del Volcan

La Fortuna

Lodgen ligger i naturskjønne omgivelser med flere stier rundt i området. Alle rommene har utsikt til Arenal vulkanen, direkte utgang til den fantastiske hagen hvor det er mulig å se flere forskjellige dyr.

Den hyggelige restauranten tilbyr alle måltider, og frokost er inkludert i prisen.
Ønsker du å dra inn til sentrum, tar det ca. 5 minutter med taxi.
Restauranten og svømmebassenget ligger også med utsikt til Arenal vulkanen!
Alle de 47 rommene er utstyrt med aircondition, safe, hårtørker og wi-fi.


Hotel Monte Real

La Fortuna

Monte Real har flott utsikt til den majestetiske vulkanen Arenal og en fantastisk beliggenhet ved Burio-elven og en liten skog, der du kan se leguaner, ekorn, dovendyr, frosker, fargestrålende fugler og vakre sommerfugler. 200 meter fra hotellet ligger sentrum i La Fortuna med butikker og restauranter.

Rommene er utstyrt med TV, kaffefasiliteter, klimaanlegg, Wi-Fi, kjøleskap og sikkerhetsboks og har eget bad med hårtørker samt terrasse eller balkong med utsikt til hagen.

Hotellet har et lekkert bassengområde med solsenger der du kan slappe av, nyte de frodige omgivelsene og lytte til skogens mange lyder.


Hotel Costa Verde

Manuel Antonio

Hotel Costa Verde er et tropisk costaricansk paradis som ligger i frodige, grønne omgivelser kun 1 km fra den verdensberømte nasjonalparken Manuel Antonio og bare 300 meter fra Playa Espadilla Norte- stranden.

Costa Verde har 70 romslige værelser med balkong, der du kan beundre den fantastiske utsikten til Stillehavet og de frodige omgivelsene. Værelsene er utstyrt med klimaanlegg, TV, Wi-Fi, sikkerhetsboks, kjøleskap, kaffemaskin, tekjøkken med mikrobølgeovn og privat bad med hårtørker.

Hotellet har 3 svømmebasseng, så uansett hvor værelset ditt befinner seg, har du alltid et basseng like i nærheten.

I hotellets 4 restauranter og barer kan du nyte lekre costaricanske og internasjonale retter og fargerike cocktails.


Tabulia Tree Hotel & Villas

Manuel Antonio

Det sjarmerende Tabulia Tree Hotel & Villas ligger midt i frodige, grønne omgivelser cirka et kvarters kjøretur fra fantastiske Manuel Antonio nasjonalpark og de nydelige, hvite sandstrendene Playa Espadilla og Playa Manuel Antonio.

Hotellet har bare 25 rom, innredet i en rustikk costaricansk stil med varme farger. Alle rommene er utstyrt med aircondition, takvifte, flatskjerm-TV, sikkerhetsboks, te-/kaffefasiliteter og privat bad med hårføner og toalettartikler. Det er dessuten en felles veranda utenfor rommene, hvor du kan lene deg tilbake og nyte de regnskogaktige omgivelsene. Kanskje er du heldig og ser aper i trærne eller andre av skogens beboere som passerer forbi.

Hotellets restaurant og bar Bambu Jam har en hyggelig jungelstemning med tresøyler og -møbler, stråtak og utsikt til de frodige omgivelsene. Det er også her den inkluderte frokosten blir servert. Om ettermiddagen og kvelden kan du bestille både lokale og internasjonale retter. I barområdet kan du spille biljard eller bare slappe av mens du nyter en kald øl, en frisk smoothie, en lekker cocktail eller den costaricanske nasjonaldrikken, Guaro.

Hotellet har et flott svømmebasseng der du kan slappe av eller ta deg en forfriskende dukkert.
En skyttelbuss kjører forbi hotellet cirka én gang i timen, og kan ta deg med ned til Manuel Antonio by, nasjonalparken og de vakre strendene, hvis du heller vil bade i havet. Det er lett og rimelig å komme seg frem og tilbake.

Det er gratis Wi-Fi i hotellets restaurant og ved svømmebassenget.


Hotel Poco a Poco

Monteverde

Et moderne hotell med god beliggenhet i forhold til Santa Elena, som er et område med mange butikker og restauranter.

Tåkeregnskogen er også bare 15 minutter unna. Det er et stor overbygget oppvarmet svømmebasseng, poolbar, badstue, fitnessrom, spa & wellness samt en meget god restaurant.

