• Fornøyde gjester siden 2006
  • Dedikerte reiseeksperter
  • Gjennomtestede kvalitetsreiser
  • Lokale guider valgt med omhu
  • Prisgaranti
  • Assistanse 24/7
  • Medlem av Reisegarantifonden

Overnatting: Costa Rica

Her kan du lese mer om hotellene vi bruker på våre rundreiser til Costa Rica. Du kan i tillegg se bilder av stedene.
Beveg musen over de små bildene for å se dem i større utgave.

Hoteller som er inkludert i våre rundreiser

Finca Maresia

Drake Bay

Midt i den frodige regnskogen ved Drake Bay finner du det fredfulle hotellet Finca Maresia, bare 1-2 kilometer fra stranden og byen. Med sin beliggenhet midt i naturen er dette stedet som en deilig liten oase etter en dag full av spennende opplevelser.

Hotellets 8 fine bungalower ligger på små høyder i hotellets kuperte landskap, og hver bungalow har plass til opptil 4 personer. Alle er innredet med takvifte, safe, myggnett over sengene og privat bad med hårtørker og toalettartikler. Til hver bungalow hører også en veranda med et par hengekøyer, og der kan du slappe av etter en opplevelsesrik dag og nyte de naturskjønne omgivelsene. Der kan du også være så heldig å få se papegøyer, tukaner, kolibrier eller andre eksotiske fugler fly forbi.

Du kan også nyte omgivelsene fra loungeområdet og restauranten på den store overdekte terrassen der frokost (inkludert), lunsj og middag serveres. Middagen er en opplevelse i seg selv, for her inneholder menyen flere retter som spises sammen med de andre gjestene rundt et stort bord. Her hygger man seg sammen og utveksler dagens erfaringer. Vær oppmerksom på at middagen må reserveres ved frokosten og ikke er inkludert.

Det er gratis Wi-Fi på hotellet.


Hotel Arenal Montechiari

La Fortuna

Det hyggelige Hotel Arenal Montechiari ligger i flotte omgivelser og har en fantastisk utsikt til den ikoniske Arenal-vulkanen. Fra hotellet er det bare 5-10 minutters gange inn til La Fortuna sentrum.

Hotellets rom er hovedsakelig innredet med tre og naturlige farger med grønne nyanser. Alle rom har aircondition, kabel-TV og minikjøleskap, samt privat bad med hårtørker. Dessuten har alle rom værelse sin egen lille overdekte veranda med stoler, og her kan du slappe av og nyte de frodige omgivelsene – og kanskje til og med få øye på en fargerik sommerfugl eller kolibri.

I hotellets overdekte restaurant, der det også er flott utsikt til de grønne omgivelsene, serveres din inkluderte frokost. Her kan du også bestille lunsj og middag. Midt i hotellets frodige hage ligger svømmebassenget, og der kan du ta en dukkert eller bare slappe av på en liggestol mens du nyder utsikten til den imponerende Arenal-vulkanen.

Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet.


Hotel Monte Real

La Fortuna

Monte Real har flott utsikt til den majestetiske vulkanen Arenal og en fantastisk beliggenhet ved Burio-elven og en liten skog, der du kan se leguaner, ekorn, dovendyr, frosker, fargestrålende fugler og vakre sommerfugler. 200 meter fra hotellet ligger sentrum i La Fortuna med butikker og restauranter.

Rommene er utstyrt med TV, kaffefasiliteter, klimaanlegg, Wi-Fi, kjøleskap og sikkerhetsboks og har eget bad med hårtørker samt terrasse eller balkong med utsikt til hagen.

Hotellet har et lekkert bassengområde med solsenger der du kan slappe av, nyte de frodige omgivelsene og lytte til skogens mange lyder.


Hotel Costa Verde

Manuel Antonio

Hotel Costa Verde er et tropisk costaricansk paradis som ligger på en ås, i frodige, grønne omgivelser rett ved den verdensberømte nasjonalparken Manuel Antonio. Fra hotellet er det storslått utsikt over Stillehavet og den frodige regnskogen.

Hotel Costa Verde har 70 store rom med privat balkong, og herfra kan du nyte den fantastiske utsikten til Stillehavet og de frodige omgivelsene, der det bl.a. lever aper. Alle rom har aircondition, kabel-TV, Wi-Fi, safe, kjøleskap, kaffemaskin, tekjøkken med mikrobølgeovn og eget bad med hårtørker.