Hotellets 32 standardrom er alle utstyrt med telefon, TV, kaffemaskiner, hårtørrer og safe.


Monteverde Country Lodge

Monteverde

Sjarmerende Monteverde Country Lodge ligger i frodige, grønne omgivelser i den lille landsbyen Santa Elena i Monteverde-området, som er best kjent for sin tåkeregnskog. Lodgen er i gangavstand til mange lokale restauranter og forskjellige spennende sentre for sommerfugler, insekter og slanger.

Alle lodgens 60 rom er inspirert av den opprinnelige stilen til de første fjellhyttene i Monteverde, og innredet med tremøbler og varme farger. Rommene er utstyrt med kabel-TV, telefon, sikkerhetsboks, kaffemaskin og eget toalett og bad. Utenfor er det felles veranda, og her kan du sette deg i en av stolene og slappe av.

Lodgens restaurant serverer både tradisjonelle costaricanske retter og retter fra det internasjonale kjøkken. Det er også her den inkluderte frokosten blir servert. Her kan du også være heldig å oppleve livemusikk med lokale artister mens du spiser eller tar deg et glass vin. Om ettermiddagen kan du slappe av med en kopp kaffe og en god bok i lodgens loungeområde eller i den trivelige hagen med fontener, benker og mange grønne planter.

I lodgens fellesområder er det gratis Wi-Fi.


Hotel Giada

Playa Samara

Dette hyggelige lille hotellet er et perfekt utgangspunkt både for å slappe av på stranden og utforske de omliggende områdene. Her bor du bare få minutters gange fra den vakre stranden og i nærheten av både restauranter og butikker i den lille byen Samara.

Rommene har en rustikk innredning og er alle utstyrt med TV, taktvifte/klimaanlegg, sikkerhetsboks og hårtørker. Alle værelser har dessuten egen balkong eller terrasse.
Hotellet har to svømmebassenger, restaurant og bar og den frodige hagen får ofte besøk av aper og fargerike fugler.


Ara Ambigua Lodge

Puerto Viejo de Sarapiqui

Ara Ambigua Lodge ligger Idyllisk til, i tropisk regnskog.

Hotellet har 45 rom som alle har aircondition, WI-FI, TV og egen terrasse.

Måltidene kan du nyte i hotellets rustikke restaurant i tropiske omgivelser med lyden av fugler i bakgrunnen. Her serveres det både lokale og internasjonale retter.

I den hyggelige hagen kan du slappe av på en solseng ved hotellets svømmebasseng. De minste kan boltre seg i barnebassenget.


La Quinta

Puerto Viejo de Sarapiqui

La Quinta er en øko-lodge bygget i harmoni med de frodige omgivelsene. Lodgen er fra 1993 og er opprinnelig en gammel farm. Da stedet ble overtatt var de fleste grønne områdene ryddet. Det ble derfor plantet trær og etablert levesteder for sommerfugler, frosk, små pattedyr og fugler.

Lodgen har 28 rom som er utstyrt med klimaanlegg og hårtørrer. Alle rommene har i tillegg veranda med hengekøye og gyngestoler, hvor du kan nyte de tropiske hagene og skogens mange lyder.

Restauranten serverer internasjonale retter. Frukt og grønnsaker er fra egen hage.

Lodgen har basseng, og det er mulighet for en avslappende massasje i spaet som ligger ved elven.


Azania Bungalows

Puerto Viejo de Talamanca

Bare et steinkast fra den vakre stranden Playa Cocles og få kilometer fra Puerto Viejo de Talamanca finner du den fredfulle lodgen Azania Bungalows. Den harmonerer perfekt med de frodige karibiske omgivelsene.

Lodgens 10 sjarmerende og tradisjonelle bungalower er omgitt av frodige planter og trær som skaper en avslappende tropisk stemning. Hver bungalow har plass til opptil 4 personer, og det er god høyde under taket, noe som sørger for naturlig luftsirkulasjon. Alle lodgens bungalower er innredet med flatskjerm-TV, mini-kjøleskap, safe, takvifte, myggnett over sengene og privat bad med hårtørker. Hver bungalow har også privat veranda med en hengekøye der du kan ligge og slappe av og bare nyte omgivelsene.

I den hyggelige strådekte restauranten og baren serveres det tropisk frokost, forfriskende drinker og retter fra det argentinske kjøkkenet kombinert med costaricanske ingredienser og smaksopplevelser.