På hotellet er det 3 svømmebassenger, så uansett hvor rommet ditt ligger, trenger du ikke gå langt for å ta en forfriskende dukkert eller bare nyte livet ved bassenget.

Hotellet har dessuten hele 4 restauranter og barer, og her kan du nyte deilige costaricanske og internasjonale retter og prøve fargerike cocktails. Du bør absolutt stikke innom restaurant og bar El Avión. Her er det et ekte fly av modellen Fairchild C-123. Det tilhørte en gang CIA, men er nå blitt forvandlet til en bar og restaurant der du kan ta deg en drink eller noe å spise!

Vær oppmerksom på at hotellet ligger på en bakketopp i kupert terreng, og det vil derfor være en del trapper mellom rommene og restaurantene samt ned til stranden (ca. 700 meter) og inngangen til Manuel Antonio nasjonalpark (ca. 2 km). Det kjører en buss flere ganger i timen til/fra Manuel Antonio hvis ikke ønsker å gå. Turen koster ca. 1 USD.


Tabulia Tree Hotel & Villas

Manuel Antonio

Det sjarmerende Tabulia Tree Hotel & Villas ligger midt i frodige, grønne omgivelser cirka et kvarters kjøretur fra fantastiske Manuel Antonio nasjonalpark og de nydelige, hvite sandstrendene Playa Espadilla og Playa Manuel Antonio.

Hotellet har bare 25 rom, innredet i en rustikk costaricansk stil med varme farger. Alle rommene er utstyrt med aircondition, takvifte, flatskjerm-TV, sikkerhetsboks, te-/kaffefasiliteter og privat bad med hårføner og toalettartikler. Det er dessuten en felles veranda utenfor rommene, hvor du kan lene deg tilbake og nyte de regnskogaktige omgivelsene. Kanskje er du heldig og ser aper i trærne eller andre av skogens beboere som passerer forbi.

Hotellets restaurant og bar Bambu Jam har en hyggelig jungelstemning med tresøyler og -møbler, stråtak og utsikt til de frodige omgivelsene. Det er også her den inkluderte frokosten blir servert. Om ettermiddagen og kvelden kan du bestille både lokale og internasjonale retter. I barområdet kan du spille biljard eller bare slappe av mens du nyter en kald øl, en frisk smoothie, en lekker cocktail eller den costaricanske nasjonaldrikken, Guaro.

Hotellet har et flott svømmebasseng der du kan slappe av eller ta deg en forfriskende dukkert.
En skyttelbuss kjører forbi hotellet cirka én gang i timen, og kan ta deg med ned til Manuel Antonio by, nasjonalparken og de vakre strendene, hvis du heller vil bade i havet. Det er lett og rimelig å komme seg frem og tilbake.

Det er gratis Wi-Fi i hotellets restaurant og ved svømmebassenget.


Monteverde Country Lodge

Monteverde

Sjarmerende Monteverde Country Lodge ligger i frodige, grønne omgivelser i den lille landsbyen Santa Elena i Monteverde-området, som er best kjent for sin tåkeregnskog. Lodgen er i gangavstand til mange lokale restauranter og forskjellige spennende sentre for sommerfugler, insekter og slanger.

Alle lodgens 60 rom er inspirert av den opprinnelige stilen til de første fjellhyttene i Monteverde, og innredet med tremøbler og varme farger. Rommene er utstyrt med kabel-TV, telefon, sikkerhetsboks, kaffemaskin og eget toalett og bad. Utenfor er det felles veranda, og her kan du sette deg i en av stolene og slappe av.

Lodgens restaurant serverer både tradisjonelle costaricanske retter og retter fra det internasjonale kjøkken. Det er også her den inkluderte frokosten blir servert. Her kan du også være heldig å oppleve livemusikk med lokale artister mens du spiser eller tar deg et glass vin. Om ettermiddagen kan du slappe av med en kopp kaffe og en god bok i lodgens loungeområde eller i den trivelige hagen med fontener, benker og mange grønne planter.

I lodgens fellesområder er det gratis Wi-Fi.


Hotel Belvedere

Playa Sámara

Belvedere er et rolig og hyggelig familiedrevet hotell, og det var et av de første hotellene i Sámara. Hotellet ligger bare 10 minutters gange fra den deilig sandstranden og få minutters gange fra sentrum av Sámara, der du finner små butikker og hyggelige restauranter.