Ved siden av restauranten ligger lodgens svømmebasseng med jacuzzi midt i de tropiske hagene. Her kan du avkjøle deg etter en dag full av aktiviteter eller bare slappe av og sole deg. Du kan også gå ned til Playa Cocles og legge deg ned i sanden mens du ser på alle som surfer i de karibiske bølgene. Du kan også leie en sykkel på lodgen og utforske området.

Det er gratis Wi-Fi på lodgen.


Cañón de la Vieja Lodge

Rincon de la Viéja

Lodgen ligger i skjønne, grønne og rolige omgivelser. De 50 rommene er bygget i naturlige materialer og har alle privat bad/toalett og aircondition. I tillegg har rommet egen varanda ut mot hagen.

Lodgen har også spa med mulighet for et gjørmebad i elven, svømmebasseng og boblebad, samt bar og restaurant. I restauranten er det utsikt til en liten canyon med hengebruer. Til de eventyrlystne er det mulighet for kjøp av ekstraturer; zip-lining, rappelling, klatring, rafting mm. på lodgen.


Hotel Hacienda Guachipelin

Rincon de la Vieja

Dette hyggelige øko-turist-hotellet ligger like ved selve nasjonalparken Rincon de la Vieja. Hotellet er omgitt av en flott hage med eksotiske blomster og trær som tiltrekker mange ulike fuglearter. Der er et utsiktspunkt fra hotellet, hvor man har en fantastisk utsikt til vulkanene Rincon de la Vieja og Santa Maria, og på en klar dag til Stillehavskysten.

Hotellet har et svømmebasseng som er fylt med naturlig kildevann fra vulkanen. Det er 54 rom som alle har en liten veranda hvor man kan nyte utsikten til vulkanene og haciendaen. På rommet er det klimaanlegg, sikkerhetsboks og TV.


Sueños del Bosque Lodge

San Gerardo de Dota

Beliggende i frodige omgivelser i utkanten av Los Quetzales nasjonalpark finner du den flotte Sueños del Bosque Lodge, bare et steinkast fra Savegre-elven. Lodgen er derfor det perfekte utgangspunktet for oppdagelsesferder i naturen eller ren avslapning.

Lodgens 10 bungalower er bygd av tre og innredet i varme farger med fine trepaneler på veggene, og med to dobbeltsenger har de plass til opptil til 4 personer. Bungalowene har Wi-Fi, kabel-TV, kjøleskap, eget bad med toalettartikler og hårtørker samt et lite sofaområde der du kan sitte og slappe av. Hver bungalow har også en veranda der du kan kose deg og nyte de frodige omgivelsene.

I restauranten kan du bestille både tradisjonelle costaricanske og europeiske retter tilberedt av lokale ingredienser mens du nyter utsikten til den frodige naturen rundt lodgen. Det er også her den inkluderte frokosten blir servert.

Rundt lodgen er det turstier der du enten kan vandre selv eller kjøpe en guidet tur og lære mer om floraen og faunaen i området. Du kan også gå over den 80 meter lange hengebroen som ligger bare 75 meter fra restauranten, ta en båttur på den lille sjøen ved lodgen eller ta en ridetur på lodgens område.


Holiday Inn San José-Aurola

San José

Holiday Inn San José-Aurola finner du i San Josés historiske bydel, i nærheten av området Barrio Amón med gamle, koloniale herskapshus, som nå fungerer som gallerier. Du er i gangavstand til nasjonalmuseet, jademuseet og Mercado Central, hvor du kan shoppe og spise på små, lokale restauranter.

Alle hotellets 195 elegante rom er innredet i varme farger med komfortable senger og et stort vindusparti hvor du har utsikt over San José og fjellene i horisonten. Alle rommene har aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, sikkerhetsboks, kaffemaskin, minibar og eget bad med hårføner og toalettartikler.

På hotellet er det to restauranter. Tropicana er en buffetrestaurant som serverer både internasjonale og lokale retter. Det er her den inkluderte frokosten serveres. Den elegante restauranten El Mirador i 17. etasje serverer litt finere internasjonale retter, som du kan nyte med fantastisk utsikt over byen. Du kan også sette deg i en av loungestolene og drikke en cocktail i hotellets egen bar, La Palma Bar. Det er dessuten mulig å bestille romservice.

Hotellet har også et innendørs svømmebasseng, hvor du kan ta deg en dukkert eller bare slappe av i loungestolene. Ved svømmebassenget er det også mulighet til å bestille mat og drikke. I tillegg finnes det et fitnessenter med et godt utvalg av treningsutstyr.


Hotel Sleep Inn

San José

I hjertet av San José og i gåavstand til Plaza de la Democracía, Nasjonalmuseet, supermarkeder og mange restauranter ligger Hotel Sleep Inn.

Rommene er smakfullt innredet i dempende farger, og alle har klimaanlegg, TV, mikrobølgeovn, kjøleskap og te-/kaffe-fasiliteter. Alle rom har eget bad. Hotellet har gratis Wi-Fi, og restauranten serverer gratis frokostbuffé.

Til tross for den sentrale beliggenheten ligger Sleep Inn kun 20 minutters kjøring fra den internasjonale flyplassen i San José, og hotellet har også på gode parkeringsmuligheter.


Laguna Lodge

Tortuguero

Laguna Lodge ligger midt i den frodige jungelen ved nasjonalparken Tortuguero. Beliggenheten, på et smalt stykke land med Tortugueros største kanal på den ene siden og Det karibiske hav på den andre, er helt unik.

Lodgen har 106 rustikke rom som alle er enkelt innredet, men har eget toalett/bad, takvifte, safe og en liten terrasse med utsikt til den frodige hagen.

Tortuguero har fantastiske kanaler, elver og våtmarker som er habitat for mange interessante dyrearter og eksotiske planter. Når ikke du er på utflukt, kan du slappe av i de vakre omgivelsene på lodgen, hoppe i svømmebassenget, vandre på en av de små stiene i området eller på stranden, ta en tur til froskedammen eller bare slappe av og nyte en drink i baren.
Alle måltider blir servert i lodgens hyggelige restaurant med utsikt over kanalen.

Det er Wi-Fi i lodgens lobby og restaurant.


Mawamba Lodge

Tortuguero

Innkvarteringen ligger i en stor tropisk hage like ved kanalene, Det Karibiske Hav samt den lille byen Tortuguero.

Det er en restaurant ved svømmebassenget, bar, kafeteria med WI-FI-tilgang, svømmebasseng, oppmerkede turstier, gratis adgang til en park med sommerfugler, frosker og iguana (langhalet firfisle). De 54 hyggelige rommene er alle utstyrt med veranda med utsikt til hagen. Det er takvifte, safe og selvfølgelig bad/toalett på rommet.


Guayabo Lodge

Turrialba

Knapt 30 minutters kjøring fra nasjonalmonumentet Guayabo finner du den sjarmerende Guayabo Lodge i vakre omgivelser med utsikt til fjell, daler, elver og den aktive vulkanen Turrialba. Med sin beliggenhet 1500 meter over havet har ikke bare lodgen en fantastisk utsikt over området, det er også behagelig kjølige temperaturer her. Det kan derfor også være en god ide å ta med en varm genser til kjølige kvelder.

Lodgens 28 rom er innredet i ulike fargetemaer og dekorert med lokal kunst som harmonerer fint med naturen omkring. Alle rom har eget bad med hårtørker, toalettartikler og dusj med varmt vann. Fra alle rommene er det utsikt til enten Turrialba-vulkanen eller -dalen.

På lodgens restaurant og bar kan du spise costaricanske retter og drikke eksotiske cocktails mens du nyter den fine utsikten. Det er også her den inkluderte frokosten serveres.

Om ettermiddagen kan du enten gå på oppdagelsesferd i området rund lodgen eller slappe av i loungeområdet med en god bok. Du kan også kjøpe et matlagingskurs på lodgens egen kokkeskole, og der lærer du å tilberede en 3-retters costaricansk middag som du deretter spiser sammen med et glass vin.

Det er gratis Wi-Fi i lodgens fellesområder.

Superior-hoteller - oppgradering

Hotel Arenal Springs

La Fortuna

Dette hotellet er et av 7 resort-hoteller med den mest spektakulære utsikten i verden ifølge CNN. Hotellet ligger i en fjellside bare 6 km fra vulkanen Arenal, og har derfor en fantastisk utsikt til vulkanen, den skogkledte dalen og de små landsbyene. Dette resortet har 18 større eller mindre bassenger med forskjellige vanntemperaturer.