Hotellet har i alt 22 rom og 2 leiligheter. Alle rom har minikjøleskap, aircondition, kabel-TV, kaffemaskin og safe. Det er også gratis Wi-Fi på hele hotellet.

Fra hotellets restaurant er det utsikt til den vakre tropiske hagen, og den kan du beundre mens du spiser frokost. Hotellet har to svømmebassenger i den mer private delen av hagen, og her kan du ta en forfriskende dukkert eller slappe av i en liggestol. Du kan til og med være så heldig å se både aper, kolibrier og leguaner I hagen.

Hvis du ønsker mer eventyr, kan hotellet arrangeres aktiviteter som f.eks. fotturer, dykking og ridning.


Hotel Giada

Playa Samara

Dette hyggelige lille hotellet er et perfekt utgangspunkt både for å slappe av på stranden og utforske de omliggende områdene. Her bor du bare få minutters gange fra den vakre stranden og i nærheten av både restauranter og butikker i den lille byen Samara.

Rommene har en rustikk innredning og er alle utstyrt med TV, taktvifte/klimaanlegg, sikkerhetsboks og hårtørker. Alle værelser har dessuten egen balkong eller terrasse.
Hotellet har to svømmebassenger, restaurant og bar og den frodige hagen får ofte besøk av aper og fargerike fugler.


Hotel Sámara Beach

Playa Sámara

Dette lille hyggelige hotellet ligger på hovedgaten i Playa Sámara, bare få minutters gange fra den vakre stranden.

Hotel Samara Beach har i alt 20 rom, og alle har eget bad, aircondition, ventilator, kabel-TV og safe. Alle rom har balkong eller terrasse med utsikt til den flotte hagen eller svømmebassenget. I hotellets pool-område kan du ta en forfriskende dukkert eller slappe av i en liggestol på solterrassen.

I hotellets overdekte restaurant serveres din inkluderte frokost. I tillegg er det bar og kaffebar her.

Hvis du ønsker flere eventyr, tilber hotellet en rekke utflukter og aktiviteter, og det er også mulig å leie bil.


Ara Ambigua Lodge

Puerto Viejo de Sarapiqui

Ara Ambigua Lodge ligger Idyllisk til, i tropisk regnskog.

Hotellet har 45 rom som alle har aircondition, WI-FI, TV og egen terrasse.

Måltidene kan du nyte i hotellets rustikke restaurant i tropiske omgivelser med lyden av fugler i bakgrunnen. Her serveres det både lokale og internasjonale retter.

I den hyggelige hagen kan du slappe av på en solseng ved hotellets svømmebasseng. De minste kan boltre seg i barnebassenget.


La Quinta

Puerto Viejo de Sarapiqui

La Quinta er en øko-lodge bygget i harmoni med de frodige omgivelsene. Lodgen er fra 1993 og er opprinnelig en gammel farm. Da stedet ble overtatt var de fleste grønne områdene ryddet. Det ble derfor plantet trær og etablert levesteder for sommerfugler, frosk, små pattedyr og fugler.

Lodgen har 28 rom som er utstyrt med klimaanlegg og hårtørrer. Alle rommene har i tillegg veranda med hengekøye og gyngestoler, hvor du kan nyte de tropiske hagene og skogens mange lyder.

Restauranten serverer internasjonale retter. Frukt og grønnsaker er fra egen hage.

Lodgen har basseng, og det er mulighet for en avslappende massasje i spaet som ligger ved elven.


Azania Bungalows

Puerto Viejo de Talamanca

Bare et steinkast fra den vakre stranden Playa Cocles og få kilometer fra Puerto Viejo de Talamanca finner du den fredfulle lodgen Azania Bungalows. Den harmonerer perfekt med de frodige karibiske omgivelsene.

Lodgens 10 sjarmerende og tradisjonelle bungalower er omgitt av frodige planter og trær som skaper en avslappende tropisk stemning. Hver bungalow har plass til opptil 4 personer, og det er god høyde under taket, noe som sørger for naturlig luftsirkulasjon. Alle lodgens bungalower er innredet med flatskjerm-TV, mini-kjøleskap, safe, takvifte, myggnett over sengene og privat bad med hårtørker. Hver bungalow har også privat veranda med en hengekøye der du kan ligge og slappe av og bare nyte omgivelsene.

I den hyggelige strådekte restauranten og baren serveres det tropisk frokost, forfriskende drinker og retter fra det argentinske kjøkkenet kombinert med costaricanske ingredienser og smaksopplevelser.