Det er forskjellige restauranter med hver sin spesialitet, bl.a. en lekker sushi-restaurant.
Det er et stort spa- og fitnessområde. Alle rom har egen privat terrasse med utsikt over vulkanen, hengekøyer, aircondition, flatskjerms-TV, adgang til Wi-FI, telefon, minibar/kjøleskap. Et resort man rett og slett ikke har lyst til å reise fra.


Arenas del Mar Beachfront & Rainforest Resort

Manuel Antonio

Det eksklusive Arenas del Mar Beachfront & Rainforest Resort ligger i frodige grønne omgivelser, rett ved de flotte strendene Playa Playitas og Playa Espadilla, og har en enestående utsikt til det krystallklare havet og den fantastiske nasjonalparken Manuel Antonio.

Resorten har bare 38 rom, og de er innredet i minimalistisk costaricansk stil. Alle rom har aircondition, takvifte, Wi-Fi, TV, safe, kaffefasiliteter og eget bad med toalettartikler. Alle rom har også en hyggelig liten balkong.

Resortens to restauranter serverer mye godt, både for gastronomer og sultne eventyrere. Her kombinerer kokken lokale og bærekraftige ingredienser med den costaricanske ”Pura Vida”-filosofien. Din inkluderte à la carte-frokost serveres på restauranten på selve resorten, der du også kan spise middag med utsikt til nasjonalparken. Den andre restauranten finner du i resortens private del av Playa Playitas-stranden. Her serveres det både lunsj og middag i tropiske omgivelser.

Hvis du vil nyte livet og slappe helt av, har resorten to deilige svømmebasseng: ett på selve resorten og ett på den private delen av Playa Playitas. Når dagen blir til kveld, kan du sette deg til rette med en mojito ved resortens svømmebasseng eller gå ned til en hammock på stranden og nyte den fantastiske solnedgangen over Stillehavet.

På resorten kan du også lære å lage tortillas på den costaricanske måten, ta en yogaøkt eller unne deg velgjørende spabehandlinger på resortens wellnessenter Las Brisas.


Sí Como No Resort

Manuel Antonio

Sí Como No Resort ligger på en frodig bakketopp midt i Manuel Antonios naturskjønne omgivelser. Fra resortens svømmebasseng og terrasser med frodig vegetasjon har du derfor flott utsikt over den spektakulære Manuel Antonio nasjonalpark og det glitrende turkisblå havet.

Resorten har i alt 58 rom, der designen og komforten går perfekt sammen med de tropiske omgivelsene og den avslappede costaricanske stemningen. Resultatet er et sted du virkelig vil føle deg vel. Alle rom har minibar, aircondition, takvifte. safe, telefon og eget bad. I tillegg har rommene privat balkong, og der kan du sitte og nyte utsikten til den frodige regnskogen.

På resorten er det to restauranter, og begge vil gi deg ekte costaricanske kulinariske opplevelser. I den avslappede Rico Tico Jungle Grill kan du få autentiske costaricanske retter, og i den mer elegante Claro Que Seafood Grill serveres det fisk og skalldyr som er tilberedt på den costaricansk måten. Begge restauranter har utsikt til den grønne regnskogen og Stillehavet.

Resorten har to svømmebasseng der du kan få deg en forfriskende dukkert. Det ene bassenget har vannsklie og en liten bassengbar. Du kan svømme bort til den og få deg en forfriskning. Det andre bassenget er roligere, og for alle som gjerne vil slappe av med en god bok og nyte de vakre omgivelsene.

Hvis du har lyst på enda litt mer velvære, kan du kjøpe massasje og andre wellness-opplevelser på resortens spa. Resorten har også en liten suvenirbutikk, og der kan du kjøpe lokalt håndverk og andre fine ting å ta med hjem.

Det er gratis Wi-Fi i resortens fellesområder.


Nammbú Beachfront Bungalows

Playa Carrillo

Det familieeide hotellet Nammbú Beachfront Bungalows ligger på en liten høyde bare noen få hundre meter fra den vakre stranden Playa Carrillo. Herfra har du en fantastisk utsikt over Carrillo-bukten med den hvite, uberørte sandstranden med turkist vann og frodige grønne omgivelser som bakgrunn.

Hotellet består av stråtekkede bungalower i jordnære farger som skjuler 63 romslige rom. Alle rommene er innredet med behagelige senger, sofa, skrivebord, minibar og -kjøleskap, sikkerhetsboks, aircondition, flatskjerm-TV, telefon, kaffemaskin og et privat bad med hårføner. Det hører også en balkong eller terrasse til hvert rom. Her kan du sitte og slappe av mens du nyter de avslappende omgivelsene.