Ved siden av restauranten ligger lodgens svømmebasseng med jacuzzi midt i de tropiske hagene. Her kan du avkjøle deg etter en dag full av aktiviteter eller bare slappe av og sole deg. Du kan også gå ned til Playa Cocles og legge deg ned i sanden mens du ser på alle som surfer i de karibiske bølgene. Du kan også leie en sykkel på lodgen og utforske området.

Det er gratis Wi-Fi på lodgen.


Cañón de la Vieja Lodge

Rincon de la Viéja

Lodgen ligger i skjønne, grønne og rolige omgivelser. De 50 rommene er bygget i naturlige materialer og har alle privat bad/toalett og aircondition. I tillegg har rommet egen varanda ut mot hagen.

Lodgen har også spa med mulighet for et gjørmebad i elven, svømmebasseng og boblebad, samt bar og restaurant. I restauranten er det utsikt til en liten canyon med hengebruer. Til de eventyrlystne er det mulighet for kjøp av ekstraturer; zip-lining, rappelling, klatring, rafting mm. på lodgen.


Hotel Hacienda Guachipelin

Rincon de la Vieja

Dette hyggelige øko-turist-hotellet ligger like ved selve nasjonalparken Rincon de la Vieja. Hotellet er omgitt av en flott hage med eksotiske blomster og trær som tiltrekker mange ulike fuglearter. Der er et utsiktspunkt fra hotellet, hvor man har en fantastisk utsikt til vulkanene Rincon de la Vieja og Santa Maria, og på en klar dag til Stillehavskysten.

Hotellet har et svømmebasseng som er fylt med naturlig kildevann fra vulkanen. Det er 54 rom som alle har en liten veranda hvor man kan nyte utsikten til vulkanene og haciendaen. På rommet er det klimaanlegg, sikkerhetsboks og TV.


Sueños del Bosque Lodge

San Gerardo de Dota

Beliggende i frodige omgivelser i utkanten av Los Quetzales nasjonalpark finner du den flotte Sueños del Bosque Lodge, bare et steinkast fra Savegre-elven. Lodgen er derfor det perfekte utgangspunktet for oppdagelsesferder i naturen eller ren avslapning.

Lodgens 10 bungalower er bygd av tre og innredet i varme farger med fine trepaneler på veggene, og med to dobbeltsenger har de plass til opptil til 4 personer. Bungalowene har Wi-Fi, kabel-TV, kjøleskap, eget bad med toalettartikler og hårtørker samt et lite sofaområde der du kan sitte og slappe av. Hver bungalow har også en veranda der du kan kose deg og nyte de frodige omgivelsene.

I restauranten kan du bestille både tradisjonelle costaricanske og europeiske retter tilberedt av lokale ingredienser mens du nyter utsikten til den frodige naturen rundt lodgen. Det er også her den inkluderte frokosten blir servert.

Rundt lodgen er det turstier der du enten kan vandre selv eller kjøpe en guidet tur og lære mer om floraen og faunaen i området. Du kan også gå over den 80 meter lange hengebroen som ligger bare 75 meter fra restauranten, ta en båttur på den lille sjøen ved lodgen eller ta en ridetur på lodgens område.


Holiday Inn San José-Aurola

San José

Holiday Inn San José-Aurola finner du i San Josés historiske bydel, i nærheten av området Barrio Amón med gamle, koloniale herskapshus, som nå fungerer som gallerier. Du er i gangavstand til nasjonalmuseet, jademuseet og Mercado Central, hvor du kan shoppe og spise på små, lokale restauranter.

Alle hotellets 195 elegante rom er innredet i varme farger med komfortable senger og et stort vindusparti hvor du har utsikt over San José og fjellene i horisonten. Alle rommene har aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, sikkerhetsboks, kaffemaskin, minibar og eget bad med hårføner og toalettartikler.

På hotellet er det to restauranter. Tropicana er en buffetrestaurant som serverer både internasjonale og lokale retter. Det er her den inkluderte frokosten serveres. Den elegante restauranten El Mirador i 17. etasje serverer litt finere internasjonale retter, som du kan nyte med fantastisk utsikt over byen. Du kan også sette deg i en av loungestolene og drikke en cocktail i hotellets egen bar, La Palma Bar. Det er dessuten mulig å bestille romservice.

Hotellet har også et innendørs svømmebasseng, hvor du kan ta deg en dukkert eller bare slappe av i loungestolene. Ved svømmebassenget er det også mulighet til å bestille mat og drikke. I tillegg finnes det et fitnessenter med et godt utvalg av treningsutstyr.


Hotel Sleep Inn

San José

I hjertet av San José og i gåavstand til Plaza de la Democracía, Nasjonalmuseet, supermarkeder og mange restauranter ligger Hotel Sleep Inn.

Rommene er smakfullt innredet i dempende farger, og alle har klimaanlegg, TV, mikrobølgeovn, kjøleskap og te-/kaffe-fasiliteter. Alle rom har eget bad. Hotellet har gratis Wi-Fi, og restauranten serverer gratis frokostbuffé.

Til tross for den sentrale beliggenheten ligger Sleep Inn kun 20 minutters kjøring fra den internasjonale flyplassen i San José, og hotellet har også på gode parkeringsmuligheter.


Laguna Lodge

Tortuguero

Laguna Lodge ligger midt i den frodige jungelen ved nasjonalparken Tortuguero. Beliggenheten, på et smalt stykke land med Tortugueros største kanal på den ene siden og Det karibiske hav på den andre, er helt unik.

Lodgen har 106 rustikke rom som alle er enkelt innredet, men har eget toalett/bad, takvifte, safe og en liten terrasse med utsikt til den frodige hagen.

Tortuguero har fantastiske kanaler, elver og våtmarker som er habitat for mange interessante dyrearter og eksotiske planter. Når ikke du er på utflukt, kan du slappe av i de vakre omgivelsene på lodgen, hoppe i svømmebassenget, vandre på en av de små stiene i området eller på stranden, ta en tur til froskedammen eller bare slappe av og nyte en drink i baren.
Alle måltider blir servert i lodgens hyggelige restaurant med utsikt over kanalen.

Det er Wi-Fi i lodgens lobby og restaurant.


Mawamba Lodge

Tortuguero

Mawamba Lodge har en unik beliggenhet mellom Det karibiske hav og Tortuguero-kanalene, midt i den frodige jungelen ved Tortuguero nasjonalpark – reisen hit er en opplevelse i seg selv.

Lodgen forsøker at skape en så naturnær opplevelse som mulig, og derfor er det ikke TV, radio eller aircondition på rommene. De 56 rustikke rommene er bygd i tradisjonell karibisk stil med mørkt tre som passer naturlig inn i de grønne omgivelsene. Rommene har eget bad med hårtørker og toalettartikler. Der er takvifte og nett foran vinduene, og dette skaper en naturlig bris og gir deg mulighet til å lytte til regnskogens lyder mens du faller i søvn.

Id lodgens bassengområde kan du hoppe i vannet eller slappe av i en liggestol eller en hengekøye. Hvis du ønsker mer eventyr, kan du utforske de grønne områdene, og her kan du få øye på forskjellige fuglearter og kanskje til og med aper.

På dit opphold i Tortuguero er måltidene inkludert i prisen og de blir servert som buffet på restauranten Mambo, som ligger like ved svømmebassenget. Mot et tillegg i prisen kan du reservere bord på lodgens flytende restaurant Katonga. Der kan du spise middagen din midt inne i regnskogen mens du langsomt glir nedover Tortugueros kanaler (reservasjon er nødvendig).

Rett ved bassengområdet ligger baren Chelonia, og der kan du nyte en forfriskende drink, øl eller brus. Det er også en liten kaffebar ved resepsjonen, der du også finner et lite selvbetjent bibliotek.

Det er gratis Wi-Fi i lodgens fellesområder.


Pachira Lodge

Tortuguero

Pachira Lodge ligger bare 5 minutter fra den spektakulære Tortuguero nasjonalpark og rett ut mot Tortuguero-kanalene, ikke langt fra Tortuguero by.

Lodgen ligger på et 34 hektar stort område og har 94 rom. Rommene er innredet i en tropisk stil med fargerike puter og bilder. Alle rom har eget bad med varmt vann. Det er takvifte og nett foran vinduene, og dette skaper en naturlig bris i rommet.

I bassengområdet kan du ta en forfriskende svømmetur i det skilpaddeformede svømmebassenget eller slappe av i en liggestol og nyte de frodige omgivelsene. Nær bassengområdet ligger hotellets hyggelige restaurant- og barområde, der dine inkluderte måltider blir servert som buffet.