I hotellets restaurant kan du nyte den inkluderte frokosten enten inne eller ute på den overdekkede terrassen med en storslått utsikt. I restauranten kan du dessuten smake på både lokale costaricanske retter og retter inspirert av det vestlige kjøkken. Har du lyst på en eksotisk cocktail, kan den bestilles i hotellets lille bar, som ligger ved siden av svømmebassenget.

Hvis dagen går ut på ren avslapping, kan du flyte i svømmebassenget eller bare hvile deg i solsengene mens du nyter utsikten til stranden. Du kan også sette deg inne i loungen med en god bok, eller ta et håndkle under armen og gå og legge deg under en svaiende palme på den nydelige stranden.
Har du lyst til å være aktiv, kan du leie sykkel, bestille en leksjon i surfing eller utendørs yogatimer på hotellet.

Det er gratis Wi-Fi i hotellets fellesområder.

NB: Prisene er ikke gyldige over jul og nyttår samt i påsken. Spør oss om prisen, hvis du skal reise i denne perioden.

Pris for oppgradering:
Standard rom, 2 netter Pr. person:  1.325 kr.
Standard rom, 3 netter Pr. person:  1.990 kr.
Standard rom, Ekstra overnatting Pr. person:  1.095 kr.

Villas Playa Samara

Playa Samara

Villas Playa Samara ligger ut mot Stillehavet på Costa Ricas nordvestlige kyst, ned til den 7 km lange sandstranden Samara, en av Costa Ricas mest uberørte strender.

Resorten har i alt 124 store, lyse og komfortable rom og villaer, alle med aircondition, Wi-Fi, sikkerhetsboks, minibar, kaffe/te-fasiliteter samt bad med hårtørker. Fra terrassen har du utsikt til de frodige hagene der du kan være så heldig å oppleve et interessant dyreliv.

I restauranten serveres det internasjonale retter, og i baren kan du nyte fargerike cocktails.

Hvis du vil slappe av, kan du ta en dukkert i bassenget, slappe av i boblebadet, bli skjemt bort i spaavdelingen eller lese en god bok under en vaiende palme.

Det er også mulighet til å være aktiv både til lands og til vanns med treningsrom, sykkelleie, ridning, snorkling og kajakkpadling. Du kan også bli med på båttur, delfinsafari og solnedgangsturer.

NB: Prisene er ikke gyldige over jul og nyttår samt i påsken. Spør oss om prisen, hvis du skal reise i denne perioden.

Pris for oppgradering, 2 netter:
Deluxe rom med all-inclusive Pr. person:  2.000 kr.
Junior suite beachfront med all-inclusive Pr. person:  3.335 kr.
Pris for oppgradering, 3 netter:
Deluxe rom med all-inclusive Pr. person:  3.000 kr.
Junior suite beachfront med all-inclusive Pr. person:  5.000 kr.
Pris for ekstra overnatting:
Deluxe rom Pr. person:  1.435 kr.
Junior suite beachfront Pr. person:  2.100 kr.

Borinquen Resort

Rincon de la Vieja

Resort har en deilig beliggenhet ved foten av fjellene og tett på nasjonalparken. Det er et naturskapt basseng omkranset av den tropiske skogen.

Her er det en mer formell restaurant som for det meste brukes til middager, samt en restaurant/kafeteria hvor man kan spise lunsj. Man bor i en «villa» med egen terrasse, hvor den gode utsikten gjør at man kan nyte solnedgangen. Det er TV, telefon, aircondition, kaffemaskiner og safe.


Hotel Grano de Oro

San José

Dette sjarmerende hotellet ligger i det sentrale San José. Hotellet, som tidligere var et gammelt viktoriansk palass, er nå ombygget og fremstår som et flott og hyggelig hotell med moderne fasiliteter.

Hotellets restaurant er blant de mest berømte i Costa Rica. Rommene er fine med TV, telefon, aircondition, minibar, kaffemaskiner, hårtørrer og safe. Det er adgang til WI-FI på alle rommene og på hotellet.

Vi bruker cookies til å gjøre hjemmesiden vår mer brukervennlig og relevant for deg, samt til å vise deg målrettede annonser. Du samtykker i dette hvis du klikker videre.

Du kan si nei takk til cookies ved å klikke her. Vi bruker en cookie for å huske ditt nei.

Les mer her.