Hvis du har lyst på mer eventyr, kan du på hotellet kjøpe opplevelsespakker som f.eks. massasje eller båt- og ziplining-turer i tretoppene.

Det er gratis Wi-Fi i lodgens fellesområder.


Guayabo Lodge

Turrialba

Knapt 30 minutters kjøring fra nasjonalmonumentet Guayabo finner du den sjarmerende Guayabo Lodge i vakre omgivelser med utsikt til fjell, daler, elver og den aktive vulkanen Turrialba. Med sin beliggenhet 1500 meter over havet har ikke bare lodgen en fantastisk utsikt over området, det er også behagelig kjølige temperaturer her. Det kan derfor også være en god ide å ta med en varm genser til kjølige kvelder.

Lodgens 28 rom er innredet i ulike fargetemaer og dekorert med lokal kunst som harmonerer fint med naturen omkring. Alle rom har eget bad med hårtørker, toalettartikler og dusj med varmt vann. Fra alle rommene er det utsikt til enten Turrialba-vulkanen eller -dalen.

På lodgens restaurant og bar kan du spise costaricanske retter og drikke eksotiske cocktails mens du nyter den fine utsikten. Det er også her den inkluderte frokosten serveres.

Om ettermiddagen kan du enten gå på oppdagelsesferd i området rund lodgen eller slappe av i loungeområdet med en god bok. Du kan også kjøpe et matlagingskurs på lodgens egen kokkeskole, og der lærer du å tilberede en 3-retters costaricansk middag som du deretter spiser sammen med et glass vin.

Det er gratis Wi-Fi i lodgens fellesområder.

Superior-hoteller - oppgradering

Hotel Arenal Springs

La Fortuna

Dette hotellet er et av 7 resort-hoteller med den mest spektakulære utsikten i verden ifølge CNN. Hotellet ligger i en fjellside bare 6 km fra vulkanen Arenal, og har derfor en fantastisk utsikt til vulkanen, den skogkledte dalen og de små landsbyene. Dette resortet har 18 større eller mindre bassenger med forskjellige vanntemperaturer.

Det er forskjellige restauranter med hver sin spesialitet, bl.a. en lekker sushi-restaurant.
Det er et stort spa- og fitnessområde. Alle rom har egen privat terrasse med utsikt over vulkanen, hengekøyer, aircondition, flatskjerms-TV, adgang til Wi-FI, telefon, minibar/kjøleskap. Et resort man rett og slett ikke har lyst til å reise fra.


Hotel Lomas del Volcán

La Fortuna

Lomas del Volcán ligger i naturskjønne og rolige omgivelser ca. 10 minutters kjøring fra La Fortuna med utsikt til Arenal-vulkanen.

Hotellet har til sammen 52 sjarmerende trehytter som er fordelt rundt på det 150 hektar store området. Alle hyttene har aircondition, telefon, safe, kabel-TV, minikjøleskap, kaffemaskin og Wi-Fi. I tillegg har alle hytter 2 terrasser, den ene med utsikt til Arenal-vulkanen, den andre med direkte adgang til den fantastiske hagen med tropiske blomster.

Hotellet har sin egen natursti på området, og du kan selv gå den ca. 1,5 km lange turen og se dyr som aper og leguaner og forskjellige fuglearter.

Hvis du har lyst på en forfriskende dukkert, har hotellet et utendørs svømmebasseng og jacuzzi.

Restauranten, Lomas, serverer både internasjonale og lokale retter, og dem kan du spise innendørs eller på den overdekt terrassen. I restaurantens bar kan du kose deg med et glass vin, en kald øl eller en tradisjonell tico-style cocktail.


Arenas del Mar Beachfront & Rainforest Resort

Manuel Antonio

Det eksklusive Arenas del Mar Beachfront & Rainforest Resort ligger i frodige grønne omgivelser, rett ved de flotte strendene Playa Playitas og Playa Espadilla, og har en enestående utsikt til det krystallklare havet og den fantastiske nasjonalparken Manuel Antonio.

Resorten har bare 38 rom, og de er innredet i minimalistisk costaricansk stil. Alle rom har aircondition, takvifte, Wi-Fi, TV, safe, kaffefasiliteter og eget bad med toalettartikler. Alle rom har også en hyggelig liten balkong.

Resortens to restauranter serverer mye godt, både for gastronomer og sultne eventyrere. Her kombinerer kokken lokale og bærekraftige ingredienser med den costaricanske ”Pura Vida”-filosofien. Din inkluderte à la carte-frokost serveres på restauranten på selve resorten, der du også kan spise middag med utsikt til nasjonalparken. Den andre restauranten finner du i resortens private del av Playa Playitas-stranden. Her serveres det både lunsj og middag i tropiske omgivelser.

Hvis du vil nyte livet og slappe helt av, har resorten to deilige svømmebasseng: ett på selve resorten og ett på den private delen av Playa Playitas. Når dagen blir til kveld, kan du sette deg til rette med en mojito ved resortens svømmebasseng eller gå ned til en hammock på stranden og nyte den fantastiske solnedgangen over Stillehavet.

På resorten kan du også lære å lage tortillas på den costaricanske måten, ta en yogaøkt eller unne deg velgjørende spabehandlinger på resortens wellnessenter Las Brisas.


Sí Como No Resort

Manuel Antonio

Sí Como No Resort ligger på en frodig bakketopp midt i Manuel Antonios naturskjønne omgivelser. Fra resortens svømmebasseng og terrasser med frodig vegetasjon har du derfor flott utsikt over den spektakulære Manuel Antonio nasjonalpark og det glitrende turkisblå havet.

Resorten har i alt 58 rom, der designen og komforten går perfekt sammen med de tropiske omgivelsene og den avslappede costaricanske stemningen. Resultatet er et sted du virkelig vil føle deg vel. Alle rom har minibar, aircondition, takvifte. safe, telefon og eget bad. I tillegg har rommene privat balkong, og der kan du sitte og nyte utsikten til den frodige regnskogen.

På resorten er det to restauranter, og begge vil gi deg ekte costaricanske kulinariske opplevelser. I den avslappede Rico Tico Jungle Grill kan du få autentiske costaricanske retter, og i den mer elegante Claro Que Seafood Grill serveres det fisk og skalldyr som er tilberedt på den costaricansk måten. Begge restauranter har utsikt til den grønne regnskogen og Stillehavet.

Resorten har to svømmebasseng der du kan få deg en forfriskende dukkert. Det ene bassenget har vannsklie og en liten bassengbar. Du kan svømme bort til den og få deg en forfriskning. Det andre bassenget er roligere, og for alle som gjerne vil slappe av med en god bok og nyte de vakre omgivelsene.

Hvis du har lyst på enda litt mer velvære, kan du kjøpe massasje og andre wellness-opplevelser på resortens spa. Resorten har også en liten suvenirbutikk, og der kan du kjøpe lokalt håndverk og andre fine ting å ta med hjem.

Det er gratis Wi-Fi i resortens fellesområder.


Hotel & Spa Poco a Poco

Monteverde

Hotel & Spa Poco a Poco ligger sentralt i byen Santa Elena, ca. 10 minutter fra Monteverde Cloud Forest Reserve.

Hotellet har i alt 30 store værelser, og alle har kabel-TV, telefon, safe, Wi-Fi og kaffemaskin med lokalprodusert kaffe fra Monteverde.

Hotellet har to flotte overdekte svømmebassenger og en jacuzzi, der du kan slappe av etter en opplevelsesrik dag. Hvis du ønsker å unna deg litt ekstra, kan du kjøpe en massasje- eller skjønnhetsbehandling på hotellets spa og wellness-senter Naroa.

På restaurant Otocuma serveres det smakfulle lokale og internasjonale retter av lokalproduserte råvarer. Herfra har du fin utsikt over områdets frodige natur, og hvis du er heldig, får du kanskje øye på en av de mange kolibriene som flyr rundt.


Nammbú Beachfront Bungalows

Playa Carrillo

Det familieeide hotellet Nammbú Beachfront Bungalows ligger på en liten høyde bare noen få hundre meter fra den vakre stranden Playa Carrillo. Herfra har du en fantastisk utsikt over Carrillo-bukten med den hvite, uberørte sandstranden med turkist vann og frodige grønne omgivelser som bakgrunn.

Hotellet består av stråtekkede bungalower i jordnære farger som skjuler 63 romslige rom. Alle rommene er innredet med behagelige senger, sofa, skrivebord, minibar og -kjøleskap, sikkerhetsboks, aircondition, flatskjerm-TV, telefon, kaffemaskin og et privat bad med hårføner. Det hører også en balkong eller terrasse til hvert rom. Her kan du sitte og slappe av mens du nyter de avslappende omgivelsene.

I hotellets restaurant kan du nyte den inkluderte frokosten enten inne eller ute på den overdekkede terrassen med en storslått utsikt. I restauranten kan du dessuten smake på både lokale costaricanske retter og retter inspirert av det vestlige kjøkken. Har du lyst på en eksotisk cocktail, kan den bestilles i hotellets lille bar, som ligger ved siden av svømmebassenget.

Hvis dagen går ut på ren avslapping, kan du flyte i svømmebassenget eller bare hvile deg i solsengene mens du nyter utsikten til stranden. Du kan også sette deg inne i loungen med en god bok, eller ta et håndkle under armen og gå og legge deg under en svaiende palme på den nydelige stranden.
Har du lyst til å være aktiv, kan du leie sykkel, bestille en leksjon i surfing eller utendørs yogatimer på hotellet.

Det er gratis Wi-Fi i hotellets fellesområder.

NB: Prisene er ikke gyldige over jul og nyttår samt i påsken. Spør oss om prisen, hvis du skal reise i denne perioden.

Pris for oppgradering:
Standard rom, 2 netter Pr. person:  1.325 kr.
Standard rom, 3 netter Pr. person:  1.990 kr.
Standard rom, Ekstra overnatting Pr. person:  1.095 kr.

Villas Playa Samara

Playa Samara

Villas Playa Samara ligger ut mot Stillehavet på Costa Ricas nordvestlige kyst, ned til den 7 km lange sandstranden Samara, en av Costa Ricas mest uberørte strender.

Resorten har i alt 124 store, lyse og komfortable rom og villaer, alle med aircondition, Wi-Fi, sikkerhetsboks, minibar, kaffe/te-fasiliteter samt bad med hårtørker. Fra terrassen har du utsikt til de frodige hagene der du kan være så heldig å oppleve et interessant dyreliv.

I restauranten serveres det internasjonale retter, og i baren kan du nyte fargerike cocktails.

Hvis du vil slappe av, kan du ta en dukkert i bassenget, slappe av i boblebadet, bli skjemt bort i spaavdelingen eller lese en god bok under en vaiende palme.

Det er også mulighet til å være aktiv både til lands og til vanns med treningsrom, sykkelleie, ridning, snorkling og kajakkpadling. Du kan også bli med på båttur, delfinsafari og solnedgangsturer.

NB: Prisene er ikke gyldige over jul og nyttår samt i påsken. Spør oss om prisen, hvis du skal reise i denne perioden.

Pris for oppgradering, 2 netter:
Deluxe rom med all-inclusive Pr. person:  2.000 kr.
Junior suite beachfront med all-inclusive Pr. person:  3.335 kr.
Pris for oppgradering, 3 netter:
Deluxe rom med all-inclusive Pr. person:  3.000 kr.
Junior suite beachfront med all-inclusive Pr. person:  5.000 kr.
Pris for ekstra overnatting:
Deluxe rom Pr. person:  1.435 kr.
Junior suite beachfront Pr. person:  2.100 kr.

Borinquen Resort

Rincon de la Vieja

Resort har en deilig beliggenhet ved foten av fjellene og tett på nasjonalparken. Det er et naturskapt basseng omkranset av den tropiske skogen.

Her er det en mer formell restaurant som for det meste brukes til middager, samt en restaurant/kafeteria hvor man kan spise lunsj. Man bor i en «villa» med egen terrasse, hvor den gode utsikten gjør at man kan nyte solnedgangen. Det er TV, telefon, aircondition, kaffemaskiner og safe.


Hotel Grano de Oro

San José

Dette sjarmerende hotellet ligger i det sentrale San José. Hotellet, som tidligere var et gammelt viktoriansk palass, er nå ombygget og fremstår som et flott og hyggelig hotell med moderne fasiliteter.

Hotellets restaurant er blant de mest berømte i Costa Rica. Rommene er fine med TV, telefon, aircondition, minibar, kaffemaskiner, hårtørrer og safe. Det er adgang til WI-FI på alle rommene og på hotellet.

Vi bruker cookies til å gjøre hjemmesiden vår mer brukervennlig og relevant for deg, samt til å vise deg målrettede annonser. Du samtykker i dette hvis du klikker videre.

Du kan si nei takk til cookies ved å klikke her. Vi bruker en cookie for å huske ditt nei.

Les mer her.